Scudo Sports

Sırt çantası Öneri (su haznesiz)

(link)
Doğada, bisiklette ve seyahatlerde kullanıyorum. Yanlarda file cepleri çok kullanışlı.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyinsuna
Scudo
@Hüseyin Külcüoğlu bende bundan var. su ana kadar gunluk 60km'ye kadar olan turlarda kullandım. gayet yeterli. uzun tur için ben de canta arastıracağım. 85+15 dagcı cantam var ama o olmaz herhalde.

• Beğen
Yakın zamanda şu üründen aldım tavsiye edebilirim:
(link)

DSC_0001.JPG DSC_0002.JPG DSC_0003.JPG

Ürün resminde normal turuncu gibi gözüküyor ama flaş patlayınca daha canlı çıktı resimler. Işıkta da hafiften parlıyor. Gece sürüşlerinde de faydası olabilir.

• Beğen
bende de bu üründen var. (link)
Eğer istersen fotoğrafta ekleyebilirim. :)

• Beğen
@Serden Us güzel ürün siz memnun musunuz ? Yanınıza yedek kıyafet aldığınızda ekipmanlara yer kalıyor mu hocam ?

@cpt.erhan resim eklerseniz iyi olur :D Ayrıca çanta hakkında yorumlarnızı da alabilirsem süper olur :D Ek olarak reflektör var mı ?

@Hüseyinsuna Aslında çok fazla çanta deneyimim olmadı çeşitlilik bakımından. İçine laptop sokmaya çalıştığımda kenarlardan kasıyordu önceki çantamda. Bunun boyutlarını bu kritere göre seçerek aldım. 25 litrelik bir çanta. Bel çantam var bir tane, alet edevatlarımı onun içine koyuyorum. Bel çantasını da sırt çantasının içine atıyorum. Geçen gün eşofmanları (alt-üst) da üzerine koydum. Telefon, cüzdan, gözlük kabı, harici hdd, ıvır zıvır vs. doldurdum daha da üzerinde L beden kaskın 3'te 2'sini sığdıracak yer kaldı. Memnunum.

• Beğen
@Serden Us peki sırtınıza taktığınızda nasıl duruyor ? çok soru soruyorum kusura bakmayın

Hoca'yı eşek üstünde,sırtında da un çuvalıyla gören köylü dayanamayıp sorar:Hoca,ne yapıyorsun öyle eşek üstünde sırtında da un çuvalı? Hoca yanıtlar : Eşek çok yoruldu da,yükünü biraz hafifleteyim dedim...

Bırakınız yükünüzü bisiklet taşısın.(link) tavsiyemdir

@Hüseyinsuna reflektör var. Fotoları birazdan eklerim. Ayrıntılı olarak. Avantaj ve dezavantajlarını da yazarım

@Hüseyinsuna
:) Ben de bunu çok merak ettiğimden ürün resimlerini ayrıntılı arayıp bakmıştım almadan önce.
Şu an resim ekleyemiyorum ancak aynı şunun gibi duruyor:
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51iCXDJPJqL._SL1000_.jpg

• Beğen
(link)
Çanta fotolarını çektim. Kimisine göre iyi kimisine göre kötü sayılabilecek bir çanta. Bana göre fiyatına göre çok iyi. Bölme sayısı çok. Kullanışlı bir çanta. Hafif. Ayarlanabilir kemerinin olması,yağmurluk bölümünün olması(Yağmurlukla beraber gelmiyor),kask takma için ayrı bir aparatının olması(Kaskım yanıma olmadığı için kaskla fotosunu çekemedim),gibi güzel özellikleri var. Tasarımı bence gayet güzel. 18lt olarak satılıyor bence yeteri kadar büyük.Ama beğenmediğim yanları da var. Mesela çanta yer koyduğunuzda asla dik durmuyor. Ayrıca su geçirmez olarak satılıyor ek olarak yağmurluk yeri var(Su geçiriyor mu denemedim) .Göğüsten ayarlanabilir kemere ek olarak belden ayarlanabilir kemer var. Pek işlevsel sayılmaz. Belinize bağlamazsanız veya açık bırakmazsanız bisiklette durup sürme pozisyonuna geçerken seleye takılıyor. Arkadaki masaj fonksiyonu işe yarıyor mu emin değilim daha çantayla uzun mesafe gitmedim. 15 km lik mesafelerde kullandım. Ek olarak diğer çantama göre daha az terletiyor diyebilirim.Öndeki ufak göze bozuk para atıyorum. En sevdiğim yeri orası :) Son olarak su hortumu için askılarda delikler var. Hortumu askılara sabitleyebiliyorsunuz.Kask takmak için verilen aparatı takması kolay çıkarması o kadar kolay değil. Ben hiç çıkarmıyorum ama o zamanda reflektörleri kapatıyor.

