Scudo Sports

Skiboardmania MTB Down Hill- Vol 2 Kartepe X Race 23-24-25 Nisan 2010

@Onur Kahraman

DH yarışında xc bolumu olmaması lazım zaten yeterince xc yarısı yapılıyor ama belki amatör yada pro şekilde ayırabilirler...

• Beğen
Tepkiler: Özgür Tunalı
Scudo
Kesinlikle yarışın adı ne ? DOWNHİLL yarışı e fazla söze gerek yok sanırım.... :)

@skiboardmania

ozaman ben garanti geleceğim önüme çıkan herkesi ezerimmmm...umarım bol bol drop olur yüksekliği bir paroblem yaratmaz yeterki eğimi yüksekliğe uygun olsun ve çok süratli bir parkur olur umarım çünkü bu seferki yarış diğerleri için kolay lokma olmayacak çanları yanacak bu sefer... isterseniz bu parkur işini adanaya bırakın...

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
@gambler-dh

aman allahım buyuk bir gozdagı goruyorum yılmazım :)

Valla bende tırstım :)
Bende, eğer burdaki arkadaşlarla ortaklaşa bir downhill bisikleti toplayamazsak Norco(street) ile katılacağım.. Belki o zamana kadar 130mm'lik bir maşa alırım o zaman az da olsa uygun olur bu işe..

3 m'ye kadar drop sınırımız var :D.Lütfen ötesini düşünmeyiniz :D:D:D

@gambler-dh

Dostluk çerçevesinde iddalı olmak kendimizi geliştirmek için güzel tabi:)Buda bir gerçek ki geçtiğimiz yarışta parkur teknik ve ciddi olsaydı 15 kişiden fazlası sağlam şekilde bitiremezdi parkur sonundaki küçük tahta rampadan bile atlayamayanları düşündüğümüzde.:D Herkezi antrenmana davet ediyorum, herkezin eksik yanları var.Bizde ekip olarak birdahaki yarışta daha farklı olacağız.:10: Bu yarışların devamı olacaksa xc-all mountain kıvamında olmayacaktır bundan sonrakiler.

@koraymalkoc

7 metreyi aşmadıkça bir problem yaratmaz daha üstü şimdilik beni aşar...

@gambler-dh

Yok abicim yanlış anladım :eek: Benim yazdığım tamamen yarışa girip girmememle ilgili bir durumdu iddiam yok :rolleyes:
Sizlere rakip olmak için daha çook fırın ekmek yemek lazım.

@koraymalkoc

adanaya gelirsen neden olmasın ama orada da bulursam o yükseklikte ve istediğim eğimde orada da görürüsün...:D

@d.berkay

berkayım ben işin şakasındayım dost ya... tabiiki biliyorum kimin ne yaptıgını ve yapacagını...alınma sakın üzülürüm sonra...:D:D

Yok be abicim ne alınması:) Ne güzel muhabbet ediyoruz işte :) İnşallah Nisan'daki downhill yarışında görüşürüz :)

selam arkadaşlar, ben motokross yarışçısıyım :) nerden sardıysa beni bi bisiklet tutkusu sardı ama fena sardı erhan doğaner arkadaşımızın giant ac1 kadrolu çook güzel bir bisikleti vardı satılıktı bisikletini aldım full amörtisörlü bisikletini aldım ve nisanda yapılıcak olan yarışa girmek istiyorum herhangi bir lisans veya form veya herhangi biyere kaydımız olması gerekiyomu yarışa girmem için ne yapmam lazım..? bu arada bisiklet konsunda bana çook yardımı dokunan erkal arkadaşıma çook teşekkür ederim...

• Beğen
Tepkiler: emre güven
bekliyorum allahın yanına gitmeyi sabırsızlıkla :D heyecandan yanlış bir cümle kurdum

ilk yarış gerçekten biraz amatördü,iyi arkadaşlardan şansızlık yaşayanlar devam edebilseydi güzel hareketler görecektik..ayrıca o kadar iyi malzeme toplayıp hazırlananlar nerede? (ortalık biraz kızışsın)
2.yarış o kadar iyi olmalıki bir dahakilerine kimse hardtail ve 100 mm'lik maşalarla girmeye cesaret edememeli. :)
umarım bu tür organizasyonlar gelişir ve yeni bir disiplin yaratılır ülkemizde..
Bu arada SATILIK BOXXER var elimde..

Aldığım sağlam bilgiye göre yarış tarihi 2010 Ekim ayına kaydı.

Tabii ki resmi açıklamayı organizasyon yapan firmanın vermesi lazım.:in:

Geri