Scudo Sports

Sizce ne yapmalıyım?

Bugun bende carraro 227 almaya gittim.Boy 1.67 felan.Ellerinde olmayınca diğer bisikletlere baktık.Ghostta vardı s denedim ve sizdeki durum oldu.Satıcı buda olmazsa size bu şekilde zor satarız dedi.Kebdisininde haberi yokmuş stoklarına bakınca Xs olduğunu farketti.Ama 45 cm diyemedi bile.Diğer s leri ölçtüğümüzde metre ile 46 çıktı.Sizin dediğinize göre kadro 45 cm ve sanırım pekde farketmeyecek.Bu arada yorumlarınızı bekliyorum.X 3 yada x5 alıcam ben ve ghost alma sevebim sanırım sadece XS bulabilmem olacak.

Scudo
Evet arkadaşlar...telefonla görüştüğüm Bisikletçi Cevdet ve eşi bisikletimin geldiğini söyledi..Akşam 9.30- 10.00 gibi dükkanı kapattığımızda bisikletinizi de bırakabileceklerini söylediler.Ve yaklaşık yarım saat önce XS kadro Ghost panamao X3 bisikletimi getirip S kadro bisikletle değiştirdiler.sadece çok az da olsa kullanmış olduğunuz jantları XS kadroya takmaları gerektiğini söylediler.Ben hiç tereddütsüz tabiki dedim zaten 1-2 kilometre ancak kullandım.Evimin önünde 2 dakikada jantları değiştirip yeni XS kadro bisikleti teslim ettiler.evin önünde bir test bile yaptım.En azından apış aramda boşluk olmasa bile 2 ayağımı yere basabiliyorum.Çok sevindim.Buradan tekrar Pendik Merkez Bisiklet Cevdet bey ve eşine çok teşekkür ederim...

Hocam hayırlı olsun.Müsait zamanınızda kadro boyunu bi ölçermisiniz

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 10 ay önceki yazdığım son mesajımda Ghost marka XS kadro boyu olan bisikletim gelmiş ve kadro boyuma uygun olduğunu düşünmüştüm.Fakat geldikten sonra ertesi gün tekrar bindiğimde maalesef bisiklet durduğunda seleden inip ayaklarımı yere basınca yine apış arasında hiç boşluk kalmadan hatta sıkıştırarak çok rahatsız ettiğini gördüm.Ve o günden beridir bisikleti hiç kullanamadan evde duruyor.Halbuki bisiklet geldiğinde üstünde durduğumda henüz seleyi takmadan hemen bakmıştım.Rahat zannettim.Ertesi gün böyle olunca bu durum açıkcası canımı çok sıktı. Bisikleti almamda çok yardımcı olan satıcıyı tekrar aramaya utandım açıkcası.Anlayacağınız bisikletin geldiği günden beri ancak 1 kez binebildim ve bu duruma çok camım sıkıldığından 10 aydır bisiklet binmiyorum.o günden beri bisiklet evde yatıyor.Ben de bu sıfır bisikleti şimdi satıp trek modelinde kadro boyu 38cm bacak boyu 68 cm olan bisiklet olduğunu gördüm onu almaya karar verdim...Bu konudaki düşüncelerinizi öğrenebilirim...Şimdiden teşekkürler...

168 boyundayım Kron XC 150 26V modelini kullanıyorum bizim boylar için ideal olan 26 jant sanırım jant ile sorun çözülebiliyorsa 26 janta dönün derim yada istanbulda iseniz benim bisikletmi deneyebilirsiniz en azından sizin içinde bir fikir olacaktır @Y. Birol

Teşekkür ederim fatihy arkadaşım..Denemek isterdim fakat sanırım birbirimize bayağı uzak semtlerde oturuyoruz..İlk önce 38 cm kadro boyu olan 28 jant bisikleti bir deneyeyim.Aynı sıkıntıyı yaşarsam dediğin gibi 26 jant bisiklet düşünmem gerekecek.İlgin için teşekkürler.
Bu arada arkadaşlar sadece 3 kez bindiğim geçen mayıs ayında aldığım faturalı sıfır duran Ghost Panamao X3 bisikletimi hangi fiyat aralıklarında satışa koymam mantıklı olur.?Yardımlarınız için teşekkürler...

rica ederim @Y. Birol burada ki amacımız birbirimize yardımcı olmak dediğim gibi denemek istersen istanbul fatihteyim ne zaman istersen deneyebilirsin :)

Arkadaşlar satışa koyacağım sadece 3 defa toplam 3 km kadar bindiğim bu bisikletimi kadro boyu bacak boyuma uygun olmadığı için satıp uygun olanını almayı düşünüyorum. Faturası adıma kayıtlı olan bu bisikletimi hangi fiyat aralıklarında satmam uygun olur acaba?..İnanın bu konuda bir bilgim olmadığı için yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum..
Bu arada bisikletimi geçen Mayıs ayında 1590 TL ye almıştım.Dedim ya bisikleti neredeyse hiç kullanmadığım için evde sıfır halinde duruyor.
Bisiklet GHOST PANAMAO X3 modeli
IMAG0547.jpg

@Y. Birol bisiklet temiz olduğu için iyi fiyatta satarsın
ben iki yıl bindiğim bisikleti 1.250 TL ye almıştım 1.000 TL sattım.
tabi alıcısına bağlı.

sahibinden sitesi üzerinde 2 tane mevcut ilan var 1300 ve 1600 tl olarak

bence satışa koymadan 26 jant takıp denemelisiniz

O şekilde kullanamazsın.satmaktan baska yapacak sey yok.denemeden bisiklet alma.
@Y. Birol

Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar Sahibinden.com sitesine 1400 TL den fiyat koydum.Umarım satılır.Sonunda da bana uygun kadrolu bisikleti alabilirim.

• Beğen
Tepkiler: fatihy
Geri