Scudo Sports

Şişme mat tavsiyesi?

Mati nerde nezaman kullanacaksın? Kış da kullanacaksın r değeri devreye giriyor. Yazın kullanakcaksan kolay patlamayan, zamanla hava kanalları deforme olmayan mat seçebilirsin. Matin babası therma rest tir ama aynı zamanda cebi de ağlatır. Adamlar ömür boyu garanti veriyor. Onun yerine vaude nathulike alınabilir. Eğer yüzeyi size zayıf gelirse altına ince bir plates süngeri yazabilirsin. Ve en önemlisi patladığı zaman yama setini unutmamak lazım. Ben dagcilkla da uğraştım yaz faaliyetlerinde therma rest in yumurta mati kış faaliyetlerinde de therma rest in all sezonunu kullandim

Scudo
@HakanAydn biraz zaman geçsin bakalım ne olacak durumlar. Tavsiye için sağolun 😀
@Ysryyn En son çare pilates minderi 😄
@ali önder Yaz için hocam, çadırda normal matlarla yatamıyor insan, en azından şişme mat ile biraz daha konfor sağlanır. Therma rest dediğiniz gibi çok cep yakar, kalitesine laf yok tabiki 🙂

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Şişme mat almadan önce şu videomu bir izleyin evde kavga çıkmasın :D

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@favallikulli şu da oluyor. Şişme mati alıyorsun. Sonra bir yerinden bombe yapıyor. Bunu da gordum

(link)

Tavsiye ederim kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: ali önder
@SEL PER bisiklette zor olmazmı hocam katlanır..

Birde şöyle bir tecrübem var şişme matla ilgili izleyin. Kullanmadan önce cebinizi kontrol edin delecek sert cisimler olmasın yerde sivri bir şeyler olmasın. Çok fazlada şişirmeyin. Forchlaz 400 ve Forclaz 2 çadrda bisiklet ile gider... çadır videosuna bu linkten ulaşabilirsiniz

(link)

Buda elimde patlayan şişme mat videom ama atlas outdoor kusurlu malını geri aldı :-D

Aynı markayı kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@SEL PER bisiklette zor olmazmı hocam katlanır..
Ben sıkıntı çekmiyorum. Katlanarak ufalıyor. Şişme katlardaki gibi hava bas sonrada indir derdi yok. Patlam sorunu yok. Üzerinde evimdeki yataktan daha derin uyuyorum Bunlar benim tecrübelerim

• Beğen
Tepkiler: ali önder
@HakanAydn z mat çok kullanışlıdır. Z mat Ebat olarak köpük matlar içinde en hacimsiz olanlardandir

@ali önder paket ölçüsü kaç mesela..şunun için soruyorum, şişme mat 28x10 bir paket. katlanır eni sabit, 60 cm. kalınlığı 2 cm olsa, 200 cm yi 20 cmden katlasan 10 kat 20 cm yapar. yaklaşık 60x20 gibi bir ölçü, bikepacking sele arkası çanta 16x58 cm ebat..sadece matı koyamıyorum...🤔..yanlış hesaplamadıysam. ben bu yüzden self inflatable içinde elyaf olanlardan bile düşünmedim. yanlış anlaşılmasın, kampçılık bilgim 3-5 aile çadır kampından ibaret..

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@HaIMG_20200322_145518.jpgIMG_20200322_145518.jpgkanAydn 12x12x50

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve necmeddin
@ali önder
Thermarest Z Lite Regular Mat (link)
buna istinaden yazmıştım..

@ali önder linkteki mat katlanır köpük, sizinki şişme gibi geldi bana..desen filanda farklı..

@HakanAydn (link) katlandığında benim sana attığım gibi oluyor. Bunlar katlandığı için z, görünme şekline göre de yumurta mattir.

@ali önder

7f8ae811-091e-4f33-8d7a-a24a5fe6c890.jpgIMG_20200322_145518.jpg

üstteki, linkteki resim. alttaki sizinki...benim cidden gözlükleri değiştirme zamanım gelmiş, hatta turdan da vazgeçeyim ezilir kalırım tırın altında..😁🤣

@HakanAydn r Hatta aynı ürün. Yan tarafın rengi farkli

@HakanAydn. Halinin üzerinde tırtıklı gibi görünen. Sen diyorsun ya benim gözler? 😉😉😉😉IMG_20200322_155311.jpg

Geri