Scudo Sports

Sizin hiç üç bisikletiniz birden çalındı mı?

@semih_07 Hocam polis sadece bisiklet hırsızlıklarıyla değiş ki hiçbir şeyle ilgilenmiyor hiç güvenim kalmadı devlet kurumlarına da polise de
Konu sahibi arkadaşa da geçmiş olsun diliyorum ve polise güvenmemesini söylemek istiyorum ha umarım ben haksız çıkarım da bulunur demir atlarınız.

• Beğen
Tepkiler: Bahri Kaplan
Scudo
Çok üzüldüm.

Bu şerefsiz, cibilliyetsiz yaratıklar, hiçbir ceza almayacaklarından ve çaldıklarının yanına kâr kalacaklarından o kadar eminler ki artık aleni yapıyorlar, yoksa site içi demişsiniz insan biraz çekinir değil mi? Son derece can sıkıcı ancak polislerin, hırsızlığa geçit veren ve bir nevi zımnî destek veren umursamaz tavırlarını hırsızlar çok iyi bildiği için bu kadar rahat işlerini yapabiliyorlar. Çok acı verici maalesef.

• Beğen
Tepkiler: Bahri Kaplan
kesinlikle kayıp çalıntı bisiklet database i oluşturmalıyız, henüz böyle birşey yok diye biliyorum. bisikletinizin seri numarasını ve ulaşım bilgilerimizi gireceğiz, ve bisiklet alan biri serial sorgulaması yaparak kayıt varsa sahibine ulaşacak. ne kadar çalışır ? canadada 75.000 kayıt arasından sadece 3000 i bulunmuş :(

daha geçenlerde bi ilan gördüm 15.000 değerinde 2. el bisiklet TT ironman için, satılıyor, kargolanıyor, ve kargo alıcısına ulaşmadan kadıköy şubeden alıcı adına sahte kimlik düzenleyen biri alıyor, bu bisikleti alıp yurtdışına çıkartmaktan başka seçenek yok :)

http://selfbuiltbikes.com/wp-content/uploads/2013/01/ceepo.jpg

bu arada üzülerek söylüyorum ki bisiklet hırsızları forumda da olabilir, takip ediyo olabilirler :(

Geçmiş olsun inşallah bulunur.
Bende bugün evin önüne iki bisikleti kilitleyip yaylaya ciktim. Orda dururlar inşallah donene kadar

Asla dışarı bisiklet koymam içeri sokup yatağımın yanına koyarim etrafta çok piç var motor bisiklet ne bulursa çalıp sigara parasına satıyorlar.

Geçmiş olsun.
Üç olmasa da iki bisiklet çaldık biz de bodrumdan. Bodrumdaki demir kapının göbeği sökülmüş. Üç çelik kilit kesilmiş ve delil olmasın diye onlar da götürülmüştü.
Polis geldi. Şöyle bir baktı. "Bisikletler Bianchi mi?" dedi. Acı acı gülümseyerek "Keşke Bianchi olsaydı!" dedim.
Çekip gittiler. Bisikletler puffff!
Sedona ve Giant.
O gün bugündür bisikletlerimi eve taşıyorum.

@Tasogare
Cok güzel bir tespit, ayni dpüspncedeyim ki foruma son zamanlarda kimin kayit oldugu beli degil. Tuaf tuaf insanlar, para dileneni bile burada, para dilenmek icin bir konu acmis sonra hic foruma girmemis. Bunlarin üyeliklerini aslinda silmek gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Bugraacik
Hocam çok geçmiş olsun çok kötü bi durum. O kadar emek veripte çaldırmaya yürek dayanmaz. Umarım daha fazla kazanır kaybettiklerinizin daha iyisini alırsınız. Alanın da Allah belasını versin, haram zıkkım olsun onursuz,şerefsiz insanlara. Umarım görürüm de haber verebilirim size. Tekrar çok geçmiş olsun umarım bulunur.

