Scudo Sports

Sizin hiç üç bisikletiniz birden çalındı mı?

@Zekeriya Çab

o kargo olayı benimde kafama takıldı, satış FB üzerinden yapıldı diyelim, genelden alıcının ismini de gördü diyelim, peki o şubede olacağını nereden biliyor du ? 3 seçenek var satan kişi, alan kişi, en zayıf olarak da kargo görevlisi(ki bu sistemi bildiği için en rahat o yapabilir)
birde artık kurumsal işyerlerinde camera var, bi şekilde herşey ayarlanmış demek ki. ama işte zeka değil de kötü niyet başka bişey, tahmin etmek zor böyle olayları.

bisikleti zaten gördünüz, o bisiklet kargoya verilir mi hiç ? atla otobüse git, uçakla dön, çok garip bi olay cidden, yana yakıla arıyorlardı ama nafile :(

ya malesef, hem motor hem araba, gözümün görmediği yere bırakmak istemiyorum hiç, aynı renk aynı model bisikleti alabilecek durumda bile olsanız, insan yol arkadaşına alışıyor :(

benim başıma gelse çok sağlam depresyona girerdim ve baya bisikletsiz kalırdım heralde

Scudo
@cazci Allah sana ve bu hale kalan herkese sabır versin. Okuyunca benim de ciğerim yandı inan.

Çok geçmiş olsun. Ne desem bilemedim. Etme bulma dünyası olduğunu unutma kardeşim. Umarım çıkar biryerler(in)den..

• Beğen
Tepkiler: mesutmutlu
Allah sabır versin,ben de bu tür vakalara o kadar çok üzülüyorum ki,gözüm gibi baktığım bisikletimi kimsenin çalmasını istemem :(

Çok geçmiş olsun ya tez zamanda hayırlısıyla bulursunuz inş:(

@Candan Biberci

Bu bahsedilen pazar nerde? İstanbul'da da var mı? Geçen hafta karşı komşumuzun iki bisikleti apartmanimizdan çalındı, sahibinden gittigidiyor gibi yerlere bakıyoruz ama denk gelmedik hala... En güvenli yer şimdilik ev gözüküyor...

Saygıdeğer ve empati sahibi tüm arkadaşlara gönülden teşekkür ederim.Inanın kendimi daha iyi hissedip toparlanmam için bu duyarlılığınız bana güç verdi.
Fotolar Içinde sadece bisikletlerimin olduğu kareleri ne yazık ki bulamadım.Neyseki beraber turladığımız dostların çektiği karelerden oluşan bir seçki yaptım.
Titiz biri olduğum söylenir.Bu nedenle bisikletlerim temiz ve bakımlı durumdaydı.Her turdan sonra çocuklarıma gösterdiğim özenle temizler bırakırdım .Dolayısıyla ufak çizikler dışında ayırıcı bir modifikasyon da yoktu.Eskiyen parçaları değiştirip kullanıyordum.
Şimdi ve burada çalınma anında hırsız müptezellerle karşılaşmadığıma şükredip avutuyorum kendimi.
Cana gelen mala gelsin.Gene kazanır alırız.Ancak bu vicdansızlığın onların yanına kalacak gibi olduğunu sezmek insanı kahrediyor.
Çünkü polis arkadaşlar şikayetçi olmamdan bile rahatsız oldular.Olay yeri inceleme ekibi şıpınişi bir iki noktaya bakıp raporunu tuttu.Marka model ve toplam zararı yazıp gitti.
Olayın adli boyutunu öğrenen çoğu kişi de bürokrasi ve mahkeme süreçlerini öğrenince şikayetinden vageçiyormuş muş..
Bizim güvenliğimizden sorumlu hazineden geçinen memur arkadaşlar kendilerine angarya iş gibi görüyor bu durumu...
Çok artmış son zamanlarda,bulunması da çok zormuş,ola ki eskaza rastgelirsem 155 i arayıp onların gelmelerini beklemeliymişim.
Hırsız- Polis filmini çeken yönetmen ne yazık ki hırsızları daha akıllı,cesur ve cevval gösteriyor...
Şimdi Güçlü ve adalet erdemine sahip bir savcının bu dosyayı ele alıp tüm kanıtları--mobese,güvenlik kamerası,parmak izi v.b.--toparlama talimatı vermesini beklemem gerekiyor.Tabi tüm sistemin en paçoz kurumları olan emniyet ve adalet ten beklentilerimizin ne kadarı karşılanır şüpheliyim.
Yeniden herkese teşekkür eder;bilgi,duyum,şüphe,benzerlik,bağlantı,satış ilanı v.b her ne olursa bana iletmenizi rica ederim.
Ismet INÖNÜ:- Bir ülkede masum insanlar hırsızlar kadar cesur olmadıkça hiç birşey düzelmez-demişti...

