Scudo Sports

Sinop

Scudo
yahu imagehack açılmıyo resimlkeri yükleyemiyorum ama en kısa zamanda bir şekilde yükleğeceğim.bu arada muhammet galata abime ve yusuf bekar a teşekkür ediyorum. .

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Galata
@Recep TOPAL

yokuşta bisikletleri değiştirdik benimkine göre yokuş çıkışı süperdi demek istgediğim buydu :)

çok güzel bir qezi olmuş :) inşallah ben de kondüsyonumu sağladığım zaman böle qezilerde aranızda olurum

super olmus arkadaslar gezınız ayagınıza saglık bırgın nasıp olursa bende gıtmek ısterım afganıstan dan slmlar :=)

• Beğen
Tepkiler: ömür keskiner
öncelikle saol ibrahim. .yusuf vardı da başka resim öle daha fazla güzel olanlardan koydum. .recep abi valla bidaki geziye götürecem seni hiç bir şeyi mana etme. .

• Beğen
Tepkiler: Recep TOPAL
artık rampalar kankam oldu tabi yaparız bir tur daha adam diyor daha rampa yok tatlı rampalar var diyo :d

@yusuf bekar

valla he bide yaykılın ortasında diyo bu cümleyi, zaten çık çık bitmedi yaykıl yokuşu, bide üstüne dimdik yokuş çıktık :)

@ömür keskiner

uzak olmazsa gelirim ömür :) uzak ve bol yokuşlu yere gidersek size engel olurum,bende bunu istemem.ayağımın dibindeki yokuşu zor cıkıyorum ben kondüsyon meselesi...

Geri