Scudo Sports

Sırt çantası ve sırt terlemesi

Scudo
Aynı konuda ben de bir çözüm arayışı içindeyim. Yol bisikleti ile sırt çantasında laptop taşımak zorunda kalıyorum. İşe gidip gelirken şehir bisikletini kullanıp, bisiklete bagaj takmak da bir çözüm olabilir. O durumda da hız azalıp efor artacak, daha çok terlemeli ve eforlu bir yolculuk olacak. Belki daha erken yola düşüp sakin sürüş yapılabilir.

İşte şehir bisikleti almak istemedim bende ekstra olarak. Yol bisikletiyle bir çözüm arıyorum ama zor gibi. Benim de gittiğim mesafe gidiş dönüş 30km civarı. Sakin sürüş de olsa terletiyor. Laptop çantası ile taşımayı denedim terleme azalıyor fakat dönüşlerde savrulma artıyor ve tehlikeli hale geliyor. Sırt çantasında da bir süre sonra omuzlara binen yük artıyor bu da sağlık sorunlarına yol açacak gibi.
Zamanında bisikletime sırf bu sebepten bagaj taktım, pişman da değilim.

Son çare bunu yapacağım gibi duruyor. Kolay sökülüp takılan bir şey olursa daha kolay olacak.

• Beğen
Tepkiler: Orkun KnighTR34
Aynı mesafeyi aynı ağırlıkla gidip geliyormuşuz. Sırt ağrısı bende de oluyor. Fileyi çantaya yapıştırma fikriniz çok güzelmiş. Terlemeyi azaltmıştır diye düşünüyorum. Peki sırt omuz konusunda değişiklik oldu mu?

• Beğen
Tepkiler: Orkun KnighTR34
Aynı konuda ben de bir çözüm arayışı içindeyim. Yol bisikleti ile sırt çantasında laptop taşımak zorunda kalıyorum. İşe gidip gelirken şehir bisikletini kullanıp, bisiklete bagaj takmak da bir çözüm olabilir. O durumda da hız azalıp efor artacak, daha çok terlemeli ve eforlu bir yolculuk olacak. Belki daha erken yola düşüp sakin sürüş yapılabilir.
O konuda da uzun bir süre sorun yaşadım. Her ne kadar bisiklette bagaj olsa da 7 bin liralık laptopu düşürme riskini alamıyordum. Bisiklet için aldığım bagaj lastiği biraz zayıf kalıyordu maalesef. Ahtapot bagaj lastiği aldım A101'den 8 liraya, rahat ettim. 3 kolu var, 2 ucundaki kancayı bagajın 2 farklı yanına takıp 3. kolu önden arkaya bagajın etrafında tam tur dolayarak bağlıyorum. Diğer dandik bagaj lastiğini de bagajın yanlarından 2 tam tur dolayarak bağlıyorum. Sımsıkı tutuyor. Yine de laptop varken normal hızımdan daha yavaş gidiyorum ve haklı bile olsam trafikteki diğer araçlarla inatlaşmamaya çalışıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
1631262001303.png(link)
(link)
Çin olanını da buldum laptop ve bisiklet ikilisiyle işe gitmek zorunda kalsam gözünün yaşına bakmadan alırdım. Çok şık bir çanta.

Son düzenleme:
Çin olanını da buldum laptop ve bisiklet ikilisiyle işe gitmek zorunda kalsam gözünün yaşına bakmadan alırdım. Çok şık bir çanta.

Güzel ürünmüş teşekkürler. Bende tchibo da bir ürün buldum ama link veremiyorum. 369362 sipariş numaralı "Bisiklet ve Omuz Çantası" isimli ürün, gidip inceleyeceğim. Belki ufak modifiyelerle bunu kadroya bağlayabilirim.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Konuyu hortlatmam lazim arkadaslar sirtcantasi bakiyorum ama bi turlu bulamadim 10-20 Lt arasi ama fiyatlar cok ucuk elinde olup satmak isteyenden de alabilirim ama en onemli konu su gecirmemesi 2 gun once izmit-golcuk arasi yagmur bastirdi decathlondan almis oldugum cantamda ne varsa sirilsiklam olmus kulakliklar ve sarj aleti calismiyor allahtan telefonu esime vermistim arabadaydi
Bu yuzden durum acil ve onemli

Konuyu hortlatmam lazim arkadaslar sirtcantasi bakiyorum ama bi turlu bulamadim 10-20 Lt arasi ama fiyatlar cok ucuk elinde olup satmak isteyenden de alabilirim ama en onemli konu su gecirmemesi 2 gun once izmit-golcuk arasi yagmur bastirdi decathlondan almis oldugum cantamda ne varsa sirilsiklam olmus kulakliklar ve sarj aleti calismiyor allahtan telefonu esime vermistim arabadaydi
Bu yuzden durum acil ve onemli
Hocam yine decathlonda 20lt çantalar için kılıflar satılıyor, çantanızdan memnunsaniz uygun yollu onu alabilirsiniz. Çantası içinde ufacık oluyor azla yerde kaplamıyor.

• Beğen
Tepkiler: nhtpkl
Hocam yine decathlonda 20lt çantalar için kılıflar satılıyor, çantanızdan memnunsaniz uygun yollu onu alabilirsiniz. Çantası içinde ufacık oluyor azla yerde kaplamıyor.
aklıma geldi fakat çanta artık yıprandı o yüzden çanta öncelik ihtiyaç kılıf sepete ekledim zaten o gelecek yürüyüşte kampta lazım ama çanta bakıyorum bakalım 2.el ürünler bile şu an 250-400 arası başlıyor ve kullanılmayacak durumda olanlar bakalım hayırlısı arıyoruz

fakat zahmet edip cevap verdiğin için teşekkürler üstad

• Beğen
Tepkiler: nagoddogan
Geri