arkadaşlar msn veren arkadaşları ekliyorum, ayrıca okmeydanın daki arkadaşlarla konuşalım. ben de perpanın karşısında oturuyo sayılırım. görüşmek dileğiyle msn de sohbet ederiz ..
Bütçen ile alabileceğin bisiklet Sedona Borla olabilir. Başlangıç aşamasında sanıyorum beklentilerini karşılayacaktır. Sen de göreceksin ki sonrasında gözün hep daha yukarılara yönelecek. Bu aşamada Sedona Borla'yı gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun.
selam...bu formu 4 aydır takılıyorum ama ilk mesajım.dun yeni bisikletime kavustum...dolayısıyla haftada üç güne varım.şehiriçi tecrubem sıfıra yakın ama.haber verirseniz sevinirim.bu arada barbaros bulvarı uzerinde oturuyorum.
bende henüz 1 aylık sayılırım ama alıştım artık bu foruma =)
arkadaslar edindim baya baya bilginlendim =)
hafta içi 2-3 gün ççıkıp gezmeyi planlıorm bende kuzenlerime bisiklet aldırmak çabasındayım bakalım o zmn hep birlikkte pedallıjas
barboros bulvarı nerede oluyordu tam olarak
okmeydanı perpa/dereyolu
avrupa yakasında gözlemledigim bir tek bakırköy cenahı varduzenli olarak onlar cumaları pedallıyorlar.ben de msjlar atmıştım.ama sanırım beşiktaş-şişli civarında bağımlı pek yok, ya da başka yerde pedallıyorlar....
Ben de Şişli'de oturuyorum. 28 Haziran'da İstanbul'a geri döneceğim ve inşallah bisikletim olacak.
Ben Şişli-Hisarüstü arasını her gün gidip gelmeyi düşünüyorum. Arkadaşlarım imkansız diyor ama sağlıklı yaşam için kendimi zorlyacağım. Ki buradaki gezileri gördükten sonra Şişli-Hisarüstü çok kısa kalıyor Ayrıca bisiklet kullananların artması ile belki İstanbul'da da bisiklet yolları görebiliriz.
Arkadaşlar konuyla belki alakasız olacak ama kusura bakmayın.
Yaklaşık 2-3 hafta içinde bisiklet alıp bu tür gezilere katılmayı düşünüyorum.
Geziye katılan arkadaşlara bir sorum olucak, çıkan sonuca göre mtb veya yarış bisikleti alacağım.
Siz geziye katılan arkadaşlar, genelde mtb mi yoksa yarış bisikleti mi kullanıyorsunuz? bana ne önerirsiniz? teşekkürler
senin kullanım alanına bağlı sadece asfaltta kullanırım çukurlara girmem diyorsan yol bisikleti alabilirsin veya city bike.. ama dersenki gerektiğinde çukurlara girerim atlarım zıplarım bu sefer mtb alman gerekir kaldıki asfaltta kullanacağn zaman kitlersin maşayı rahatça kullanırsın. mtb biraz daha ii gibi sEdoNa 711 V & kRon xC 1000 uygundur mtb de...