Scudo Sports

sırt çantasına ihtiyacım var...

@Tunahan KORKUT

Çıktığı gün konu açarım belki dikkat çekeriz biraz :)

http://www.n11.com/outdoors-alpine-pro-60-evolite-pro-mat-ve-uyku-tulumu-hediyeli-P12807264?cid=500401_22052013_outdoors-alpine-pro-60-evolite-pro-mat-ve-uyku-tulumu-hediyeli-P12807264

Serdar Kılıç'ın çantası :)

Scudo
@nazmi bilmez

nort the face kullanıyor diye biliyorum ben. fıstık yeşili bi çantası vardı en son izlediğimde

@Tunahan KORKUT

Doğrudur fakat eminim onu kimse alamaz :) Bu da iş görür 180 lira gibi bir şey

Yazın çok olmasa da terletiyor fakat kışın denemedim. Çantanın vücuda temas eden kısmına ve yük müktarına bağlı olarak değişir bu durum. Ama okul çantaları gibi sırtı sırılsıklam yapmıyor eğer sorduğunuz bu ise.

@Tunahan KORKUT

Millet'ten kastım orta kalitedeki çantaları satan esnaftı. Tabii ki The North Face gibi markaların ölüsüne yaklaşamam ben. :D

@Emre Yönlüer

Bir ara yüklü haldeyken fotoğrafını çekmiştim çantanın ve onu taşıyan merkebin. :D Bulursam atarım buraya.

üniversite hayatım bu çantayla geçti. 5 yıl. sonra bir askere gidene verdim, geri geldi, sonra bir başka delikanlı üniversitede 3 yıl kullandı. geçenlerde o delikanlıda gördüm. doktora yapıyor. gayet sağlam, gayet rahat, gayet kaliteli, şaşırtıcı şekilde Türk malı. bir inceleyin beğenirseniz alın.
(link)

@Tahir Keskin

okul çantası gibi terletmiyorsa eğer o tip çantalarda olur. yüklü haldeki fotoğrafınızı gerçeken merak ettim. bulursanız lütfen atın :)

@Mehmet Levent

türk malı olupta bu kadar uzun bi şekilde dayanması gerçekten ilginç. decathlonda baktığım çanta 40 litre ve 150 tl olup bu model çanta ise 80 litre ve 150 tl . bu çantayı da göz önünde bulunduracağım

Geri