Dosyalar

• DSC_0001.JPG
    DSC_0001.JPG
    91,7 KB · Okunma: 26
  • DSC_0002.JPG
    DSC_0002.JPG
    113,9 KB · Okunma: 25
  • DSC_0003.JPG
    DSC_0003.JPG
    110,7 KB · Okunma: 24
  • DSC_0004.JPG
    DSC_0004.JPG
    72 KB · Okunma: 25
  • DSC_0005.JPG
    DSC_0005.JPG
    132,7 KB · Okunma: 24
  • DSC_0006.JPG
    DSC_0006.JPG
    105 KB · Okunma: 24
  • DSC_0008.JPG
    DSC_0008.JPG
    94 KB · Okunma: 24
  • DSC_0009.JPG
    DSC_0009.JPG
    112 KB · Okunma: 25
  • DSC_0010.JPG
    DSC_0010.JPG
    70,2 KB · Okunma: 25
  • DSC_0015.JPG
    DSC_0015.JPG
    128,8 KB · Okunma: 24
  • DSC_0016.JPG
    DSC_0016.JPG
    184,8 KB · Okunma: 25
  • DSC_0017.JPG
    DSC_0017.JPG
    127,7 KB · Okunma: 24
  • DSC_0018.JPG
    DSC_0018.JPG
    112,8 KB · Okunma: 24
  • DSC_0019.JPG
    DSC_0019.JPG
    118,5 KB · Okunma: 24
  • Beğen
@Hüseyinsuna Rica ederim. Zamanım çoktu uğraştım :harika: Sadece siz değil belki diğer forum üyeleride faydalanır. :) Ayrıca sorusu olan varsa zaman buldukça cevaplamaya çalışırım

• Beğen
@Hüseyinsuna
1 büyük göz var, içinde arka tarafta 1 bölme var. 1 küçük göz var, içinde aynı şekilde 1 bölme var cep gibi. 1 küçük göz de onun önünde var, dikine tek fermuarla açılıyor. Bu göz küçük ama diğer göze yakın boyutlarda. Her iki yanda fileli cep var. Bir de belden bağlama kayışının çantayla birleştiği yerde her iki tarafta 2 küçük fermuarlı göz var. Bu arada su geçirmez diyordu ama deneme şansım olmadı daha. Dün denk gelir gibi oldum, 1-2 damla yağdı geçti. :)

@cpt.erhan Aynı markaymış ikimizinki de.

Sırt çantası bisiklet kullanımını sınırlıyor. Arkaya ufak heybelerden alın derim, çok rahat oluyor özellikle uzun turlarda.

@Serden Us evet markaları aynı 2si arasında kaldım bir ona bakıyorum bir ona birine seçtiricem artık :D

@Serden Us evet ben sizin çantaya da bakmıştım bunu almaya karar verdim. @Hüseyinsuna aliexpresste yorumları okursan sana daha faydalı olacağına inanıyorum. İngilizce durumunu bilmesemde google translate kullanarak olumsuz yorumları okuyarak fikir sahibi olabilirsin

• Beğen
(link) çantanın aynısının turuncusunu kullanıyorum 40litre hacmi var çok fazla araç gereç doldurabiliryorsun 3 günlük tura bu çantayla gittim(çadır+mat+tulum kıfayetler ve bisiklet araç gereçleri)hiç sıkıntım olmadı.

Geri