Bu güzergahdaki arkadaşlarla tanışmayı çok isterim tecrübelerini dinlemeyi biz iki arkadaş beraber takılıyoruz. Büyükçekmece bisiklet kulübü ve çatalca bisiklet kulübü ile gezmiştik bir keresinde iyi insanlar. var mı aranızda?
blogumuza da bekleriz : bisikletlikovboylar.blogspot.com
Selam Emirhan. Ben Beşiktaş'tayım ama aslen Büyükçekmeceliyim. Bisikletle geleceğim zaman paslaşırız.
Ayrıca bahsettiğin güzergahları en çok gezen Gürtunç hoca'dır sanırım. Büyükçekmece Bisiklet Kulübüne üye, oradan irtibat kurabilirsin.
Merhaba Emirhan Bey, aynı yerde oturuyoruz ama şu fani dünyada bir defa karşılaşamadık daha... )
Şu aralar havalar güzel ama günler kısa. Ben de sabah 9 veya daha erken çıkarsam M.Ereğli (2*50km), daha geç çıkarsam Ambarlı balıkçı barınağı (2*23km) yapıyorum. Nadiren hiç çıkmadığım da oluyor. Hava kararmadan çok evvel dönmüş oluyorum.
Ben emekliyim, hem zaman hem rota bakımından sana uyarım. Arkadaşınla beraber kendine göre bir zaman/rota planı yapıp haber verirsen gruba ben de katılabilirim.
Bir de pazar sabahları 8'de B.çekmece Albatros önünden başlayan BBK sahil turları (gezinti daha doğrusu) oluyor. Ben hiç katılmadım daha. İlk fırsatta o turlara da katılmayı düşünüyorum. Sen de gel, kalabalık tur daha zevkli olur.
Not: Sen Kumburgaz, ben Kamiloba'da oturduğumuz için aramızda 3 km fark var. Dolayısıyla senin için M.Ereğlisi 2*53km, Ambarlı balıkçı barınağı 2*20 km olur.
Ben de aymerkezin ordayim ama okul nedeniyle yazlari cikiyorum maglum lise son buyukcekmece bisiklet kulubune bu yil gitcem beni insallah aralarina kabul ederler
19 ocakta 2 biaikletliyle karşılaştım sahil yolunda marmara ereğlisi yönğnden gelip tekirdağa doğru sürüyorlardı sabah saatleriydi yol bisikleti kullanıyorlardı bende de mtb vardı acaba onlar siz miydiniz ?
LG-E975 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selam Arkadaşlar silivride bisikleti seven arkadaşlarla beraber Facebook sosyal paylaşım sitesinde İron turks/silivri diye grup kurduk bekleriz saygılarımla.