Scudo Sports

Sizce yapabilir miyim?

@berkex çok geçmiş olsun..

bu konuyu daha önce görmemiştim, ilk mesajdan itibaren okudum.. o kadar yolu gidersin gidemezsinlerden sonra bi baktım kaza haberi.. neyse ki ucuz atlatmışsın tek tesellimiz bu.. umarım tez zamanda iyileşir o adamı da doğduğuna pişman edersin.. adliyede felan seni bi kenara çekip "yapma etme" diye ağlarsa oyuna gelme sakın, insanlar böyledir, başları sıkışınca hemen acındırma politikasına başlarlar..

acayip gıcık oldum adama, insan bi arar sorar, serbest bırakıldıktan sonra bi ziyaret eder ayıp yahu :naslyany:

Scudo
Allah beterin saklasın gelmiş geçmiş olsun konuyu başından beri takip ediyordum aslında ama bi süre foruma girememiştim görünce şok oldum.. başına gelenler büyük talihsizlik bu kadar hevesle bi işe başla böyle sonuçlansın şaşırtıcı gerçekten tekrardan aliene ve sana çok geçmiş olsun..

• Beğen
Tepkiler: berkex
@Türka¥ çok teşekkür ediyorum, kendi biriktirdiğim parayla aldığım ve severek bindiğim bisikletim bir köşede yatar duruma geldi keza bende öyle, yeni yeni düzene girmeye başladı yürüyüşlerim. Ama elbet o gün gelecek, o dava günü... İnsan suçlu olduğundan değil, bi arar sorar ya durumum nasıl falan diye ama gelinen nokta bu işte insanlıkta... Çok teşekkür ederim tekrar :)

@frkncn işte biz ne kadar dikkatli olursak olalım, geliyor bunlar; neyse ki verilmiş sadakam varmış... Çok teşekkür ediyorum tekrar iyi dilekleriniz için :harika:

@alinahit abi bugün 24.11.2015 yakın zamanda aradığımızda duruşmaya biz sizi çağıracağız dediler. Kaza 31Ağustos tarihinde oldu hala bekliyoruz hiçbir haber yok, vuran kişiyle sohbetimiz olmadı bile adam aramadı sormadı da... Anlayacağınız çarptığıyla kaldı ve ben o tarihten beri bisikletimi kullanamıyorum. Bu sene ygs-lys sınavım var tek kafa dağıtacak yerim bisikletti, şuan o da gitti ve bu benim psikolojimi çok etkilemiş durumda...

@berkex maalesef ülkemizde adli süreç yavaş işliyor. bireysel olarak yapacak bir şey yok. sen işin peşini bırakmazsan yaptığıyla kalmaz.

sınav dönemi streslidir. çok insan o dönemi başarılı ya da başarısız olarak geçti. sen de geçeceksin, sıkıntı yapma. umarım başarılı olarak geçmiş olanlara katılırsın. başarılı olmanın tek yolu çalışmak. nasıl bu sungurlu seyahatine hazır başladıysan, sınav zamanı geldiğinde hazır olmaya bak. önün de çok uzun yıllar var bisiklete binersin elbet. yol var, çay var.

• Beğen
@alinahit zaten şu sıralar hiçbir sınav döneminde çalışmadığım kadar çok çalışıyorum ve kendimi kapatmış durumdayım... Bu senenin önemini çok iyi biliyorum ve elimden geldiğince çabalıyorum. O güzel önerileriniz için çok teşekkür ederim.

@Hypn0tize omuzdaki ve dirsekteki küçük yara izleri dışında kalıcı bir şey yok allaha şükür

Çok geçmiş olsun, inşallah ilk fırsatta tekrar pedallamaya başlarsınız...

• Beğen
@gezginn_33 çok teşekkür ediyorum fakat başlayamıyorum çünkü ygs-lys sınavım var zaman bulamıyorum pek :)

Olayı okudum ve tüylerim diken diken oldu kardeşim çok çok geçmiş olsun. Umarım artık sağlığına kavuşmuşsundur. Olayı düşündükçe yıl olmuş 2016 gelişmiş batılı medeniyetler nerede benim ülkem nerede ve kim kaç yıllar geçmesi gerekecek insan gibi insanların olduğu bir toplum görebilmek için. Sözde devlet büyükleri, akademisyenler, sivil toplum örgütleri ve herkesin ağzında batılılaşma batılılaşma ama nerede?
Her yerde bir magandalık, pislik, görsüzlük ne oldum deliliği. Toplumumuzun gidişatı hiç iyi değil maalesef.

@Aydın A. hocam bugün 2.2.2016 kaza 30 ağustosta oldu ve biz gelişme olarak bir hafta önce gidip tekrar ifade verdim. Kendi adıma şikayetçi olmam istendi jandarma tarafından. (18'e girdiğim için) Ama hala duruşmayı bekliyoruz, bakalım ne zamana kadar bekleyeceğiz...

(link) gunluk ortalamasi 205 mil 330km bir yil boyunca hergun bu mesafede bisiklet surerek gectigimiz ocak ayinda yillik en uzun mesafe gitme rekorunu kirmisti 76bin mil , 122bin km tamamlayarak:) bbu senede 80bin mil hedefi vardi sanirim.

• Beğen
@berkex Allah yardimcin olsun :) universiteyi kazaninca evden bisikletle gider gelirsin kampuse hergun daha uzun turlara cikarsin . bugunler de binemedigin eksik gunleri tamamlarsin sonra merak etme :)

• Beğen
Ben de başlığı yeni gördüm. Çok büyük geçmiş olsun. Özellikle ticari araç sürücülerine çok dikkat etmek gerekiyor. Nerede bir van, mini van, taksi, minibüs, servis aracı görsen uzak duracaksın. Önceden sabıkası yoksa ne yazık ki o iki ayaklı hiçbir ceza almaz. Bizim kanunlarımızın ceza vermesi için senin ölmen gerekir çünkü. Enazından maddi tazminat davası ile hasarını ve fazlasını koparmaya bak.

@Murat.Bagci çok teşekkür ediyorum abi inşallah hedefime kavuşup bir bir hepsinin acısını çıkaracağım :harika:
@tolgaizgur çok teşekkür ederim abi öncelikle bizde dava konusunda kararlıyız da hala bekliyoruz yani duruşma için falan, çok yavaş ilerliyor her şey

Geri