Scudo Sports

Sizin bisikletlerinize göre yaşlı olan modifiye edeceğim bisikletim

@Abdülsamed AKBULUT

İlk hallerine baktımda gerçekten baya benzerlik var parça arıyorum ama bulamıyorum bulduğunuz yeri söylerseniz çok işime yarar bu arada yaşım 14

Scudo
Saçma kararlar verme yaşın küçük burnunun dikine gitme diyorum ben bu bisikletle yarışı falan unut 100 liralık kadroya 800-900 liralık ekipmanlar takmayı düşünüyorsun ve bu son derece mantıksız en iyisi yeni bir dağ bisikleti al. Benim tavsiyem bu kadar dinlersin dinlemezsin o sana kalmış

@Tolga Çelebi

Abi normalde babam destek vericekti vermedi yarı işi benim için biraz sonraya ertelendi bisiklet almam için izin alamadım o yüzden bunu kötü ekipmanlarla biraz düzeltim sadece sürmek amaçlı sürücem

@Batuhan Susam
En dogru karari vermissin .Kendine en kisa surede de kask alabilirsen guvenligin icin iyi olur .

@Batuhan Susam

Yokuş yukarı topraklı bir yolda tekerin boşa dönmemesini sağlayan şey bisikletin değil sizin bisiklete uyguladığınız ağırlık merkezidir.:) Boşa döndüren şey ise güçlü bacak kaslarınız..:):)
Ankaralı dostum seni tanımak isterdim. 2 Gün oluyor Ankara' dan geleli.. :(

@Serkan HODANCI

Dönmeseniz kesinlikle tanışırdım bu arada Ankaralı değilim Konyalıyım Ankarada yaşıyorum :)

Yarışa katılmayı denersen kadroyu eline alırsın :)

Yarışlara katılma niyetinde iseniz ilk önce bir takım bulun ve katılın. Onların yardımıyla en kötü ihtimal elinizdekini şimdilik çıkma maşa, jant takılır ve antreman yapmarsanız veya ucuz yollu bir antreman bisikleti, yada yarışmanız için bir bisiklet ayarlanabilir. Yarıştıkça bisikletinizi de geliştirirsiniz.

edit : Yalnız o kadro yaşlı olduğu için mtb antremannında bile kırılma ihtimali çok yüksek.

@Tolga Çelebi

Konunun başından beri okuyordum ki sizin mesajınızı okuyunca şoke oldum. Bu nasıl bir üsluptur arkadaş! Yarın dönüp bu konuyu okusanız kendiniz de utanırsınzı yazdıklarınızdan...

@Tahir Keskin

Sert çıkan arkadaş farkında olmasada bir nevi haklı.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=139713&highlight=

@Batuhan Susam

Şimdi küçük bir araştırma yapınca yukardaki bugünkü konu çıktı karşıma. Madem kazadan tırsıyorsun MTB yarışçısı olmak nereden çıktı. Konuya boşuna mesaj atmayın muhtemelen troll bir konu.

@Tahir Keskin

İnsanlar bazı şeyleri tecrübe edeyerek deneyerek anlarlar Tahir Bey. Benim öyle bir bisikletim varken değil yarışa girmekten caddelere çıkmaya korkardım yavaş yavaş tecrübe edince ve yeni bir bisiklete geçince anladım yaptıklarımın ne kadar mantıklı olduğunu bazen biraz daha olsun insanlarıı dinlemek gerekiyor ki arkadaş kaza yapmış. İsterseniz hemen öyle bir bisiklet vereyim size ilk mtb yarışına girin ? Maalesef canın cicimler le geçmiyor hayat,geçse...

@Tolga Çelebi
Haklısınız galiba. Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir :)

@Turan Babacan

Gidip takımınıza girebilirmiyim diyip size çıkma maşa verebilecek bir takım varsa adresini yazarsanız çok sevinirim.

Modifiye işine girer iseniz değişmeyen tek şey kadro olur sanırım oda hatırası var diye :)

@ozan aktürk

hmmm. Haklısınız Türkiyedeki takımlar yardımlaşmayı sevmez. Zaten tüm herşeyi sponsorlar karşılıyor bu yüzden ikinci el niye kullansınlar. sponsor bir üst model parça verince eskisi direk çöpe gider.

Konuya boşuna mesaj atmayın muhtemelen troll bir konu.

Bunu yapma sebepleri ne olabilir ki? Troll konu açmanın sebebi? Düşündüm ve bir karara varamadım.. :)

@Serkan HODANCI

ekşisözlük : dikkat çekmek için kendini parçalayan, başarısız ve çocuk ruhlu vasat yazarlara verilen genel isim. adam gibi şeyler yazmaya yetecek kapasitelerinin olmaması, vasat yazarları trollüğe iten nedenlerin başında gelir.

E o zaman yöneticilerimiz konuyu kilitlesin de boşuna efor sarfetmesin kardeşlerimiz.

#HarryPotterEforKardeşliği

Geri