Scudo Sports

Şişli

@unformat

sağlıklı yaşam için kendinizi zorlamaya gerek yok aksi takdirde tepki yapabilir ;) uygun bir parkur seçin kendinize mecdieköy taksim - taksim mecdieköy gibi ;)
yada siz bilirsiniz :)

Scudo
@ilkeozgurakar

selam bende çağlayanda oturuyorum yeni başlamıyı düşünüyorum
bu hafta içinde sedona borla almayı düşünüyorum görüşmek dileğiyle

slm arkadaşlar bende bisikleti 2 hafta önce aldım.kondisyonum iyi değil haliyle hele bacaklarım hiç iyi değil :) yine de bir program yaparsanız beni de dahil ederseniz sevinirim.

@biyani

merhaba bende bisikletimi yeni aldım ve şişli bölgesinden arkadaşlarla tur planı yapmak istiyorum ben fena sayılmayan bir bisikletçiyim ama kent trafiğinde de tecrübem yok

fulyada oturuyoruz ve 3 arkadaş ortalama haftanın üç günü pedal çeviriyoruz genelde güzergahımız beşiktaş ortaköy bebek baltalimanı ulus etiler zincirlikuyu mecidiyeköy oluyor ortalama bir hızımız bebekte oturup sahilde bir kahve keyfi yapıp dönüyoruz katılmak isteyen arkadaşlar irtibat kurabilirler..

@Arch_Angel

güzel bir tur atıyorsunuz :)
bizde henüz istikrar kuramadık haftada 1-2 güün 2 kişi okmeydanı beyoğlu beşiktaş ortaköy arnavutköy bebek ağşiyan baltalimanı istinye sarıyer maslak levent zincirlikuyu mecidieköy okmeydanı...
bi tutturursak haftada3 gün yaparıs vede belkim size eşlik ederis:D

@sone_style

yav nerden nereye ne zaman çıkıyonuz ben her akşam çağlayan taksim gidip geliyom hep tek başıma kimse görmüyom oralarda ya :(

@marcopasha01

valla abi nasıl dieyim kafamıza esiyo hadi diorus çıkalım bi taksim yapalım olmadı ortaköy bir midye yer geliriz :D basıp gidiors keyif yapıp dönüyoruz..

ben haftanın 6 günü okmeydanı beyoğlu gidip geliorm sabah 8-9 arası akşam 7:30- 8:30 arası ;)
bir kişi görüyorum akşamları kırmızı sedona formalı sedona borla kullanıyor ve sürati seviyor sanırım :)

@Arch_Angel

Bİ AKŞAM BENİ DE ALIRSANIZ MEMNUN OLURUM SAAT KAÇ GİBİ ÇIKIYORSUNUZ VE DÖNÜŞ KAÇI BULUYOR ACABA ?

olabilir akşam 7:30 da taksimden bi maslak yaparız maslaktan sarıyer :D arnavutköy ortaköy beşiktaş taksim osmanbey mecdieköy :D:D nasıl =)
ortaköyde bir midye kokoreç :D:D tamamdır :p

• Beğen
Tepkiler: burak_style
Evet ArkadaŞlar Daha TecrÜbelİ Olan ArkadaŞlarimiz Bu Pazara Bİr Program Yapabİlİr Mİ ? Hem TaniŞalim Hem Bİze ÖĞreteceklerİ Vardir.yalniz Mesafe Çok Uzun Olmasin Bu Sicakta.bakalim Katilim KaÇ KİŞİ Olacak

pazar sabahı beşiktaş iskelesinden kadıköye geçip bostanvı taraflarında turlamayı düşünüyoruz katılmak isteyen olursa iletişim kurabilir

gerek özel hayattan gerekse iş hayatından dolayı pazar günleri müsait olamıoyrum .. bu yüzdendirki hergün 40 km pedallıyorum..
yoksa bu hafta için bi buluşma tanışma olabilirdi
halada olabilir ama ben katılamam açıkcası
gerçe şimdiden düzenlense katılım düşük olur (bu haftra için)
ancak haftaya ;)

buluşup bi belgrad yapılabilir ;) tabi belgraddada mangal :D:D

bence bu programları daha erkenden misal perşembeden jonuşup yapalım ki herkes kendini hazırlayabilsin değil mi ? inşallah en kısa zamanda görüşmek ümidiyle

Bende pangaltında oturuyorum belli bir tarih var mı? nezaman nerede belirtirseniz bende katılmak isterim

Geri