@Bilal Demir
Evet ürün %49 Viskon %49 Polyester %2 Elastan'dan oluşuyor. Zaten viskon'u araştırırsanız ter emici ve çabuk kuruyan özelliklerde bir kumaş diye geçer. Viskon'unu polyesterini falan açıkçası bende anlamıyorum. Örneğin windstopper(rüzgar geçirmez) ve yağmurluk olarak ürünler var, %100 Polyester yazıyor. Madem polyester nasıl rüzgar ve su geçirmez oluyor ki? Örülme şeklinde farklı bir teknoloji kullanılıyor sanırım. Hasılı kumaşları pek anlamıyorum ama ben aldığım BlackSpade ürünü şöyle anlatayım.
Bende soğukta sizin gibi terlemenin akabinde soğuğun vurmasıyla üşüyordum. Bu facia bir olay zaten. Direk zatürre vb. hastalık davetiyesi. İçlik şart. Siteden termal içlik ve balaklava aldım. Gece 40 km'lik bir tura çıktım. Altımda içlik, üzerinde pamuklu tshort ve onun üstünde yine pamuklu kalın sweet, onun üstünde de yağmurluk tarzı bir montum vardı (hava soğuk ne yapalım

) İyi bir tempo ile turu tamamlayıp eve geldim. Genelde sırtımda sırt çantası olurdu, ''sırt çantasız çıktığım için heralde çok terlemedim'' diye düşünüyorum.
Montu çıkartınca şok oldum. Sweet'in üzerinde kabartma yazılar vardı, etrafı ıslak halde, sırtım ve kol çıkış yerleride aynı şekilde. Sweet böyleyse alttaki tshort ne oldu acaba dedim? Sweet'i çıkarınca tshort'te kuru yer yoktu!
Ben o kadar terlememe rağmen fazla terlemediğimi zannetirecek kadar. Yani tenim kupkuru, hiçbirşey hissetmiyorum. Ürün bence termal içlik piyasasında kalite anlamında tek. (NortFace, Marmot, Lafuma profesyonel anlamda düşünülürse) Thermoform var birde, kumaşı kalın. Kullanan varsa kalitesini bilemem.
Bir de balaklava almanızı da tavsiye ederim. BlackSpade sitesinde Thermal kısmında görürsünüz zaten. Yaptığım yolculukta ağzımı-burnumu kapatırken normal bir atkıda soğuk-sıcak çarpışmasından dolayı ağız-burun kısmında ıslanma-nemlenme yapar. Bu balaklavada hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca kuru bıraktığı için soğuk etkilemedi desem yeridir.
Fazla reklam oldu. Markadan bir indirim kodu istemem iyi olacak