Scudo Sports

Single Speed Custom Bisikletler

Single Speediniz çok tatlı duruyor . Uzun zamandır böyle özenle yapılmış bir bisiklet görmüyordum. Bir şeyi merak ettim zincirin rengi kullandıkça kararma yapmıyor mu ?

Bu arada benimde bir Single'ım var, Single'ın zevki çok farklı....:)

• Beğen
Tepkiler: deniziko
Scudo
@Atıl Güven

Selamlar,

Çok teşekkür ederim.

Ben biraz fazla titiz davranıyorum. Sürekli olarak yıkıyorum siliyorum :)

Bir de aşırı yağlamak da koyulaşmasına sebebiyet verecektir.
Dikkat ederseniz pırıl pırıl kalabilir.

Herkese yeniden MERHABA !

Belki biliyorsunuzdur belki de bilmiyorsunuzdur ama estetik kaygısı olan biriyim ve bu sebeple bisikletimde en onem verdiğim şeylerden birisi renkler+dizayn.
Bir süredir yeni bir projem daha var diyordum ve bu yuzden yazmıstım ancak biliyorsunuz ki ebay paypal kanayan yaramız :( Dolayısı ile aklımda olan disk ve 3spoke jantı henüz alamadım. Ancak önümüzdeki gunlerde Almanya ve Amsterdama gideceğim. Oralarda birebir arastırıp duruma bakacağım.

Bu sırada ise yeni bir bisikletim daha oldu, hemen sizlerle paylaşmak istedim; yani bir başka değişle Muffin bisikletime bir Unicorn kardeş geldi :)

Takdim edeyim;

WhatsApp Image 2016-08-12 at 3.56.12 PM.jpeg WhatsApp Image 2016-08-12 at 3.55.50 PM.jpeg
Sevgiler, <3

İkisi çok uyumlu duruyorlar. Beyaz sele altı çanta çok şık duruyor. Her şeyiyle harika...

• Beğen
@deniziko
Gidon boğazları değişmiş galiba, bence o klasik gidona, o klasik gidon boğazı kullanılmalıymış.

@deniziko
Dropbarlı olan arkadaşın ilk fotoğrafında klasik bir gidon boğazı kullanılmış. Kardeş gelmiş olan fotoğrafta gidon boğazları değiştirilmiş. Dropbar ile o klasik tek parça gidon boğazı daha uyumluymuş demek istemiştim. :)

@furkantrojka Bu fotografa bakma (Eski) :) bir önceki mesajımda aerospoke gidon bogazım farklı gordun mu?
son hali o aslında.

Ben buraya fotografları geç koydum. yani suan iki bisikletin de gidon bogazı tek parca :)

@deniziko tek kelime harikalar :ssrtcbya:

Yol bisikletine geçeceğim deyip duruyorum ama aklımın bir köşesi hep fixed gear/ss tür bisikletlerde. Bunu sürekli de söylüyorum. İkinci bisiklet için de hayırlı olsun diyelim. :cool:

edit: kasksız işi ne oldu acep :kahve:

@Anonim cyclocross al ne yolu ne fiksedi ya :D

@deniziko bisikletler çok güzel. animelerden fırlamış gibi görüntüsü var. tatlı bi hava katıyolar.https://media.giphy.com/media/Nn1BIPIuWUblu/giphy.gif

Merhaba bisikletiniz gerçekten çok hoş bence ülkemizde ki kadınların görüp bir nebze de olsa böyle bir bisiklet almalarında ön ayak bile olmuş olabilirsiniz tebrik ederim.

Ayrıca katıldığım bir eğitimde insan üstünde en fazla üç renk elbise olmalı demişti konuşmacı bence bu durum bisikletler içinde geçerli tavsiye vermek gibi bir iddiam yok ama bisikletinizin aksesuarları en fazla üç renk ile sınırlı olmalı diye düşünüyorum.

Esenlikler dilerim, keyifli pedallamalar.

• Beğen
Çok hoş olmuş ya kız arkadaşıma göstersem aynını isteyecektir eminim

• Beğen
Geri