Scudo Sports

Sis dağı Çepni turu ''SİS DAĞI - KÜMBET '' ''FİLM''

SerkanNamazcı

Forum Bağımlısı
Tepki
2.012
İsim
Serkan Namazcı
Başlangıç
2006—07
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Evet değerli bisiklet forum dostları.
Sis dağı çepni turunu 1ve2 gününü forum üzerinden hikayeleri ile anlatmış ve siz değerli forum takipçilerine sunmuştum.
Şimdi ise 3ve4 günü yazmak yerine 55 dakikalık bir filmi sizlere sunmaktan gurur duyuyorum.
Tamamen amatör çekimler dahilinde hiç bir montaj vs oynama yapılmadan en doğal halim ve hali ile sizlere sunuyorum.

Çayınızı demleyin ve maceraya hazırlanın.
NOT : VİDEO 1080 FULL HD GÖRÜNTÜ KALİTESİ İLE İZLENEBİLİR.
Bilgilendirme ;
Amaç
Giresun'un Görele ilçesinde başlayan dağ bisikleti turunun yegane amaçlarından bir tanesi olan alternatif dağ bisikleti rotaları çıkarmaktır.
Bölgemizde dağ bisikleti parkurlarını pek bilinmemekle beraber çok güzel yerlerin gizli kaldığı aşikar bir durumdur.
Nitekim 4 gün boyunca Görele'den çıkış ile
Sırası ile 1.gün.
Görele Sis dağı
2. gün Sis dağı-Kürtün-Kazıkbeli yaylası
3.gün Kazıkbeli-Kümbet
4.gün Kümbet-Giresun-Görele ekseni etrafında dağlardan dolaşıp 4.günün sonunda sahil ile buluşma sağlanmıştır.
Turdan önceki zihinsel ve bedelsel akabinde donanımsal hazırlık aşaması.
Rota hakkında detaylı tırmanış ve görsel bilgiler bulunmaktadır.
Ekseri olarak
(link)
Facebook adresinden bana ulaşabilir.
(link) sayfasına'da destek olabilirsiniz.
Parkurun tamamı 314 km tuttu .
İnternet ortamında toplam 9 bin metre tırmanış ve iniş gösteriyor
Bedensel olarak
3 günlük turda 9 bin metre tırmanış yapıp 300 gram almak güzel bir olay olsa gerek
o turda tam 1,7 kg yağ yakımı oluşumu var.
kaslarda ise 1,9 kilogramlık bir artış

İşte o film iyi seyirler :)

Scudo
Film harika, tur harika, manzara muhteşem! Canım çok çekti oralara gelmeyi sizinle tırmanış yapmayı. İnşallah Allah nasip eder de sezon açılınca isterim gelmeyi.. :) Çok keyifliydi..

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
Ellerine ,ayaklarına ve yüreğine sağlık.Her saniyesini dikkatle ve imrenerek seyrettim. Gelmeyi ve gezmeyi çok istedim ancak Kastamonu dan daha doğuya geçmek kısmet olmadı. İnşAllah Arabayla gelip, kısa sürede olsa bisikletle gezmeyi çok istiyorum.

Emeğinize sağlık çok güzel olmuş . Ölmeden önce mutlaka gezip görülmesi gereken harika yerler umarım bir gün bize de nasip olur oralarda turlamak.

• Beğen
Şu yağ kas kilogram olayını doğru ölçtünüz mü ? 1.7 kg kas kütlesi çok büyük bi kütle çünkü

• Beğen
Evet,
Diyetisyen kontrolüne giriyorum ve cihaz ölçümü ile çıkan sonuçlar.
8 bin metre tırmanış 315 km yol ertesi 2 hafta öncesinden 650 metrelik antrenman tırmanışları içinde 2000 metrelik deneme tırmanışı ile gayet normal bir rakam :)

Herkese kocaman teşekkür ediyorum
Sizleri Giresun dağlarına bekliyorum

Yine harika bir tur atmışsınız. Güzergah olarak benim memleketim olan Şalpazarı civarı rotanız ayrıca güzel olmuş. Yaylalarımızı tanıtımına katkınız için teşekkürler

@Saim karagöz

Teşekkür ederim.
Saygılar.

Tebrikler, çok imrendim. İnşallah böyle bir tur yapmak kısmet olur bir gün.

• Beğen
@SerkanNamazcı

Film izlemek için bilgisayarın başına geçtim ve yine çok güzel bir belgesel izledim;az da efkarlandım memleketimden manzaralara.Yüreğine sağlık Serkan.

• Beğen
Harika bir tur daha. Emeğinize sağlık.
not 1: Ya diyetisyeni değiştirn ya da o, ölçüm makinesini değiştirsin :) Gerçi hangi makine olursa olsun bu tarz ölçümlerde doğru sonuç almak o kadar da kolay değil.
not 2:Videoyu izlemeyi bitirince bir yorum daha yapacağım. Şimdilik her şey çok güzel.

• Beğen
@Derya Keçeci
Derya Ağabeyim çok teşekkür ederim.
Saygılarımı sunuyorum.
@Soner Közen
Tanita BC 418 cihazın modeli.
almak isteyen olursa 12.400,15 TL :)
@GÖKSUN ÖZKİRİŞCİ
Ben Teşekkür ederim.

@Kurtuluş E.

Giresun bölgesinde dağ bisikleti turu yapan pek yok ..
Fakat bunun gibi görüntüler ile bilgilendirmeye çalışıyorum.

Gerçekten çok güzel bi tur olmuş bende küçüklüğümden beri yaylamıza çıkmak için bu uoklardan arabayla geçtim benimkide ağaçbaşı yayladı hemen kurt belinin üstündeki taraf kısmet olursa bende konyadan bu yaz tatilinde bisikletlerimi getirip ordan güzel bir iniş yapmak istiyorum paylaşımınız için teşekkürler güzel bir tur olmuş :)

• Beğen
Serkan Bey önce teşekkürler,sonra tebrikler.

Hayalimdeki turu yapmışsınız ayaklarınıza tekerinize pedalınıza emeğinize sağlık.:alkis:

• Beğen
Giresun'da yaşıyorum.Bende kulakkaya turu yapmayı planlıyorum yaza doğru inşallah ama tek başıma gitmeye de yemiyo açıkçası :D

• Beğen
Herkese çok teşekkür ederim,
İnşaAllah yeni turlar ve böyle projeler ile buluşuruz

Geri