urbanrabit
Üye
- Tepki
- 1
şehir içinde kullanabileceğim ama yarış bisikleti şeklinde olmayan, yol veya cross tip spor bisiklet sahibi olmak istiyorum. Forumlarda bu konuda pek bilgi göremedim genelde MTB ler ile ilgili bilgiler var. Benim baktğım Trek marka 7.5 FX, 7200 ve 7.1 FX Modelleri var. Ayrıca corratec için kendi internet sitesinden bazı modellere baktım bunlarda 28 jant cross modeller hoşuma gitti, super bow cross , x trail cross ve x trail country burada en ekonomik model x trail cross; bu corrateclerin hepsi ön amortisörlü modeller. İzmirde trek satmaya yeni başlayan bir yere gittim MTB harici bisiklet yoktu ayrıca nakitte %30 12 taksitte ise %10 olan indirimden de bihaberdiler. Neyse bu fiyatlardan ve bisiklet bilgilerinden yeşilbisiklet com dan haberdardım. Scott marka için yine bir yere gittim Sub 20 üst bir bisiklet olmasına rağmen bana biraz dede işi geldi rengi ve tipinden dolayı ama çok sağlam ergonomik ve rahat sürüşlü olsa gerek ve fiyatı da 660 euro amortisörsüz benim istediğim mantıkda ama hoşuma gitmedi. Corratec için söylediğim modeller amortisörlü ama yeşilbisikletde stoklarda sanırım yok çünkü MTB ler hariç corratec resim ve açıklamaları yok sadece liste fiyatları verilmiş sitede. Kronda aradığım modeli bulamadım MTB ler ortada dolaşıyor sadece ct 1000 belki 28 jant olduğu için spor gezi bisikletidir dedim belki de MTB dir o da görmedim çünkü izmirde yok satan ufak bir yer var ama orada da yoktu aklıma da gelmedi sormak. Aslında şu saate dek 1 haftadır boş yere MTB bakıyormuşum ben görünümleri oldukça hoş ve popüler oldukları için fakat ihtiyacım olan bana daha iyi verim verecek olan şehir içi kullanacağım dizaynı ergonomisi bu yolda hizmet verecek bir bisiklet olmalıydı. Giant ta da bir model gördüm şehir bisikletiyazıyorducsr 2.0 629 euro. Şimdi bugün scott sub 20 hariç bir bisiklet görmüş değilim izmirde görme imkanım da yok her taraf MTB onlarda sınırlı istanbul gibi değil. Ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim. Fiyat aralığı vermedim zaten MTB ler gibi bol seçenek yok saydığım markalarda birkaç model var. Benim baktıklarım çamurluksuz modeller yazın bineceğim için gerek yok dedim. Amortisörsüz tercihim ama olsa da olur. yardımlarınız için teşekkürler.