Scudo Sports

Sinop

Scudo
Bi aksilik olmazsa bende gelirim kanka. :)

bari Ayhan ın sınavlara geldiği tarihlerde yapında oda gelsin Yasin cim :)

güzel bi gezi olcağından eminim, cumartesi sabah yola çıkarız bi aksilik olmazsa, gelen varmı arkadaşlar? hadi samsun:)

• Beğen
Tepkiler: samsunlu_kral
Cumartesi den olması beni çok zorlar :( işten vakit bulacağımı sanmıyorum.Ben gelemsem de sizinle yine gideriz sonra :D

• Beğen
@haytakurt

kesinlikle katılıyorum. yol çalışması olan yerler kamyon trafiği açısından çok tehlikeli. yoldan kaçacak yerde yok. ama yakakentten sonrası keyifli olur. keşke bafraya kadar bisikletle gidip bafra yakakent arasını araçla gidebilseniz.

bafra alaçam arası biraz sıkıntı olabilir ama bizi fazla etkileyeceğini sanmıyorum barajdan alaçam tarafına giden kamyonlar sıkıntı yaratmadıkça bi sorun çıkmaz, sürekli gittiğim yollar çünkü yakakente çok gidiyorum, zaten yakakentten sonra doğru dürüst araba bile yok yokuşa vurdukmu tamamdır,
sinopa daha öncede gitmiştim, hayırlısıyla gidip geliriz inş. şu anda 2 kişiyiz ömür ve ben, büyük ihtimalle cuma günü çıkıp 2 gün kalıp geri dönmeyi planlıyoruz( geri dönüş otobüsle:D)

• Beğen
çarşambadan ben katılırım ama daha detaylı bir bilgi yazarsanız daha iyi öğrenmiş olur recep abiyede haber veririm

ömür şunu siz samsun/bafra yapın bende gelim sinop cok uzak benim okadar uzağa gitmem için daha cok bisiklet üzerinde kalmam gerekir.bilgin olsun

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Galata
Cuma günü çıkıp pazar günü geri dönmeyi planlıyoruz,2 gün orda kalcaz yani arkadaşımın evinde, geri dönüş otobüsle olabilir, 05462555865 numaram ulaşabilirsin yusuf bekleriz

• Beğen
Tepkiler: yusuf bekar
slm arkadaslar eskı bısıkletcılerden sedona ıbo suan afganıstan kabıl de askerlık yapmaktayım 9 aydır bısıklete bınemıyorum neredeyse kudurmak uzereyım ömür orda olsaydım bılıyorsun gezılerı kacırmam ama ne yazıkkı askerdeyım sız benım yerımede gezın dostlar sızlerı arayamadım kusura bakmayın sıze ıyı geıler ıyı eylenceler nasıp olursa agustosta ızıne gelıyorum grsmek uzere msn adres; live_strong_89@hotmail.com GHOST RİDER

hayırlısıya gittik geldik gezi harbi müthiş oldu, yollar biraz bozuktu ama bizi engelleyemedi, hiç tıkanmadan sinopa gittik, bu arada ömürün bisiklet manyak yokuş çıkıyo demeden edemiycem:) aynı şekilde yusufun bisikletide görünüş olarak mest etti beni, tasarım harikası :) en yakın zamanda yine yapıcaz bakalım, resimler ömür kardeşimde en kısa zamanda foruma koyar..

@Muhammet Galata

o bisikletden değil sürücüden kaynaklanıyor muhammet:)

valla çok güzel bir tur oldu gelmeyenler resimleri gördükten sonra keşke gelseydim diyecektir şuan evde dinleniyorum iyi akşamlar herkese :d

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Galata
Geri