Scudo Sports

Siyah İnci....... el yapımıdır.

Scudo
Çok Güzel Ve Ilgi çekici Olmuş. Açıkçası Bisikletini (oğlunun) Birkaç Gram Için Aylarca Perhiz Yapan, 1.80 Boyunda, 40 Kg, Sarışın, Mavi Gözlü, Herkesin Ulaşamayacağı Güzellikte Ancak ( Aynı Tezgahtan çıkmış Gibi) Farklılığı Dikkatli Bakılınca Görülen Fransız Mankenlere Benzettiğim Sitedeki Diğer Bisiklerlerin Yanında Farklılığının Farkında, Kendisiyle, 1,65 Boyuyla Ve Ele Avuca Gelen Kiloları Ile Barışık Ve çok Eğlenceli Esmer Türk Lokumuna Benzettim. Yaratıcı, Emek Dolu Ve Başarılı Bir çalışma Tebrik Ederim.

• Beğen
Tepkiler: zcamur
çok begendim elinize sağlık cok basarılı bir çalışma olmus ama durmak yok yenilerinide bekliyoruzzzz :)

elinize emeğinize sağlık güzel çalışma olmuş arkadan sırt destekli bi sele bulursanız daha bi güzel olur diye düşünüyorum ;)

Bence harika olmuş. Çok şık.. Elinize emeğinize sağlık.. fakat zincir mesafesi uzatılıp aynakol biraz daha öne alınırsa teknik olarak sürülmeside mümkün kılınabilir.. fikir vermesi açısından paintte iğrenç bi çalışma yaptım. :) hatta biraz daha önde bile olabilirmiş...

http://i400.photobucket.com/albums/pp82/tolgayalcin/3031319827_bd5c72c0a7.jpg

tasarımı çok hoş elinize sağlık.

alın borusunun açısıyla bıraz oynanırsa cok guzel ınıs yapılır bu makıneyle :D tabi güzel bir amortisör şart :)

Eline,emeğine sağlık...Değişik bir çalışma olmuş...

şekil itibari ile çok güzel olmuş

bende şimdi gördüm harleyin bisikleti yok sanıyordum.. bunu da görmüş olduk yapanların ellerine sağlık.. hoş olmuş..

ne sürülür bu şimdi :p

benim bi arkadasımda da bunun benzeri var. çok dikkat çekici bi alet :D hayırlı olsn :D

Geri