Scudo Sports

Sirkeci

Bana da retro ve vintage bisikletlerde kullanılanlara benzer fren kolu lazım.nikel olanlardan.acaba burada bulabilir miyim?

Scudo
@Matiz cok uzak degilsen gidip bakmaktan zarar gelmez , isine yarar biseyler illaki bulursun :)

Doğubank SRAM Bayisi var karşı sokağında. Bende eski tip alü vites kollarını 12.5 liraya, slikon ledleride 10 liraya almıştım hemde ön arka takım. Tam bir tarih saklı o güzelim dükkanda

Yazın ben buradan km saati, kask, lastik yamasi, iç lastik, sele altı çanta almıştım. Sattığı ürünler genelde Tayvan mali dolayısıyla Çin'e göre daha iyi. Ordan aldığım kablolu km saati 1200 km ye geldi hala canavar.

@waafy online satış eksik bir tek web sitelerinde:)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
İstanbul'a her geldiğimde mutlaka uğrarım ve benim gibi kılı kırk yaran birine hiç aklımda olmasa da satabildikleri en az 30-40 lira tutarında birşeyleri kesinlikle bulunur :huhuu:

• Beğen
@Abdullah Cimis

Katılıyorum. Konuya aynısını yazmak için girmiştim.
Geçen gün Sirkeci'de SuperB markasının tamir setine baktım, alan kişiler 30-40 lira gibi bir fiyata aldığını söyleyince almak için gittim. Aradığım aleti buldum fakat konumlarından da olsa gerek istediğim alete 80 lira dediler. Almadan çıktım.

bende bugün burdan alışveriş yaptım gerçekten çok güzel ürünler var ve fiyatlarda uygun piyasada en düşük 70 e olan bir seleyi 60 a aldım.

• Beğen
@furkan.zaman Hiç dikkatinizi çekti mi acaba bu mağazada anahtar takımları var mıdır? Kaset sökme, aynakol çektirme, göbek anahtarı vs bulabilirmiyiz burada?

@furkan.zaman
Teşekkür ederim. Yakın zamanda uğrayacağım. Geçen yıl uğramıştım oraya. Onlara mı ait bilmiyorum ama fotoğrafta görülen askıdaki ümit katlanırın fiyatını sormuştum. Yaşlı bir amca vardı kapının önünde. İçeriye girmedim.

Ön ve arka far vb. Ürünler de var mıdır acaba? Duruma göre maaşı alıp gideyim :ssrtcbya:

Evet ön ve arka far içinde ürünler mevcut işleten kişi bisiklet sporunu seven ilgili bir esnaf bende ön ve arka far adlım ellerindeki ürünler genelde asya ürünleri ucuz ve sadece işine hizmet eden basit ürünler pek profesyonel ürünlere rastlayamıyorsunuz çeşit sayısı iyi ama onuda söylemeliyim.Ben dün şarjlı ön far pilli arka stop ve selle royalin güzel bir selesini 90 a aldım.

@Matiz
Bulursunuz hocam, ben aldim gecen hafta, cifti 12 lira :)

• Beğen
Tepkiler: Matiz
@furkan.zaman
Yazınızı okurken aklımdan geçen dükkanım altında fotosunu görünce işte budur dedim. Bisikletçide 30 liraya satılan taiwan ayaklık 7 lira 20 liralı zil 5 lira ayrıca ne ararsan var. İyi biliyorum orayı iyiki de başlık açmışsınız sağolasınız

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
Forum sayesinde haberdar oldum, iyiki de olmuşum. Bugün uğradım, Çin'den aldığım arka çakar sele borusuna tam oturmuyordu 15 tl ye çok kaliteli ışık saçan bir tane aldım, bir de matara aldım... Fiyatlarının ucuzluğunun yanında güler yüz ve ilgili davranmaları mekanın bence diğer artıları...

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
arkadaşlar selam herkese. sirkeci aslı bisikletten temin ettiğim bir parça var ama kargo yapamıyorlarmış. ancak elden alabilirmişim. izmirde ikamet ettiğimden alamıyorum. sirkeci aslı bisiklete sık uğrayan bir arkadaş arıyorum. yardımcı olursanız sevinirim. sağlıkla pedallayın :)

guncel

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
@Aryel aslı bisiklet sitesinde şehrinizdeki bisikletçilerin listesi var. Onlar temin ediyor. Onlardan biriyle irtibata geçin.

• Beğen
Tepkiler: Akdogan43
@Mustafa Zeybek ürün hazır ellerinde. ama kargo yapamıyoruz gelip almanız lazım dediler :S bu haliyle de söylediğiniz sistem işler mi ?

Geri