Y yusuf samet yaraş Aktif Üye Kayıt 12 Mayıs 2009 Mesaj 174 Tepki 41 Şehir istanbul-koç üniversitesi 5 Temmuz 2011 #1 türkiyede surly singulator veya aynı işi yapan bir parçayı nereden bulabilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
türkiyede surly singulator veya aynı işi yapan bir parçayı nereden bulabilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Doğukan Aksu instagram/no85atelier Kayıt 2 Ağustos 2009 Mesaj 2.144 Tepki 4.123 Şehir Ankara / Çankaya Bisiklet Diğer 6 Temmuz 2011 #2 Türkiye de duymadım, görmedim. Bu tarz spesifik şeyler için malum yurt dışından alışveriş yapmak lazım. Tepkiler: yusuf samet yaraş
Türkiye de duymadım, görmedim. Bu tarz spesifik şeyler için malum yurt dışından alışveriş yapmak lazım.
sadık özer Forum Demirbaşı Kayıt 24 Ekim 2009 Mesaj 560 Tepki 158 Şehir izmir Bisiklet Beldeyama 7 Temmuz 2011 #3 gergi değil mi sanırım biraz uğraşarak eski bir vitesten yapabilirsiniz Tepkiler: yusuf samet yaraş
Y yusuf samet yaraş Aktif Üye Kayıt 12 Mayıs 2009 Mesaj 174 Tepki 41 Şehir istanbul-koç üniversitesi 13 Temmuz 2011 #4 @sadık özer eski bi vitesten yaptım ama çok kötü oldu daha doğrusu çok kötü görünüyor bi de gereksiz agır şimdilik idare ediyorum ama en yakın zamanda getirtecem inşallh.. yardımlarınız için hepinize teşekkürler..
@sadık özer eski bi vitesten yaptım ama çok kötü oldu daha doğrusu çok kötü görünüyor bi de gereksiz agır şimdilik idare ediyorum ama en yakın zamanda getirtecem inşallh.. yardımlarınız için hepinize teşekkürler..
burak koçak Daimi Üye Kayıt 6 Ağustos 2010 Mesaj 310 Tepki 126 Şehir istanbul - ayvalık 13 Temmuz 2011 #5 @yusuf samet yaraş (link) tüm ürünler başlığı altında zincir gergisi diye bir kategori var isterseniz bir bakın..
@yusuf samet yaraş (link) tüm ürünler başlığı altında zincir gergisi diye bir kategori var isterseniz bir bakın..