Orkun KnighTR34
Kara atlı prens
- Tepki
- 1.969
- İsim
- Orkun
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Peugeot
Aynı konuda ben de bir çözüm arayışı içindeyim. Yol bisikleti ile sırt çantasında laptop taşımak zorunda kalıyorum. İşe gidip gelirken şehir bisikletini kullanıp, bisiklete bagaj takmak da bir çözüm olabilir. O durumda da hız azalıp efor artacak, daha çok terlemeli ve eforlu bir yolculuk olacak. Belki daha erken yola düşüp sakin sürüş yapılabilir.
Zamanında bisikletime sırf bu sebepten bagaj taktım, pişman da değilim.
O konuda da uzun bir süre sorun yaşadım. Her ne kadar bisiklette bagaj olsa da 7 bin liralık laptopu düşürme riskini alamıyordum. Bisiklet için aldığım bagaj lastiği biraz zayıf kalıyordu maalesef. Ahtapot bagaj lastiği aldım A101'den 8 liraya, rahat ettim. 3 kolu var, 2 ucundaki kancayı bagajın 2 farklı yanına takıp 3. kolu önden arkaya bagajın etrafında tam tur dolayarak bağlıyorum. Diğer dandik bagaj lastiğini de bagajın yanlarından 2 tam tur dolayarak bağlıyorum. Sımsıkı tutuyor. Yine de laptop varken normal hızımdan daha yavaş gidiyorum ve haklı bile olsam trafikteki diğer araçlarla inatlaşmamaya çalışıyorum.Aynı konuda ben de bir çözüm arayışı içindeyim. Yol bisikleti ile sırt çantasında laptop taşımak zorunda kalıyorum. İşe gidip gelirken şehir bisikletini kullanıp, bisiklete bagaj takmak da bir çözüm olabilir. O durumda da hız azalıp efor artacak, daha çok terlemeli ve eforlu bir yolculuk olacak. Belki daha erken yola düşüp sakin sürüş yapılabilir.
Çin olanını da buldum laptop ve bisiklet ikilisiyle işe gitmek zorunda kalsam gözünün yaşına bakmadan alırdım. Çok şık bir çanta.
Hocam yine decathlonda 20lt çantalar için kılıflar satılıyor, çantanızdan memnunsaniz uygun yollu onu alabilirsiniz. Çantası içinde ufacık oluyor azla yerde kaplamıyor.Konuyu hortlatmam lazim arkadaslar sirtcantasi bakiyorum ama bi turlu bulamadim 10-20 Lt arasi ama fiyatlar cok ucuk elinde olup satmak isteyenden de alabilirim ama en onemli konu su gecirmemesi 2 gun once izmit-golcuk arasi yagmur bastirdi decathlondan almis oldugum cantamda ne varsa sirilsiklam olmus kulakliklar ve sarj aleti calismiyor allahtan telefonu esime vermistim arabadaydi
Bu yuzden durum acil ve onemli
aklıma geldi fakat çanta artık yıprandı o yüzden çanta öncelik ihtiyaç kılıf sepete ekledim zaten o gelecek yürüyüşte kampta lazım ama çanta bakıyorum bakalım 2.el ürünler bile şu an 250-400 arası başlıyor ve kullanılmayacak durumda olanlar bakalım hayırlısı arıyoruzHocam yine decathlonda 20lt çantalar için kılıflar satılıyor, çantanızdan memnunsaniz uygun yollu onu alabilirsiniz. Çantası içinde ufacık oluyor azla yerde kaplamıyor.