Scudo Sports

Sırt çantası..

Scudo
@fishman

sizin önerdikleriniz anladığım kadarıyla su geçirmez, biraz balık adama özel çantalar sanki ;)

@aligüler
olaydı iyiydi :)

@fishman , ilk çanta çok güzel görünüyor, marka model nedir?

@aeneskral
Dostum s.a

Bende geçen yaz sırt çantası ile ilgili baya bir araştırma yapmıştım

(link)

ekteki çantayı aldım gayet başarılı

Fakat ne yaparsan yap sırttaki terlemeyi engelleyemiyorsun.
özellikle yaz aylarında yapacağın turlarda (+25 derceden sonra) eziyete dönüşmeye başlıyor
ter, yanma, hatta kaşıntı.
Uzun turlar düşünüyorsan kesinlikle yükünü sen değil bisikletin taşısın.
Kısa turlarında da güzel bir sele altı çanta işini görür.
Zaten gördüğüm kadarı ile kadro çantasını decathlondan almışsın (bende senin aldığın modeli incelemiştim ama yol bisikletime kaba geleceği için almamıştım.)

Her ikisini de kullanıyorum ve gayet memnunum.

Sele altı
(link)

Kadro için

(link)

• Beğen
Tepkiler: aeneskral
@fishman çok teşekkürler:) devlet daireleri bu forumun yarı hızında çalışsın başka bişi istemiyorum.

@Yücel Ayezir
aleykum selam. iki üründe çok hoşuma gitti. teşekkür ediyorum.

@Yücel Ayezir
hem sizin tavsiye ettiğiniz hemde hemde kendi beğendiğim çantaları stok kontrol yaptırdım. benimki var sizinki yok. bu çanta gelmeyecek dedi görevli. sebep nedir acaba.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Ben geçen yaz almıştım ve standta kalan son çanta idi tesadüftür demiştim.
Yeni modeller çıktı ise üretimi durmuş ta olabilir.

@Yücel Ayezir
doğrudur aradım konuştum. neden bir daha stoklarınıza gelmeyecek şeklinde. yeni modelleri geldiği için aynı model gelmeyecek dedi.

Merhabalar, hem bisiklette süreyim hem kamp yapayım hem tatile gideyim hem hem hem şeklinde all-in-one bir şeyler düşünüyorsanız;
1- kesinlikle ve kesinlikle jack wolfskin derim
2- yine başarılı bir muadili olam columbia markalarının çantalarına bir göz atmanızı tavsiye ederim. Su geçirmez-farklı kapasite ve bol cep gibi opsiyonları başarılı.

@evrim bilgen
hmm o zaman bana karaköy yolu gözüktü. olmadı o gruba da bir bakayım. teşekkür ederim.

@aeneskral Yapma dostum yakma kendini.Kendini harab edersin sırt çantalı bir tura çıkarsan.

@Barış TURAN
en uzun turum istanbul-bursa oldu. sırt çantası kullanmayı seviyorum. o zamanda yine çanta ile gitmiştim. illaki ter, ekstra sıcaklık vs. oluyor ama problem yok. çanta önemli benim için. bir şekilde bisiklete bağlanan taşıma amaçlı aparatlar beni kurtarmıyor. hem o şekil sevmiyorum görsel olarak yani. çoğu zaman boşa birçok malzeme taşıdığımda oluyor ama uzun bir yolculukta hiç lazım olmadan o yükü taşımam bir kere işim düşüp de olmamasından daha kötü değildir. ben taşırım sıkıntı yok :)

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
@aeneskral
Bence hoş bir çanta. Hem kullanışlı hem de kozmetik olarak hoş. İç bölmeleri iyi ayarlanmış. Sırt desteğiyle hızlı kullanımlarda da rahatlık sağlanır

• Beğen
Tepkiler: aeneskral
@lealtad
işte beklediğim yorum. eyvallah.

• Beğen
Tepkiler: olympos ve lealtad
@aeneskral ya çantayı ben de çok beğendim buarada, yarın dekatlondayım:) diüer çantanın rengi turuncu görünüyor, siyah seçince fiyat bir anda 129 oluo. Bir de kilit düşünüyordum, ikisini aradan çıkarayım diyorum:)

@Kazuya
hocam kaçırma derim ;)
akşama bende oradayım nasipse.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Kısa Mesafeler Ve Uzun Turlar(60+) İçin Bu Çantayı Kullanıyorum.

(link)

Geri