Scudo Sports

Şişme mat tavsiyesi?

Scudo
Aynı ürün😀

@HakanAydn abi Allah nasip ederse seni Merzifona girmeden 12 km ötede bir gölet var orda Semaver le karşılayacağım abi dilersen mangalda yakarım. Dönüşüm elbette araba ile olacak malum bisikletle o kadar malzeme taşıyamam. Sen pedala devam. :harika:

@necmeddin mayıs başı diyorum, inşallah...🙄

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@HakanAydn Ben de haziran başında tura çıkmayı düşünüyorum fakat bu virüs yüzünden bütün hevesim kursağımda kaldı ama ülkemiz ve insanlarımız bu beladan kurtulsun da yaparız illaki ne de olsa ülke bizim 🙂

• Beğen
@HakanAydn abi mevsimler buralarda çok değişti mayıs başı erken olmaz mı, eğer ramazan bayramından sonra yaparsan havalar kırılır. Mayısın sonuna doğru kırağı düşüyor son 3-5 yildir. İç anadoluya geldikçe havalarda soğuyacak , bisiklet sürerken hissetmesen de dinlenme zamanları soğuğu hissedersin.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@favallikulli 1.5 ay sonra hava en azından ege akdenizde iyice ısınır, antalyaya kadar çok yavaş gider 10 güne yayarım, yukarı çıkışım 2 ay sonraya denk gelir diye planlıyorum..yol korkum kalmadı bu arada, tek takıldığım nokta kamp...onuda fazla planlamadan çıkmak istiyorum aslında...yol ne getirirse, kah öğretmenevi kah doğa kampı, kah petrol..
@necmeddin antalyada ablam var, orda takılırım belki..

• Beğen
@HakanAydn abi unutmadan yazayım bugün araştırırken sportcity sitesinde şuna rastladım
(link)
Teknik Detaylar...
  • Otomotik Şişirme/İndirme fonksiyonu
  • 75D Polyester kumaş
  • 185x52x5cm boyutlar
  • 20x27cm çanta boyutları
  • 850g ağırlık
Sadece bu bilgiler yazıyor. İnternette detaylı aramada da başka bilgi bulamadım. Neyse sipariş verdim bakalım. Gelince yazarım nasıl bir ürün.
Senin tur güzergahın tam olarak nasıl, nerelere gitmek istiyorsun?

@HakanAydn planlaman tutarlı abi , çok soğuk ta değil sıcakta değil :harika: haziranın başını bulur bu tarafa gelmen.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@favallikulli çok anlamıyorum kamp malz. ama fiyatı uygun...hayırlı olsun..
ben köyceğiz-antalya, antalya-ısparta-ankara-çorum-merzifon😁-osmancık-kargı-sinop, dönüşe karar vermedim henüz ama şuan sinop-samsun-amasya-çorum-ankara-eskişehir-afyon-denizli-muğla üzerinden köyceğiz...antalya-konya üzerinden de gidebilirim kuzeye...şuan hepsi hayal...böyle bi çırpıda söyleyince küstahlık gibi geliyor bu işin ustalarına karşı.ama yılların hayali..olur inşallah...
kastamonu, ılgaz pek akıl karı değil bisikletle...bakıcaz..kargı sinop arasıda muhteşem yol ama sakat...petrol yok ayı çok biryer..😁

@HakanAydn Saol abi. Yol olarak Isparta-Ankara yolu çok uzun görünüyor. Ben şuna tarafım bazı yerlerde otobüs ile geçiş yapmak iyi olur. Mesela bu iki yer arasında görmek istediğin veya bisiklet sürmek istediğin yollar/yerler yoksa otobüsü kullanabilirsin. Naçizane fikrim böyle. 🙂 Ama tur olarak güzel duruyor inşallah yaparsın kazasız belasız.

@favallikulli rota daha çok değişir, belki sadece antalyada kalır, ama otobüsle geçmem sanki. anlamı kalmaz gibi geliyor. şu olabilir sinopa gittim ama bittim, ordan otobüsle dönerim..(kendimi tanıyorsam yapmam)..birde likya yolu planı var...yürüyerek malum...ne güzel sallıyorum yaw, bol keseden..sanki 50 km..😊🙂😀

@HakanAydn Sıra sıra abi önce yapmayı en çok istediğin neyse onu yapmalısın bence ki benim gördüğüm bisikletini hazırladın, eksik malzemeni topladın, tur sanki ön planda. Ilgaz Kastamonu yolu "Dikkat ayı çıkabilir!" adlı mesaj içeriyor yoğun miktarda :))

• Hahaha
@favallikulli
kargı sinop arasıda muhteşem yol ama sakat...petrol yok ayı çok biryer..😁
aynen...samsun sinop...daha mantıklı...ama kargı-sinop (kastamonu-ılgaz) anormal mistik bir yol, araba ve motorla çok geçtim...orası " daş düşebilüğ, ayu çıkabilüğ" lafının muhatabı olan yer...bulutların üstünde...

@HakanAydn Hem eğim hem de bisikletim yüklü olması ve üstüne bir de sis basarsa ortalığı.. işte bu mistik kelimesinin karşılığı olsa gerek. 😄

Vallahi ben husky kullaniyom 3 cm kalinlikta birde cadirin altina pazarci brandasi kestirdim bu gune kadar delinme yasamadim cadiri atacagim yerede dikkatt ederim bir keresinde de mat la deniz yatagini karistirdim tura cikarken iki gun deniz yataginda yattim oda konforluydu

@Cihanbayram Bir şekilde sert zeminde yatma rahatsızlığından kurtaracak bir mat ihtiyacı ortaya çıkıyor. Klasik matlar çok rahatsız. Şişme mat burada iyi bir seçenek ama patlama olasılığı var. Şişme yataklar var onlar da ağır ve yer kaplıyor. Pompa da cabası. En iyisi kendiliğinden şişen mat gibi duruyor ama tabi kullanan insan daha iyi bilir neyin ne olduğunu.

• Beğen
@abidin3714 Olsa iyi olabilirdi ama hani. Geyik ve domuz levhası var neden ayı yok acaba 😀 Düşünsenize kenardan yavaş yavaş pedallarken ağaçların arasından yola çıkan bir ayı ailesini karşınızda görmek çok ilginç olurdu 😄

Geri