Scudo Sports

Sizi hayata bağlayan şeyler

Harun.

Yaşam boyu bisikletçi
Tepki
900
Başlangıç
2003—04
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Ailem,bilgisayarım,bisikletim ve okul arkadaşlarım.
Ya sizin?

Scudo
Şimdilik okulumun elbet bitecek olması.... Uzatmış durumdayım da, bir de hazırlık okutmuşlardı. Tam oldu yani şuanda.

Bu arada beni her şey hayata bağlar.Zira mutlluklar"ım beni heycanlandırır, zor olanlar ise ders çıkartmamı sağlar.

Nasıl oldu bilmiyorum ama artık en kötü zamanlar bile yaşama bağlayan anlar olmaya başladı. Kafayı mı sıyırıyorum acaba yoksa normale mi dönüyorum?..:D :p

Milli takıma girme azmi ve arzusu beni hayata bağlıyor. Ailemi sevmem beni hayata bağlıyor. Kız arkadaşımın (sevgili) olmaması beni hayata bağlıyor. Bisiklet forum beni hayata bağlıyor. Turkcell beni hayata bağlıyor. :D (hayata bağlan Turkcellle) :D şaka bir yana birçok şey hayata bağlıyor beni işte...
Zira Milli takıma girmeden ve sevgili yapmadan göçüp gitmeyecem onlar en önemli unsurlar :D :D
BF'nin 1.000.000 üyesini görmeden cortu çekmek yok...

Ayrıca karbon kadrolu bisiklet almadan da ölmem :D

Birgün Türkiye olarak girecez şu TDF'ye hatta 1.olcaz görürsünüz bak hatta yarışın en iddialı sprinteri de ben olacağım..

:D

Hatta bakın buraya yazıyorum
1-) Milli takıma girersem
2-)girip üstüne de bir dünya yarış kazanırsam

Konuyu hortlatacam ve oleeey girdim ve kazandım diycem :D

• Beğen
Tepkiler: Cycleone
Hayatımın en berbat gittiği anda,dibi gördüm dediğim anda bisikletim bağladı satarken gerçekten içimden bi parça gitti kısmet yenisine:D

Çok az şey var... tutkuyla bağlanabildiğim, asla terkedemediğim tek şey müzik... gelecekten ve kendinden umudu olmayan bir insanım, gelecek benim için en fazla bir ay sonrasını düşünmek demektir, ilerisini düşünmüyorum, çünkü param 1 ay sonrasını planlamaya yetiyor :) ne planlarsan planla asla istediğin gibi olmuyor, planlarını alt üst edecek bir hayal kırıklığı illa ki yaşıyorsun, onun için hayat ile sıkı bağlar kurmamayı tercih ediyorum, ölümü arzuladığım zaman ona gitmesi daha kolay olacaktır benim için, eğer hayata sıkı sıkı bağlanmaya kalkarsam bunu yapmak zor olacak...

yarın ne olacağını bilmemem tabi ki! bi de gerçekçi ol az derseniz bisiklet, basketbol,pink floyd(avatarı kes!) diycem :)

Geri