Şimdi bunları satıp evine, çocukları varsa da onlara haram lokma yedirecek ve hiç rahatsız olmayacak bu sahtekarlar. Toplum ne hale geldi...

cok gecmiş olsun umarım en yakın zamanda bulunur :/

Abi okurken benim içim sızladı, geçmişler olsun... Kesinlikle şebeke işi, rastgele biri onların orada olduğunu görüp çalmış olamaz.
Zor bir ihtimal de olsa, umarım bi şekilde tekrar kavuşabilirsiniz bisikletlerize

Çok gecmiş olsun. Umarım en kısa sürede bir haber alırsınız..

Kadıköy'den kargodan alınma hikayesi inanılmaz. Kimlik görmeden Nasıl olur. Bazen eve teslim ederken bakmıyorlar çünkü adres doğru bazen hanım teslim alır onun adını yazarlar ama yinede çoğu zaman kimlik sorarlar. Kapıdan gelen adam kimlikte uydurduysa baya çalışmış.

Geçen sabah erkek Bahçeşehir üniv.önünden sabah 6:00 gibi geçerken 2
Kişi gördüm biri bir mtb de biride s-works te s-works teki kot gömlek kask yok biraz yadırgadım ama insan bir şeyde yapamıyor sonuçta her tip insan var. Çizgili pijamalar ma oile ducati kullanan adam gördüm mü gördüm.
Kural gözünün görmediği yere koyma. Kimseye güvenme bakarım ederim, durur burda bakarız biz falan yalan. Bu ülkede avm güvenliği çete olup gelen motorları hırsıza haber verip marka marka motorsiklet çaldırmıştır bisiklet ne ki.

Konutla ilgili içinde "Site" kelimesinin geçtiği bie cümlede güvenlik kamerası olmaması ilginç geldi.Sitede oturmanın anlamı ne o zaman.Benim evimin içinde bile güvenlik kamera ve alarm sistemi var.Çok geçmiş olsun üzüldüm açıkçası.Ne desek boş.

Hırsızların yakalanması veya giden malların geri gelmesi için olmasa bile bir kayıt tutulması ve o bölgenin göz altına alınması amacıyla mutlaka Polise bildirimde bulunmanız lazım.

Bisikletlere bubi tuzagi kurmak gerekiyor. Ortama zehirsiz gaz salan bir sistem olsa bile korkup kacarlar heralde .cok gecmis olsun

Çok geçmiş olsun.Üçünün birden çalınması çok daha vahim olmuş.Şu mübarek günde insanların içinde hiç Allah korkusu kalmamış.İnşallah tez zamanda bulunur..

@cazci daha önceden benimde birbirine bağlı iki dağ bisikletim vardı. Güzelini çalıp otekini bırakmıştı. Birbirine bağlı 3 bisiklet 2 kisi ile bile zor götulürülür. Site görevlisi dediğin güvenlikmi? Güvenlikse ilk şüpheli o olur içerden takip eden biriyse. Etraftaki dükkanlarda belki bir guvenlik kamerası kaydı olabilir. Kamera siteyi göstermese bile belki cete isiyse araba yada dolmuş belkide sansına açık kasalı bir aracın üstünde görebilirsin bisikleti. Polis güvenlik kamerası kaydı bulursa yakalar aksi bulunmaz. Geçmiş olsun. zincir hırsız için sıkıntı yaratmıyor. Benim kilidi açmışlardı. Acamasa keserdi. Kilitli goturdukleri icin arac gerekir. Kilidi dısarda actilarsa ve binip uzaklaştılarsa kameraya yakalanır. Bu şekildefe yakındaki guvenlik kameralarını zaten nerede diye gözlemişlerdir. Parmak izi için şikayetçi olman gerekirdi. Belki bir yere dokunmuşlardır. Üzücü bir olay. İşallah bulunur diyelim ama pek mümkulün gözükmüyor.Bu tür hırsızlıkların pek üzerine düşülmüyor sanki. Bulunan bisiklet çok azdır...

Geri