çok yazık olmuş ya :( çok geçmiş olsun

@cazci
Benimde market önünden 45 sn içinde çalınan bisikletim için karakola gittiğimde o kadar olumsuz konuştularki moralim bozulmuştu..Neredeyse malına sahip çıkasaydın diyeceklerdi.
Göstermelik bir tutanak tuttular hepsi bu..
@Latif Ç.
Bursa'da ikamet ediyorum İstanbul'dakini bilemiyorum zaten Bursa'dakide devamlı yer değiştirdi onunda nerede kurulduğunu bilmiyorum.
Pazarın yerini netten aratma yaparsanız bulacağınızı düşünüyorum..

Inşallah bulunur.

Çok geçmiş olsun, bisiklet insanın can yoldaşı oluyor ayda bir kere bile sürsen o maddeyle bi bağ oluşuyor arada ki üç bisikletten bahsediyoruz burada. Sizi anlamaya çalışsam da bir yere kadar yani.

Ben de böyle bir olayın başıma gelmesinden korktuğum için önceki evimde dört kat, şimdiki evimde üç kat yukarı taşıyorum bisikletimi de en azından içim bi nebze rahat oluyor. He çok kafaya takan gelip evden çalmayı da deneyebilir ama o iş o kadar kolay değil neticede. Umarım bir şekilde bisikletlerinizden birine de olsa rastlarsınız da diğerleri de o yolla bulunur. Geçmiş olsun tekrardan.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim YÜCEDAĞ
çok geçmiş olsun. Kendi bisikletlerimmiş gibi üzüldüm. inşallah bulunur.

Geçmiş olsun, çok üzüldüm inşallah tez zamanda üçü de bir şekilde bulunur.

@dethagorf ben o kadar karamsar olmak istemiyorum ama haksızsın da diyemem :) bir işini halletmen için illaki tanıdığın olacak.normal vatandaşın öyle bir şansı yok ne yazıkki.

• Beğen
Tepkiler: Dethagorf
@Tasogare ya isim verince anında kargoyu söylüyorlar başka biride bilgi alabiliyor.
-iyigünler kolay gelsin ben Zekeriya adıma şube teslim bir kargo olması lazım ama karşı taraftan Kadıköy'ün hangi sünesine gönderdiği bilgisini alamıyorum söyler misiniz kızıltoptaka mı Bostancı şubede mi?
- Kadıköy merkezde efendim.
Ha tamam yakınmış teşekkürler.

Valla bir bisikletim var. Ona da gözüm gibi bakıyorum. İnsan çalınmasından gerçekten korkuyor.

çok çok üzüldüm bunlar kolay kolay alınmıyor. aylarca çalışıp taksitlerini ödüyoruz. geçmiş olsun

@cazci hocam tekrardan çok geçmiş olsun nasıl rahatsız olmuş beyefendiler acaba?

@Zekeriya Çab hocam motoru çalıp motor sahibine telefon ediyorlarmış şu kadar verirseniz motorunuzu veririz bu bizim ekmek paramız diyorlarmış

Geri