Scudo Sports

SJ4000 Kullananlar ?

bu paralara 2.el go pro da bulunabilir. 2 olur 3 olur bilemem ama ilanlara bir göz gezdirin derim

Scudo
@chnkrmz yazmayı unutmuşum satan kişi aksesuarlı satıyor yedek batarya + micro sd aparat vs ama 400 tl fiyat bencede çok pahalı sj4000 lerde 250-350 tl değişiyor aksesuarlı ve aksesuarsız :) türkiyeden alıcam büyük ihtimal 2.el uygun bulursam acımam sj4000 yada xiaomi yi nasıl olsa ikiside aynı kapıda :)

@Melih Çolak
Ben test için getirdiğim sj4000 wi-fi kamerayı 250 tlye satıyorum bilginize :) orijinal full aksesuarlı sadece "geziniyo" adlı youtube kanalımda test için getirdim, iki videoda ne görünüyorsa o kadar kullanıldı...

@Anonim evet izledim o videoyu güzel video olmuş herşey net ve açık :) güzel fiyat az bi bütçem eksik kısa sürede toparlarım satılmaz ise dönerim size :)

@Melih Çolak
Teşekkür ederim, daha ilan vermedim zaten, bende o arada menu videosunu çekerim ;)

@Anonim güzel olur merakle bekliyoruz :) şu bütçeyi toparlayıp biran önce almak istiyorum bende :)

Herkese selamlar,

Ben de 9 ay kadar önce aliexpress üzerinden almıştım. Geçen gün açmaya çalıştığımda açılmadı. Sorun şu; açma tuşuna bastığımda giriş ekranında donuyor ve o noktada kalıyor. Aliexpressten aldığım satıcına mail attım ve bana yazılımı tekrar gönderdiler. Gönderdikleri sürümü yükledim ancak yine de sorun çözülmedi. Sipariş verecek arkadaşlar da bu tarz sürprizlere hazırlıklı olsun. Ben aldığımda hem dolar hem de fiyatı düşüktü ve zaten ne çıkarsa bahtımıza diyerek almıştım. Ondan pişman olmadım. Çalışsa canavar gibi makina :)

Bu arada benzer bir sorun yaşayıp da çözen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Teşekkürler

@Anonim

Sanıyorum orijinal. Sizin videoda tanıttığınızın aynısı ve satıcısı da (Puhui Digital diye bir firma) başkası tarafından önerilmişti. İnternette aynı sorun yaşayanlarla karşılaştım ancak kimse çözüm bulamamış şimdiye kadar.

go pro hero 3 geçti elime baya bi video resim çektim ama pcye bağlanmıyor usb ile görmedi bi türlü bilen varmı. flash belleğe sd kartı taktım ama pc usb hatası verdi kafayı yicem bilen birisi yazsın lütfen

@Melih Çolak
Sanırım kullandığın micro sd de bir problem var...Format atmak gerekebilir ama öncesinde gopro aplikasyonunu telefonuna yükleyip goprona bağlanıp foto ve videoları kurtarabilirsin...Tabii hangi hero 3 wi fi var mı gopronda o da önemli...Özellikle gopro da kullandığınız micro sd lerin class 10 olmasına dikkat edin...Yoksa bu gibi durumlar söz konusu olabiliyor...

@Anonim ödünç aldım bunu bikaç günlüğüne wifi denedim ama wifide şifre var sd kart 128gb lık içinde birçok resim video var yarın usb kart okuyucu alıp denicem
bu arada sj4000 aklımda en kısa sürede alıyorum sizden tabi satmadıysanız :)

@Melih Çolak
Micro sd yi taktığın büyük kart kilitli olabilir benim başıma geldi daha önce :) Sj i sattım bu arada yeni bi tane aldım farklı bi marka önümüzdeki haftalarda onun incelemesini yapacağım :) istersen sj ile ilgili link verebilirim :)

@Melih Çolak Çin de :) O zaman acele etme bir sonraki kamerayı satarım sana :) bu arada sahibindene de bak ama bazen gerçekten ucuza gopro bile denk gelebiliyor

@Anonim sj4000 yada xiomia yi tercih ederim bu fiyatlara başka bi marka düşünmüyorum :) bakalım kısmet hangisini alacağız :)

@Melih Çolak Yok başka bir marka bu, bu arada yanlış anlamaya mahal vermemek için kamerayı satmaya çalışıyomuş gibi gözükmek istemem sadece o zaman söz verdim diye böyle bi teklifte bulundum... xiaomi yi test etmedim ama forumda bir arkadaşın testleri var görüntüleri izlediğim kadarıyla sj4000 den iyi bir de şayet kameranın şekli önemli değilse mobius u tavsiye edebilirim...Aşağı yukarı aynı fiyatlarda :)

Geri