Scudo Sports

Sirkeci Yurt Bisiklet

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Sirkecideki yurt bisiklet salcano baayisi iyimidir ?
Verdigi sozu tutarmi ?

Scudo
valla salcano firmasinin en cok satan bayisi olarak biliyorum guvenilir sikinti cikmaz oradan ben ilk bisikletimi oradan aldim.

Ben bisikletimi ( XRS 030 ) bahsedilen mümessil den aldım. Köksal bey var sahibi, kendisi anlayışlı biri. Bisiklet alacaksanız eğer ben bir mahzur görmüyorum ama Salcano alacaksanız eğer kendi işinizi kendiniz halletmeniz gerekiyor. Çünkü bayiler tam anlamıyla servis hizmetini vermiyorlar. Nitekim bir çok bisiklet sürücüsü kendi mekanik sorunlarını halleder durumda.

Bu arada ben bisikleti aldıktan 2 gün sonra sele kelepçesini kırdım ve hemen kendilerini aradım, yakın isem bisikleti getirmemi söylediler ve hemen bisikleti götürdüm. Sele kelepçesini çok sıktığımı söylediler ve nitekim haklılardı. Yine de beni mağdur etmemek için Tranz X marka yeni bir sele kelepçesini bedelsiz verdiler buradan onlara teşekkür ederim.

Ayrıca bisikletimi alırken Wellgo marka pedalları hediye ettiler.

• Beğen
Tepkiler: sinemaperdesi
Hocam fiyatları rekabetçidir, stokları gayet başarılıdır fakat beni bisikleti alırken gidon sargısını bile yan dükkandan birini çağıtıp sardırdılar :) bisikleti al ama sakın hizmet bekleme !

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Sirkeci esnafindan bisiklet alinmaz

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Adres bilgisi verebilirmisiniz sirkeci beşiktaş tarafına gidicem 1-2 aksesuar için ama oralaları bilmiorum :D

@Ulaş Çavuşoğlu
Beşiktaşa gidiyorsan bike and outdora uğra bence çeşit bulutsun ama uygun fiyatlı ürünler dersen sirkeci

Geri