Scudo Sports

Silivri

ozan kardeşim dün akşam mehmetle kısa bir tur yaptık ve kondüsyonumun ne kadar ne kadar olduğumu görmüş oldum yani mehmet kadar iyi değil bun bir gerçek yaniama elimden gelene yaparım

ozan nasip olrsas bende gelmeye gayret edeceğim

Scudo
teşekkürler... silivrinin neresi derken yani silivri sonuçta ufak bir yer grubumuzda silivrinin köylerindende arkadaşlarımız var ama genelde merkezdeniz...

• Beğen
Tepkiler: Bisiklet şoförü
Ozan abimizin askerden gelmesine 102 gün kaldı... :)

@Yiğit Kirazpınar

Ozan askerde demek, gittiğinden haberimiz olmadı... Görüşürseniz selamlarımı iletin... :eek:

Gelmesi yakınladı uğur abi :D 101 gün kaldı, daha bugün konuştuk ama ilettim abi selamını, oda cok selam söyledi :)

• Beğen
Tepkiler: Uğur ŞENCAN
merhaba arkadaşlar ben de silivrili de çalışmaktayım ; fakat şu an askerdeyim, yakın zmanda orada olurum.

eşim ve ben bahçeşehirde oturuyoruz ama haftasonları silivriye bisiklete geliyoruz.Silivrideki arkadaşlarımızla rotamızda kiptaş konutlarından çıkıyoruz Gazitepe ordan selimpaşa ve silivri dileyen arkadaşlar 20 mart pazar günü bize katılabilirler..

• Beğen
Tepkiler: Hakan SEVER
@SERPİL KARAMANKAŞ GÜRHAN

Büyükçekme ve Beylikdüzünde oturan arkadaşlar, Büyükçekmece Batıköyde toplanıp ( 4 kişi ) 13.03.2011 pazar günü Silivriye hareket ettik. Bir saat kırkbeş dakika gibi sürede Silivriye vardık. Kısa bir Silivri turundan sonra sahilde balık ekmek keyfi.. Daha sonra dönüşümüzü gerçekleştirdik. Daha kalabalık geziler daha zevkli hale gelecektir.

Tur organizasyon ve duyurularını bekliyoruz..
Silivri'ye bol pedallı günler. Hayırlı olsun..

silivri grubu ayrı.

Arkadaşlar herkese selamlar.19 Mayıs sabahı sahilde toplanıp çaylı, kahvaltılı akabinde bol yeşillikli yollardan Silivri köylerine bir turumuz var , herkesi bekleriz. Top yeri :Silivri Sahil Heykel.
Saat:08:00
Tahminen 40-60 km arası bir tur olur.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@SERPİL KARAMANKAŞ GÜRHAN
yeni bisikletseverler ile tanışmak çok güzel.Gazitepe'de genellikle duruyoruz çay içmek için ve yanılmıyorsam 1-2 kez köylüler bize söylemişti:''sizden önce birileri geçti bisikletle onlar da sizin gruptan mı?'' diye :)) merak ederdim , demek sizmişsiniz.15 Mayısta Silivri'deyim.Saygılar..

@ozan kapancı

Selam Ozan yemişsin kardeş askerliği birşey kalmamış. Görüşmek üzere hayırlı tezkereler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Ozan Kapancı
Geri