Scudo Sports

Sizce yapabilir miyim?

@berkex cok gecmis olsun. Yeni gordum kaza haberini. Bastan sona da tekrar okudum sayfalari. Mahkeme olmamis daha ama sakin birakma bu isi. Cezasini ceksin. Ne insanlar var ya okurken sinirlendim. Mahkemenin sonucunu merak ediyorum. Insallah adalet yerini bulur.

• Beğen
Tepkiler: berkex
Scudo
@kadir karakaya çok teşekkür ediyorum, inşallah bir an önce sonuçlanır da rahatlarım bende... Yaşım çok büyük olmasa da sizler kadar farkında olamasam da insanımızın son 5-10 yılda geldiği boyut hayretler edici olmaya başladı. Haberler, sosyal medya, insan ilişkileri vs. Allah sonumuzu hayır etsin :(

• Beğen
Tepkiler: kadir karakaya
Geçmiş olsun. Konuyu baştan sonra okudum. @Saim Karagöz doğru şeyler yazmış. Bu arada tüm önlemleri alıp emniyet şeridinden gitsek de arkadan gelip adam çarpıyor. Forumda başka örnekler de var aynı şekilde. Bunun bir çaresi yok mudur? Acaba adam görmüyor mu bisikleti, son anda mı fark ediyor ne oluyor anlamış değilim. Acaba bisikletin arkasına dünya turuna çıkar gibi bayrak falan mı diksek çubukla, görünürlük adına?

@serchester yok abi, karşımızdaki insanlar altındaki araba ile altımızdaki bisikleti aynı yolda görünce -boyutundan mıdır nedir- görmezden geliyor...

Ben 45 yaşıma geldim . Babam rahmetli ama annem hala söylenir durur hanımla beraber :)

Hayatı ısırmanın ve özgürlüğün tek yoludur bisiklet :).

• Beğen
@Tergat53 çok doğru abi çok :harika:

31.08.2015 tarihli kazanın ilk duruşması 28.06.2016 tarihinde olacak, güncel kalması amacı ile yazayım dedim iyi forumlar

Eski konuyu okuyunca birden ne kadar fütursuzca davranmışım diyorum, daha 1 sene öncesi olmasına rağmen... Acı olan tarafı ise bir şeylerin nasihat ile değil musibet ile öğrenilmesi :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Tergat53
@Acedia kusura bakmayın bilgilendirmeyi unutmuşum o konuda, ocak ortalarında dava sonuçlandı. Karşı taraf hiçbir duruşmaya katılmadı ve hakimin verdiği karar 3 ay hapis yönündeydi. Herhangi bir hasarımın karşılanılmasını geçtim karşı tarafı bir daha göremedim.

@berkex o da para cezasına çevrilir zaten.

• Beğen
@Acedia kazayı geçiren olarak bana bir faydası olmaması normal bir şey mi ? Bildiğim ve araştırdığım kadarıyla suçumun da olmamasına rağmen.

@berkex maddi zararınız için dava açabilirsiniz. ayrıntılı bilgi için bir avukata danışın derim.

@Acedia Aylarca uğraştıktan sonra beklemediğim karar böyle değildi, en azından hasarım karşılanır diye beklemiştim. Tabi davalar ve sonuçları hakkında pek bir bilgim yok ama.

hem hasarın karşılanmadı hemde adam çarptığıyla kaldı mı yani

Geri