Scudo Sports

Skiboardmania MTB Down Hill- Vol 2 Kartepe X Race 23-24-25 Nisan 2010

İşte haber diye buna derim ben! Daha ilkinin üzerinden fazla zaman geçmeden 2.sinin haberini almak gerçekten sevindirici. Umarım yine bol sponsorlu, güzel parkurlu, bol ödüllü bir yarış olur:)

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
Scudo
Selamlar Arkadaşlar;

İlk yarış bizim içinde sizler içinde bir deneme oldu. O sebepten mümkün olduğunca güvenli yapmaya çalıştık. Anlaşıldı ki önümüzdeki yarış biraz daha adrenalin dolu olmalı :)

Gerçekten çok güzel bir haber bu doruğun dediği gibi ilki biteli kaç gün oldu ikincisinin haberini almak çok güzel birşey.Şimdi aylar nasıl geçicek :).

kısmetse bende orada olacağım, ilk yarışa araç imkanı olmasına karşın okul sebebiyle gelemedim bu sefer vizelerden sonraya denk gelmiş artık bayramımızı da kutlarız:D

Bu güzel haber için teşekkürler.

Nisan'da yapılacak yarış için birkaç tavsiyem var.

- Yarışın daha zevkli hale gelmesi için ilk turda birinci gelen sporcuya prim uygulaması.

- 1.Etap için ; 1.yarışta (15.Kasım) en iyi zamanları yapan sporcuların en son start almaları.

- 2.Etap çıkış sıralaması için;1.Etabın en iyi zaman yapan sporcuların yine aynı şekilde en son Start alması.

Bu detaylar yarışın finish alanındaki seyircilerin,sporcuların merakını ve çoşkusunu doruğa çıkartacaktır.

Nisan ayında rövans için görüşmek üzere.:boese157:

http://img695.imageshack.us/img695/1804/teekkrlerist.jpg

Harikasınız arkadaşlar! Özellikle Bora abi bu işin inceliklerini ve detaylarını paylaştığın için teşekkür ederiz :) Sayende daha keyifli bir yarış çıkabilir! Ve diğer arkadaşlardan da desteklerini ve fikirlerini paylaşmalarını rica ederiz..
Saygı ve sevgilerle iyi forumlar

bi sonrakı yarışta da seve seve parkur çıkarma ve geliştirme işlerine yardımcı olurum :)

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
14-15 Kasım 2009 tarihlerinde Kartepe'de düzenlenen Türkiye'nin ilk downhill bisiklet yarışı olan Skiboardmania MTB Downhill organizasyonuna dair bülten aşağıdadır. Fotoğraflar için (link) Değerlendirmenize sunarız. Saygılarımızla. Türkiye´de ilk kez MTB Downhill yarışması! Kartepe kayak merkezi telesiyejleri, kayak sezonunun henüz başlamamış olmasına rağmen hafta sonu boyunca özel downhill bisikletleri ile zirveye çıkış yapan sporcularla doldu. Türkiye´de ilk defa downhill formatında gerçekleştirilen bu organizasyonda Cumartesi günkü antrenman ve deneme inişlerine 100un üzerinde MTB downhill sporcusu katıldı. Pazar günü ise teknik kontrolü Trek bisikletleri tarafından yapılan ve 2 etaplı olarak gerçekleştirilen yarışmalara 37 sporcu iştirak etti. Yarışma günü zorlu parkura alışabilmek için son bir kez deneme inişlerini gerçekleştiren sporcular yarış için zirvedeki start noktasında yerlerini aldırlar. Skiboardmania tarafından organize edilen ve Red Bull´un destekleriyle gerçekleştirilen bu heyecan ve adrenalin dolu yarışı Kadircan Vuruskaner 2.25´lik derecesiyle kazanırken 2.liği Murat Bektaş (2.26) ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet´inden Hakan Çolakoğlu (2.26) paylaştı. 3. Bora Tirki (2.29) oldu. Ünlü motocros-enduro sporcusu Kemal Merkit (2.36) lık derecesiyle yarışmayı 4. bitirdi. Çok heyecanlı ve keyifli gecen bu organizasyonun ardından sporcular bir sonraki yarışmanın tarihini şimdiden beklemeye başladıklarını belirttiler. Teşekkürler..

Kaynak: EMRE AYVAZ

arkadaşlar 2. yarışımız 23 nisan yarışı tahmin edemediğiniz kadar buyuk hediyelerle bora arkadaşımızın dediği gibi primlerle ve yarış kuralları ile herkesi çok ama çok şaşırtacak.

Bizi ilk yarışımızda yalnız bırakmayan Trak Bisiklet, Yeşil Bisiklet,Sıradışı Bisiklet,Velespit, Aktif Pedal'a teşekkürler.

Bizi ilk yarışımızda destekleyen bu firmaların yeri hem bizim gözümüzde hemde MTB Down Hill yarışında yarışan sporcuların akıllarından hiç çıkmayacaktır buna eminiz.

Bir sonraki yarışımızda tüm bisiklet firmalarını festivalimize bekliyoruz ( sporcularımıza , yarışmacılarımıza ve dereceye giren sporculara ödül vermek şartı ile ödülün büyüklüğüne göre branding alanları verilecektir. )

Kazanan bisiklet sporu kazanan bisiklet severler kazanan MTB Down Hillciler olsun...

18 yaş altı arkadaşlar yanında velisi varsa sorun olmaz,yoksa veli izin belgesi gerekiyor bildiğim kadarıyla :)

Evet ben bunu bilmeden geldim (yaş 17) 18 yaşını doldurmuş bi arkadaşım velim oldu sağolsun :D.

@koraymalkoc

Bundan sonra bana da "baba" demeni rica ediyorum :)

Evet emirinde dediği gibi bisiklette kısıtlama yok ama beldeyama ile biraz zorlanabilirsiniz.Bu seferki dahada zor olucakmış sanırım...

busefer iki parkur olucak.badtrip parkuru benim gibi xc cileri aşar ;) ama yetkililere öneride bulundum.xc parkuru olması yönünde.bakalım sonuçları bekliyoruz,iyi pedallar

Geri