@Eznora ben bunu bıraktım ya güncelle güncelle nereye kadar. Kendim güncelleyemiyorum ki. Tüm mesajı worde kopyalayıp orada düzeltip sonra yöneticiye atıyorum o da görüp güncelliyor. Ölme eşşeğim ölme
@mtmecax
Öyle soru mu olur canım ikisi de iyi. Bu grup yeni daha. Hangisine yer zaman uyuyorsa takılırsın. Bana ters bir bölge ve eve geç dönmem söz konusu oluyor ki bu daha kötü yoksa seviyorum bu arkadaşları. Sana yakınsa tavsiye ederim.
Yeni grubumuzsa umut vadediyor, iyi arkadaşlar var. Bisikleti ve gezmeyi seviyorlar daha ne olsun [emoji106] [emoji1]
Yarınki tur
http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/06/7ab927abda20412465f52a5f95f2262e.jpg
Pazartesi de 16.00'da Beşiktaş yeşilköy turu var. Sahilden keyifli bir tur yapilacak. Ortalama 20-30 km hızla
DUZELTME:
Saat netleşti eminonunden 14.00'te bulusacaz. Vapurla karsiya gececez. Tuzlaya sürülecek dönüşte veledrom. Sonra geri dönülecektir. İsteyen donuste Beşiktaşa kadar isteyen Bakırköy sahile kadar surer çünkü gruplarimiz bu iki istikamete doğru surecek
Saat netleşti eminonunden 14.00'te bulusacaz. Vapurla karsiya gececez. Tuzlaya sürülecek dönüşte veledrom. Sonra geri dönülecektir. İsteyen donuste Beşiktaşa kadar isteyen Bakırköy sahile kadar surer çünkü gruplarimiz bu iki istikamete doğru surecek
Beşiktaş- kuzey Ormanları Sarıyer Beşiktaş yada YENİKÖY Beykoz Riva. Arada deniz Otobüsü ile extrme rotalar yapacak eküri arıyorum. 50-120 km gibi ortalama 20-25. Genelde hafta arası erken saat 5-6 gibi çıkıp molarla Öğlen dönerim.Yaşım 35 yol bisikleti kullanıyorum. Birçok arkadasım ya fixie yada mtb kullanıyorlar ve kondisyonları sınırlı. Fixie bisikletimde var ama gezmek amaçlı kullanıyorum. Mesleğim sanat. 2-3 Kişilik bir gurup yaratıp birbirimizi sürekli canlı tutup düzenli antreman Süreci yakalamak istiyorum. Ilgilenen arkadaşlar öm den dönüş yaparsanız biraz takılırız. Gün içinde Beşiktaş Abbasağa cıvarında olurum.