Scudo Sports

Sivas

@OzzYMKL
Valla Ozan okadar yadım bi tur düzenlenmedi bi türlü bir araya gelemedik sen yazınca canlandılar ama zamanlama kötü oldu tam sınav öncesi:cool:
Bayramda bisikletimi getirmemiştim Sivasta burakmıştım. Buluştuğunuzdan haberim var bisikletim olsaydı gelecektim. Neyse aratatilde buluşuruz.
Yazın Ankara yapalım iyi olur. Hep yapmak istediğim bir şeydi

• Beğen
Tepkiler: OzzYMKL
Scudo
tamam arkadaşlar bende gelirim ama tura katılamam en fazla bir saat takılırım size sivasın içinde gezerseniz ogün hem önemli bir işim var hemde mziyaeddin gibi sınavım var ertesi gün görüşmek dileğiyle

sayıyı belirleyelim...
Forum üyesi olmayan,benimle beraber 4kişi var...toplamda 10kişiye ulaşacağız inşallah.hava uygun olur,dağlarda çamur olmazsa taşlıdere dolaylarında Mtb yapma hayalım var :)

• Beğen
Tepkiler: mziyaeddin
@FURKAN YAVUZ
Ben katılacağım da babam Ankara'da olduğu için gelme şansı yok maalesef bir dahaki sefere inş..:rolleyes: Alper abi'ye haber verdin mi???

sivaslı forum ahalisi bu pazar yani 20 ARALIK ta yine yapalım bişeyler yağmur harici hava olursa takılırız yine haydi bakalım katılımlar başlasın

-1 bu hafta ben yokum sınavlarım daha bitmedi ayrıca okula bisikletle gidip gelirken üşütmüşüm hastayım.

yapma yaa geçmiş olsun mehmet sıkı giyinseydin keşke bende kyk ya geçtim bisikleti götürücem yurda binicem ara sıra

• Beğen
Sivaslı'lar hiç ses seda yok ne iş?:p .Bu pazar günü hava'da bir sorun olmazsa 5-6 kişi buluşup bir yerlere gideceğiz.Katılmak isteyen olursa yine aynı yerde aynı saat'te (meydan'daki Atatürk Heykeli'nin orada) buluşalım

ben gelirim hazır vizelerde bitti biraz stres atarız hop hop hoplarız zıp zıp zıplarızzz.....her zamanki saat 11 mi acabaaa 1 olmasın malum 4.30 da hava kararıyo

11 mi?:eek: Saat 1'de yapmamışmıydık buluşmayı:rolleyes: .Bizim arkadaşlara söylüyüm saati geri çeksinler.Haberdar ederim.Hafik'e gitmeyi düşünüyorduk havalar böyle giderse.Kalın sağlıcakla

• Beğen
@onurcan tokuş

Yanlış kalmış aklım da:p Kaçta derseniz o saatte orada olurum tabi uyuya kalmazsam:D

• Beğen
Tepkiler: onurcan tokuş
Yarın Sivas yağmurlu gürünüyor.
(link)

Eğer hava yağmurlu olmazsa(yerler yaş olsun farketmez) saat 11.30'da Atatürk Heykeli'nin orada toplanıyoruz haberiniz olsun

Turu gerçekleştirdik, 4 bisiklet, 1 araba ile:D. Toplam da 42 km yol yaptık. Bol köpekli ve zevkli bi turdu. Biir başka turda görüşmek üzere .

• Beğen
Tepkiler: onurcan tokuş
ya arkadaşlar bu pazar yapalım ne dersiniz olurmu benim sınavlar bitti ondan sizle fazla konuşamdım forum da

• Beğen
Geri