aykutseker
Üye
- Tepki
- 2
Çok teşekkür ederim detaylı açıklama için ikisini çıkardım Peki Sağlam diğeri hasar gördü bu arada benim Göbekteki kapak da aynı boyutlardadır değil mi Bir de bir diğer sorum 28 delikli jant için olan göbek griban rc100 bisikletimin arka göbeği 7 kasetli ruble var üzerinde alternatif olarak nasıl bir göbekle değiştirebilirim internette baktım 7 kasetli rubleli arka göbek 28 delikli bulamadım burada Dikkat etmem gereken bir şey var mı@evrendogan Tek değilsin, forumda bu hataya düşmüş epey kişi var. Tanıdık tornacım var, ona yaptırmayı düşünüyorum bu kapaklardan. Yakın zamanda gidicem haber veririm. Bi yerden kumpas edinip kapağın deforme olmamış halinin dış çapını ölçmen gerekiyor. Sadece bilyalı kullanılabilen arka göbeklerde 29.5 mm, hem bilyalı hem rulmanlı kullanılabilen göbeklerde 30 mm oluyor. Tekini mi çıkardın ikisini de mi?
Şöyle demiştim :bu arada benim Göbekteki kapak da aynı boyutlardadır değil mi
Bi yerden kumpas edinip kapağın deforme olmamış halinin dış çapını ölçmen gerekiyor.
RC100'deki göbek vidalı tip. Bu tekerleri satmak veya ileride single/fixie için ayırıp, kaset göbeğe sahip bir jant seti almak mantıklı olan.28 delikli jant için olan göbek griban rc100 bisikletimin arka göbeği 7 kasetli ruble var üzerinde alternatif olarak nasıl bir göbekle değiştirebilirim internette baktım 7 kasetli rubleli arka göbek 28 delikli bulamadım burada Dikkat etmem gereken bir şey var mı
...
RC100'deki göbek vidalı tip. Bu tekerleri satmak veya ileride single/fixie için ayırıp, kaset göbeğe sahip bir jant seti almak mantıklı olan.
Çok teşekkür ederim detaylı açıklama için ikisini çıkardım Peki Sağlam diğeri hasar gördü bu arada benim Göbekteki kapak da aynı boyutlardadır değil mi Bir de bir diğer sorum 28 delikli jant için olan göbek griban rc100 bisikletimin arka göbeği 7 kasetli ruble var üzerinde alternatif olarak nasıl bir göbekle değiştirebilirim internette baktım 7 kasetli rubleli arka göbek 28 delikli bulamadım burada Dikkat etmem gereken bir şey var mı
Cok teşekkür ederimEski RC100'lerde vidalı 14-28, yenilerde kaset 12-28 ruble var.
Sizinki kaset rubleye göre göbekli ise herhangi bir 28 delikli 8-9-10 hız uyumlu göbeği spacer ile kullanabilirsiniz. Bir 28 delikli göbeğin flibber'ını 7'li ile değiştirmek de bir seçenek ama mantıklı değil ((link)), hem daha maliyetli, hem 8-9-10 uyumlu göbek gelecekteki yükseltmelerde işe yarar.