Scudo Sports

Şişli - Beşiktaş Civarı Yollar Bizim Grubu

Ayda kaç kere bisikletle dışarı çıkarsın

• Toplam katılım
    335
Merhaba

4. Levent'te oturuyorum, gruba katılmak için ne yapmam gerekiyor?

• Beğen
Tepkiler: Damlalev
Scudo
Bu basligi her gordugumde "şili" olarak okuyorum. Anlasilan canim guney amerika cekmis

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
ortaklar caddesinden bende varim. mesj atiyorum ozelden numarayı

Beni diğer gruptan buraya aktarmamışsınız :(

Bisikletim ile uygun günlerde sizlere eşlik ederim atık

Mecidiyeköy eski Ali Sami Yen tarafından geçerken sağ yöne Beşiktaş tarafına geçen yolda dikkatli olun arkadaşlar.
Yolun kenarında araçlar oluyor , arada insanlar fırlıyor bir anlık duraklamada arkadan gelen otobüs zor durur orada.
Ufacık yolda oradan geçen belediye araçları çok hızlı geçiyor , özellikle 30A aracı, baya kaza gördüm burada.

Whatsapp'dan tanışıyoruz zaten Şişli-Osmanbey , Muhammet Arslan beni de yazın bari

selam ben de mköy cıvarı, beni de ekler misiniz?

arkadaşlar selam, yeri değil ama yeni üye olduğum için başlık açamıyorum , bianchi retro( (link) ) aldım geçen ay , şehir bisikleti , bisikletimi seviyorum ama kullandıktan sonra gidon gözüme çok batmaya başladı, bisiklet çok klasik duruyor . Gidonu değiştirmek istesem ne yapabilirim, bu bisiklete gidebilecek gidon nedir , nerden alabilirm... teşekkürler

@aliondr

bu haliyle çok güzel duruyor ki zaten retro :)

bir ihtimal üzerindeki kullanılmayan aksesuarları çıkartabilirsiniz
çamurluklar, çanta taşıma için arkadaki bagajlık + zincir koruma kısmını (zincir koruma sizi korumak için var pantolonunuz sıkışmasın vs diye sonuçta kumaş pantolon ile çıkmıyorsunuz :) retro'nun tarzı gereği bu tarz kullanımlara açık olduğundan öyle bir kısımda mevcut

bunları yapınca daha sportif ve hafif olacaktır

gidon kısmını açı verilebilir olarak gördüm gevşetip biraz daha aşağı indirebilirsiniz sanırım o kısmı

tüm bunlardan sonra retroluk gider :)

komple değiştirmek için bi kaç parça lazım gereksiz masraf olur bence

• Beğen
Tepkiler: Mesut YB
@Aykuttasdelen Teşekkürler , evet bagaj kısmı çıkarılabilir henüz ufukta uzun yol gözükmüyor:) , sanırım çamurluklar da çıkarılabilir zaten önümüz yaz. Bir de öyle bir deniyim karaktersiz bir şey olup çıkmaz umarım:) Daha da olmazsa decathlon da 30 40 lıraya gidon buldum , tabi değişimi nasıl olur , uyar mı uymaz mı bir fikrim yok :)

Geri