Merhaba arkadaşlar.. Ben de Okmeydanı'nda oturuyorum. Eğer gezi düzenlerseniz katılmak isterim. İletişim için; SayinMert@windowslive.com veya 0554 228 28 89 teşekkürler..
selam arkadaşlar düzenlenecek gezi ile tam tarih ve zaman belirtilirse çok iyi olur hem formun konusu dağılmamış olur hemde o gün o saate gelebilecek kişiler haber verir
herkes (tabiri caiz ise ) birbirini dürtüyor artık bi buluşalımda pedallıyalım die
bende istiyorumki ramazan öncesi bi pedallamak ama cuma geldi...
cumartesi günleri geç çıkıorm işten ancak yarın olabilir ama katılım nasıl olur bilmiyorum..
ayrıca sizlerde benim gibi ramazanda pedallamayı bırakmayacaksanız haftayada bi akşamda olabilir
bende çağlayanda oturuyorum beraber sürebiliriz böyle bir buluşma olacağı zaman özel mesajla haber verirseniz daha rahat haberleşebiliriz. ama daha erken çıkalım malum herkes için gece 00:30 da dönmek uymuyor
Servise ben gitmedim ama arkadaşım için sormuştum. onun anlattıklarını iletecek olursam; gayet profesyonal bir yermiş, hertürlü bisiklete bakarlar(servis,aksesuar, yedekparça vb.), ancak gidecekseniz hafta içi gitmenizi öneririz. Birazda tok esnaf olduklarını belirtmekte fayda var!
İstanbul - Bomonti 'den ikamet ediyorum. Bisikletle bayağı ilgiliyim. Çoğu zaman keyfime göre güzergah belirleyip dolaşıyorum. Beraber sürmek isterim...
Henüz bisikletim yok fakat mecidiyeköy'de yurtta kalıyorum en geç seneye mecidiye köyde evimde olacak, aynı zamanda bisikletim de, eğer beraber sürme imkanımız olursa çok daha eğlenceli olacağı kanısındayım.