Scudo Sports

SJ4000 Kullananlar ?

Abdullah Cimis

Forum Demirbaşı
Tepki
202
Bisiklet
Scott
Merhaba aksiyon kamerası arayışlarımda neticelenen kamera Sj4000 fiyatına göre oldukça iyi olduğunu gördüm. Acaba aranızda bu kameradan alıp kullanan var mı?
Artısı eksisi nedir bilgilendirirseniz sevinirim.
Fiyatları 85-100 dolar arasında genelde.
(link)

inceleme videosu

(link)

• Beğen
Tepkiler: Abdullah Cimis
Scudo
Ben de almayı düşünüyorum bu aleti.Karşılaştırma videolarında yok denecek kadar az fark var ve bir gopro'nun 6'da biri fiyata sahip.Üstelik okuduklarıma göre tam aksesuarlı geliyormuş kutusu.Merak ediyorum doğrusu.

Selamlar,

kafanızı karıştırmak istemem ama garanti açısından sorun olabileceğini düşünüyorum.Decathlonda satılan g-eye 720p ürünü var. 300 lira ya da 400 lira fiyatı var. Ona bir bakın derim.

Sorunuza cevap değil ama,üzgünüm :)

Vallahi ben de tam olarak bunu almayı planlıyordum kaç gündür, ama hâlâ emin değilim. Galiba çok fazla düşünmeyip artık bugün sipariş vereceğim. Daha fazla dayanamıyorum :)) Şuradan sipariş ederseniz yanında 2 batarya 8$'a, 32 gb class 10 hafıza kartı da 25$'a geliyor: (link) Hafıza kartını bilmem ama yedek batarya kesinlikle çok önemli. Fiyatları çok uygun. Ben buradan sipariş edeceğim sanırım. Güvenilir midir bu site acaba sizce?

@Birhan K.

Site güvenli mi bilmiyorum ama almayı düşündüğünüz ek aksesuarlar ile birlikte ürün gümrük fiyat sınırını aşıyor haberiniz olsun.(75€ ya da 100$ civarı sınır)

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
@Onur Ali İmren

Hocam bu alet iyi hoş amma bisiklete bağlantı aparatı yok sanırım kutu içeriğinde. Şuradan baktım: (link)

Bir de fiyatına oranla SJ4000 kesinlikle daha iyi bir performans sağlar. Neticede HD çekim yapıyor ve değiştirilebilir batarya özelliği var. Bunun pili bitti mi yandık, tekrar şarj için oturup beklemek gerek. Yine de çok yüksek beklentisi olmayan biri için G-Eye da güzelmiş.

@Uğur Kırelli

Hım, bunu hesap etmemiştim. Teşekkür ederim :)

Yorumlarınızdan dolayı teşekkürler. Ben incelemelerimde çok hafif aksiyon halindeyken GoProdan renkleri düşük gördüm. Aksiyon halindeyken görüntü bulanıklaşıyor mu yoksa bana mı öyle geldi tam anlayamadım. Hafıza kartı olayı (link)
en iyisi araştırmalarım sonucu bu çıktı.

@Onur Ali İmren

İnceledim kamerayı batarya değişikliği olmuyor. Biraz sıkıntı yaratabilir. Bide görüntü olarak pek hoşuma gitmedi.

@Uğur Kırelli

Evet tam aksesuar geliyor. Normalde aksesuarları GoPro için almaya çalışsak 50 $ gibi bir şey çıkıyor.

@Birhan K.

Aliexpress fiyat olarak daha cazip. Artı batarya cihazı da var 7-8 dolar. Sandisk 32 gb micro sd 24 dolar. 1 adet alıp denedim orjinal.

ben cift bataryalı siparişini verdim daha gelmedi ama gelince burada inceleme paylaşırım inşallah ayrıca youtube de izlediğiniz görüntüler gerçek görüntüler değil sanırım site kendi formatına convert yaparken veri kaybı yaşanıyor buda netliğe etki ediyor sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Abdullah Cimis
Ben de eğer bir aksilik olmazsa yarın siparişi veriyorum. En kısa sürede yollarlar umarım. Bataryaları da başka bir arkadaş adına sipariş edeceğiz (gümrükte sorun çıkmasın diye).

Aliexpress'ten sipariş ediyorum.

Bugün ben de sipariş verdim aliexpress'ten. Yanında da iki tane yedek batarya sipariş ettim. En geç Mayıs ortası-sonu gibi gelir herhalde. Bakalım.

Sj1000 kullanıyorum. foruma eklemiştim videosunu.. sj4000 nasıl bilmiyorum ama

Arkadaslar bugun sj4000 kameram elime ulasti. gopro hero3 be sahibide olarak ilk izlenimlerimi yaziyorum. kamera malzeme kalitesi olarak gopro ile ayni degil, sonucda fark olmasi lazim plastigi, metali kalite olarak biraz yapay duruyor. gopro elinize aldiginzda kaliteyi hissettiriyor. Ama su varki fiyat oerformans olarak goprodan kat kat iyi neden derseniz yaninda yok yok butun ayaklari, bantlari, baglanti aparatlari hepsi var. goproda sade sugecirmez kabi ve 2 ayak var gerisi parayla. Sj4000 ekrani sayesinde gorerek resim cekiyor film cekiyor. Baglanti yaptiginizda cekim yapmayi dusundugunuz kareyi ayarlamaniza yardimci oluyor. Goproda bunu telefonla wifi vasitasiyla yapabiliyorsunuz. Daha yeni geldi ve sadece fotosunu cektim. Kayit yapinca kalitesinide buraya koyarim. Simdi resimler

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
http://img.tapatalk.com/d/14/04/28/5utabymu.jpg

http://img.tapatalk.com/d/14/04/28/6edu7ety.jpg

Telefondan bukadar oluyo arkadaslar kusura bakmayin. Eger sarsintidan dolayi kamera bozulmazsa goprodan karli ve guzel demekden kacinmicam bozulma derken bundan once aldigim 10 dolarlik kask kamerasi sarsintidan dolayi artik net cekim yapmiyor. Lensi kaydi galiba umarim bunda oyle bisey olmaz.

• Beğen
SJ ler bence cok basarili, cok test izledim. Cin mali arka kamera kullaniyorum sadece 720p 35dolara. O bile gayet is goruyor. 1000tl yatirmadan once denenmesi lazim kesinlikle. Birde 3 kamera degistirdim, gopro kullaniyordum. Contour +2 aldiktan sonra, bu tarz kafada haritalama araci gibi yumruk buyuklugunde duran kameralar butun ilgisini yitirdi benim icin.

Arac ve motor ya da bisiklet kadrosu ustune cok mantikli oluyor, ya da cross kask uzerinde. Ancak vented bisiklet kaski ustune mount acisindan muthis sacma duruyor diye dusunuyorum. Hic bir yone donemiyor surekli duz takmak gerekiyor. Lens acisi degismiyor vs vs

http://gokartsusa.com/images/products/thumb/VentedHelmetMount1.jpg
http://i438.photobucket.com/albums/qq104/graemel_photo/GoPro-helmet-2.jpg

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çabuk
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Ben de sipariş vermiştim, hala gelecek :) İnceleme videolarını ben de bekliyorum. Kameram geldiğinde ben de koyarım 1-2 video.

Geri