Scudo Sports

Sirkeci

çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, uzun turlara katılmadan önce şehir içi kısa mesafelerde biraz zaman geçireceğim, zaten her gün şişli - beşiktaş -şişli hattını gideceğim, ek olarak günlük kısa turlar da yaparım, böylece uzun gezilere hazırlıklı olabilirim..

Resimler konusunda da, önümüzdeki haftaya kadar birkaç tane koyabilirim sanırsam.. Teşekkürler tekrar, görüşmek üzere..

• Beğen
Tepkiler: msd_57
Scudo
Bisikletimi aldım! :) çok mutluyum :) Scott almaktan son anda vaz geçtim, mağazada karar değiştirip scott aspect 55 yerine CORRATEC X-Vert Expert aldım. Resimleri resimler bölümünde paylaşacağım ama daha resim çekme fırsatım olmadı, yarın koyarım muhtemelen.. bu arada formdan bayağı düşmüşüm, bi de hava soğuk, dilim dışarı çıktı 1 saatte, daha doyamadan eve geldim..

@Mr.Devran

hayırlısı olsun bakalim yeni bisikletin

yakinda turlamak uzere

hayirli kondisyonlar :)

• Beğen
Tepkiler: Mr.Devran
eee hafta sonu için kimin ne fikirleri var anlatsın bakalım,ama fazla uzun yol olmasın ;)

hızlı bey siz plan isteyin

pazar gunu

1. sahilden sariyer
2. bike & outdoor belgrad turu
3. catalca tarafi

beyfendi secim yapmanizi bekler

hurmetlerimi sunarim

ve bu listeye ek olursa neden olmasin

belgrad turuna katılıyorum, gelecek başka kimse var mı buradan?

hi

ben gelis yapabilirim gorusmek uzere efendim :)

Peki efenim, umarım gelirsiniz ve görüşürüz :)

devran nedendir bilmem gec uyandim bastim pedala ama gene yok

hadi bakalim hayirlisi haftaya nasip olur ins

dostlarım umarım hafta sonunuz iyi geçmiştir.
benimki berbat :( cep telefonumu kaybettimmmm :(

abi ben iste belgratta gittim ama gec kalinca toplanamadik

ama haftaya telafi ederiz hizli bey

hadi yaa.. ben de gelemedim..

Sabah saat 7 de çıktım yola, bisikleti yükledim arabama belgrada doğru gidiyorum, maslak girişinde, benzinlikten çıktıktan sonra ilk virajda, sabah çiyinin buzlandırdığı yolda kaydım ve orta rafüje girdim.. bana birşey olmadı allahtan, ama arabanın tekeri patladı, ön tampon kırıldı falan.. sonuç olarak gidemedim belgrada. İsterdim gelmeyi ama :( Benim haftasonum da, aynı hızlı'nınki gibi, pek iyi geçmedi :(

Haftaya telafi ederiz inşallah..

abi buyuk gecmis olsun

niye boyle oldu nedendir bu olanlar

olsun bu hafta tekrari var

@msd_57

sağolasın.. ne bilim bisikletforum'un üzerinde kara bulutlar dolaşıyor heralde :p haftaya bir sıkıntı çıkmaz umarım..

teşekkür ederim hızlı.. çok dikkatli olmak laızm sabah erken saatlerde, hele bu ara, yollarda don olabiliyor. Sabah erkenden bisikletle turlamayı sevenler varsa onları da uyarayım dedim :)

Ayrıca, bugün uğradığımda Bike and Outdoor'dan Belgrad turunu düzenleyen Aram Bey ile konuştum, geçen hafta planlanan tur yapılmış, yaklaşık 3 veya 4 hafta sonra yani şubatın ilk veya ikinci haftası aynı organizasyonu tekrarlamayı düşünüyorlar(mış) bilginize..

• Beğen
Tepkiler: msd_57
hafta sonu neredesiniz milletttt ;)
aydos'ta stres atmak isterseniz velesipit'in bir organizasyonu var ona bakın derim.

velespit mantikli gozukmekte hızlı bey

Geri