Scudo Sports

Sirkeci

@hızlı

ewet pazara BO 'nun yarisi var ben gidicem ya diger gidicekler

Scudo
mehmet galibe yine kankalar olarak kaldık ;)
savulun bre biz geliyoruzzzz :)

@hızlı

abi bakalim yagmur camur ama bu yaris guzel olacak

haydi hayirlisi vede zevk alarak yarismak umidi ile

guzel ve hos bi yaris oldu ve krampon giymemenin tecrubesine eristim bakalim hep tecrube oluyor ama hayirlisi

Allah Allah hızlı bey tskler

Ayrica bu haftasonu canim rampa cekiyor ya sizin ? ( Poyrazkoy taraflari )

İstanbulllllll
20.04.2008 hafta sonu pazar günü 2.BİSİKLET KÖFTE-SUCUKEKMEK ŞENLİĞİNDE buluşuyoruzzzzz ;)

Merhabalar arkadaşlar. Ben yarın sirkeci tarafına geçicem. Hazır gitmişken bisikletçilere de uğrayayım diyorum. Ama tam olarak nerde ve hangi bisikletçiler var bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...

aslı bisiklet var sirkecide ama tam olarak yerini bilmiyorum web sitesinden baka bilirsiniz

Yol ve klasik parça arıyorsanız , pedal bisiklette bulunur.Mtb parçalarıda var ama ağır olarak yol / yarışa odaklı parça satıyorlar..Aslının 20 lira dediği kıytırık gidon bandını pedal bisikletten 10 liraya aldım..Bunuda solemek isterim :D

@sonEr´´

Aklımda bulunsun o zaman :D Açıkçası ne alacağımı bende bilmiyorum ama girince alırım bişeyler kesin :)

Genelde toptan sattıkları için perakende fiyatına verirken yüksek çekiyorlar..Dikkat edin :D

@sonEr´´

Aslı bisikletten bir şey alırken samimi olun ve pazarlık yapın.. Ben aslıdan alıyorum eğer bir parçayı uzun soluklu kullacaksam..

O bölgede Delta ve Efor(KRON) bisikletçilerinin yanında toptan mal satan firmalarda var. Aslı bisikletin o sokakta iki dükkanı var, bir dükkanıda (show-room) olarak kullandığı başka bir caddede bir yer daha var.

Ama en önemlisi almak istediğiniz parçanın fiyat araştırmasını internetten yapıp öyle yola çıkın. Ezbere gitmeyin.. Zira bir çok firmanında peşin alış-verişlerde iyi indirim yaptığını unutmayın..

• Beğen
Tepkiler: BULUT ÇELİK
@Tolga Ayla

Size katılıyorum. Açıkçası yarın öyle bir gezmeye çıkıcam. Yolum o tarafada düşecek. Madem gitmişken biraz bakınayım dedim. Öyle çok param yok zaten :D

İyi akşamlar. Hocam tam olarak tramvay yolunu takip edersen McDonald's var onun arasından gir direkt olarak Aslı bisiklete çıkıyor. Diğerleri de hep yanyana zaten. İyi alış-veriş ler...

Arkadaşlar Bende 2011 Sedona 711 D Var Soracağım şu Ki ; Fren Sistemim Shımano Seri Dışı M445 Var Bunun Balatası Hangisidir Nasıl Değiştirilir Yardımınıza Ihtiyacım Var ??? Ayrıca çok Masraflı Mıdır ???

Geri