Scudo Sports

Sizce nasıl?

tollozdemir

Daimi Üye
Tepki
26
Arkadaşlar Corratec Superbow Trail'ın maşasını (RST Gila TnL) Rock Shox D2 Turn-Key, vites grubunun tamamını Deore yapacağım. Ağırlığı yaklaşık 127 kgf olacak. Sizce bisikleti sadece hafta sonları 1-2 saat kullanan biri için nasıl?
Bu arada fiyatı 1580 TL...

Yorumlarınızı bekliyorum.

(link)

Scudo
bence pahalı. o fiyata vede sadece haftasonları 1-2 saat binmek için daha iyi bir bisiklet alınabilir yada toplanabilir.

bende arkadaşa katılıyorum 1-2 saatlik haftasonu binmek için bencede bu kadar para verme.bunun yarı fiyatına hatta dahada azına işini tamamen görecek bir bisiklet alabilirsin.

1520 tl ye x-vert expert aldım 2009 model ayağıyla falan birlikte. yarın elimde olur. bakalım ne olacak...

güle güle kullan corratec alıyorsan haftasonu bir iki saat kesmez, sabahları gün içi işten (okuldan) sonra da binersin tercih ettiğin kadro tırmanışa yatkın forumda cok daha konulara vakıf insan varken haddime düşmez tabi.

Bu bisiklet güzel, özellikle Corrateclerin kadrosu mükemmel. Bende hem Yol, hem MTB var ve ikiside Corratec.
Yol bisikletim : Corratec Dolomiti
MTB olan : Corratec X vert S-04

• Beğen
Tepkiler: VolkanÖzcan
Bisiklet bugün elime geçti. M.Ö. model bir Bianchi Shark'tan sonra rüya gibi geldi bana bu bisiklet. En yakın zamanda fotoğraflarını uygun bölüme (!) :D upload edeceğim.

@tollozdemir

Bu kadar kısa sürede karar veren çok az oluyor , güle güle kullanın

o pro bir bisiklet siz 1 kac saat diorsun havaya para verme bence

@jef

Kısa süre? Bisiklet almak için yaptığım araştırmalar sayesinde(!) 3 haftadır günde 2-3 saat uykuyla idare ediyorum. Sıfırdan başlayıp parça delisi oldum. Ve en sonunda Performans/Fiyat oranından dolayı bu bisikleti seçtim. Teşekkürler...

Geri