Scudo Sports

Şişli - Beşiktaş Civarı Yollar Bizim Grubu

Ayda kaç kere bisikletle dışarı çıkarsın

• Toplam katılım
    335
Bugünkü grup güzergahı http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/27/117cb4e9a38fd9c283dafb6f8188bfb7.jpg

Scudo
Arkadaşlar merhaba, 1-2 hafta içinde bisiklet alarak ben de aranıza katılacağım. Mecidiyeköy mahallesi.

• Beğen
Tepkiler: Mesut YB
eşli katılabiliyor muyuz? :p

eşimle katlanır bisikletlerimiz var, bomonti deyiz, herhalde size yetişmemiz pek mümkün olmaz ama basit bir tur olursa ve denk gelirsek katılmak isteriz.

@Kürşat Altunay @wasudoku arkadaşlar bende de katlanır var, beşiktaş-sarıyer turlarında falan sıkıntı olmadı, daha uzun bol rampalı turlarda belki yol bisikletlerine ayak uydurmak zor olabilir ama genelde pek sıkıntı olmuyor. zaten grup geniş, irili ufaklı bir çok tur oluyor. buyrun gelin, bekleriz, hem grupta katlanır bisikletli sayısı da artar ;) ben eşime de katlanır alma arifesindeyim, bu hızla gidersek katlanırlılar özerkliğimizi bile isteyebiliriz ;) bir aradaş daha katlanır alarak gruba katıldı, sizi de hesap edersek şimdiden 5 katlanır oldu bile, daha ne olsun...

@angrist şakası bi tarafa artık tek başıma bisiklete binmekten sıkılmaya başladım. Madem bunu hobi olarak yapıyorum o zaman yeni insanlarla tanışmalıyım. Turların belirli bir günü saati var mı yoksa doğaçlama mı çıkıyor?

@Kürşat Altunay whatsapp grubumuz var, oradan haberleşiyoruz. spontane de gelişiyor, planlı da oluyor. bazıları bugün şu saatte şuradan çıkıyorum, kimler gelir gibi gelişirken, bazen de daha önceden rota belirlenip, uygun bir saatte toplanabiliyor. neredeyse hergün mutlaka bir organizasyon oluyor, yol arkadaşı bulmak pek sıkıntı olmuyor;) katılın keyifli olur, fırsat buldukça katılırsınız. iki whatsapp grubu var, birinde sohbet-geyik de dönüyor, diğeri sadece tur bilgilendirmeleri için kullanılıyor.

@mgologlu Her zaman bekleriz özellikler whatsap grubumuza katılırsanız haberleri çok hızlı bir şekilde alırısnız. Bazen foruma yazmayı unutabiliyoruz :)
@Kürşat Altunay @wasudoku eşli de katılabilirsiniz eşsiz de nasıl isterseniz. Bayan arkadaşlarımız da katılıyor. Diğer arkadaşlarımız da beyefendi arkadaşlar her zaman bekleriz ;)

@angrist

Biz yeniyiz bu işlerde, daha bisiklet ile metroya bile binmedik, 3-4 defa Harbiye ve civarlarda sürdük.. Beşiktaş-Sarıyer güzergahı iyi hoş ama Beşiktaş tan Şişli ye çıkarken ne yapıyorsunuz? Ben şahsen hayatta çıkamam şuanki kondüsyonumla. Kabataş tan metro vs. mi yapıyorsunuz?

Şöyle bizi hiç yormayacak dümdüz gidebileceğimiz güzargah ne olabilir??

@wasudoku ben geçen sene sirkeci'de çalışıyordum. İşten çıkınca kabatasa kadar suruyordum. Ordan otobuse binip Balmumcu da inip ordan eve suruyordum. Barbaros'a kadar yoruldugumdan çıkamıyordu, hala çıkabilecek kondusyonum yok zaten. Sahilden başlayıp denesem olur belki de ne gerek var hem kendimi hem bisikleti hirpalamaya :)

@wasudoku bende zaten mayıs ayından beri kullanıyorum, barbaros bulvarını ben de çıkamam şu an diye düşünüyorum... zaten dediğim gibi whatsapp grubu üzerinden haberleşiyoruz, irili ufaklı bir çok tur oluyor. genelde beşiktaş'ta toplanıp sahil güzergahında bir rota belirleniyor, haftasonları kilyos vs gibi uzun soluklu turlara giden arkadaşlarda var. zaten katlanır bisikletin en iyi yanı, yorulduğunuz yerde toplu taşımayla entegre olabilmesi. benim en sevdiğim güzergah beşiktaş-sarıyer arası, zorlanmadan keyifle turlanıyor.

• Beğen
Tepkiler: Kürşat Altunay
selam arkadaşlar,
ikinci sürüşümde dün akşam barbaros bulvarından yukarı çıktım. dinlenmeden çıktım sonrası pert tabi, eve kadar hiç hız yapmadan gittim.
whatsapp grubu için numarayı kime iletiyoruz. en azından aktivitelerden haberim olsun zaman uyarsa katılmaya çalışırım.

@mgologlu
Merhaba,

Numarayı bana göndereiblirsin.

Ya ben bisikleti ilk aldığım gün çıktım Barbaros bulvarını :) .. Ümraniye'den aldım Üsküdar'a geldim oradan Beşiktaş'tan yukarıya çıkıp okmeydanına gelmiştim , aynı yeri başka bir gün bir iş için gidip yine çıkmıştım .. O kadar yorucu değil o yokuş yahu :) ..

@Kürşat Altunay aslında insan vücüdu çabuk alışıyor, ben çok yeniyim bisiklet konusunda ama yinede çabuk alıştım diyebilirim ( özellikle yokuşlar konusunda ) sadece ramazanda Oruç biraz zorluyor, onunda yarısı gitti zaten :) ..

@wasudoku
Istanbulda maalesef dumduz etaplar bulmak zor. Mecbur o baldirlar guclenecek. O kondisyonlar artacak. Varsa kilolar verilecek. Benim esim de bundan 6 ay once hafif bir egim gordu mu hemen iner yurumeye baslardi, simdi %10luk egimleri hic inmeden ayakta cikiyor. Isteyince olur. Yilmayin, mucadeleye devam.

Selamlar :) Mecidiyeköy Şişli Taksim civarı ben de varım :)

@Juan Bey hoş geldiniz. isterseniz whatsap grubuna da ekleyebiliriz. Tur duyurularımız genelde oradan yapılmaktadır.

Geri