Scudo Sports

Sizce Değer Mi? - Komşumun Bisikleti

:) hollwood filmlerinde efsane olmuş yarışcıların garajlarında çürümeye yüz tutmuş efsane araçlarından birine benziyor :)
olayın meydana geliş şekli bile bence fazlasıyla heyecanlandırıcı. komşudan rica edip o bisikleti hayata döndürmek zevkli olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Gogitoğlu
Scudo
Harika bence ben hep babalarımızın dedelerimizin kullandığı bisikletlerin şu an kullandıklarımızdan daha güzel olduğunu düşünüyorum , eski bisikletleri çok severim ben sen komuşundan iste yoksa ben gelip istiycem valla :)

• Beğen
Tepkiler: Gogitoğlu
Toplayıp Salonun duvarına asmalısın bence.. Bu tarih heryerde bulunmaz artık =)

Klasik çok güzel bir bisiklet.Sahiplenebilirsen ne mutlu ,bir kenera koy binmezsen bile seyrederken keyif alırsın.Herkesin eline geçmez.
Bu sitede değşik modellerini görebilirsin ((link)) Fiyatlarıda el yakıyor.Bu tip eski bisiklet parçalarını sirkecide pedal bisklette bulabilirsin .Bence sadece lastiklerini değiştirmen ve güzel bir bkım yapman kafi .

Ben de rahmetli babamın bana 1985 yılında aldığı ve çılgınca bir mutluluk yaşatan dawes bisikleti yıllarca çürümeye terkettikten sonra, bu hatıraya saygısızlık edemeyeceğimi anlayıp baştan aşağı elden geçirdim. Çok para harcadım 1.500 tl nin üzerinde sanırım. Hiç pişman olmadım. Sürekli tepesindeyim. Umarım çocuğuma bırakabilirim.

ee kızı ne zaman istemeye gidiceksiniz çikolatınız çiçeğinizi hazırladıysanız gidin artık

Kesinlikle değer resimlerde çoğu arkadaşın dediği gibi bende heyecanlandım :)

bence değer güzel bir bisillet siz istemezseninz ben isterim.çok güzel bir bisiklet kadroları güzel boyaları iyi gozukuyor bence değerer...

istemeye çekiniyorsan tel no ver ben isterim :D

bizimde çatıda yaklasık 13 senelik bir castello yatıyor. sahibiyle kavgalı olmasaydık isteyip ihtiyaç sahibi birisine vermek isterdim tozdan gözükmüyor şuan :D

Güzel bisiklet eğer eksiklerini kapatırsanız çok güzel olur.

çok güzel bisiklet bnde hemen şimdi bizim bodruma iniorum belkide bizim komsularında vardır böyle eski ama güzel bisikleti :)

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:WWLl9y5GhnYVpM:http://cyclespectrum.com/merchant/1367/images/large/sstal.jpg&t=1

ilerde böyle bişey yaparsın :) güzel bence :)

DAWES adını daha önce duymuştum, güzel bir bisiklet bence orijinal halini muhafaza edin; nostaljik kalsın. O ne öyle; kadro üstünde vites! Başka kimde var ki böyle bir bisiklet??

Geri