Scudo Sports

Silinebilir...

Danny Carey gibi çalmak için kaç yıl çalışmak gerekir? 😆
Abi boş ver öyle böyle çalmayı , Ramazan
Sayın yönetim sayfaya dikkatinizi çekmek istiyorum.
Gördüğünüz gibi ilk soruyu soran sayın @Eshquia™ olmasına rağmen sayın @Kutay P adlı üyenin alıntısında sayın @Emre Yönlüer gibi görünüyor.
Acaba "forumda bir hata mı var" diye uyarmak ihtiyacı duydum. Erken uyarı düdüğü sayın.
@Anonim
@sccetin
@cazci

256651 dosyayı görüntüle
SİLİNEBİLİR...
Gadaşım Hürriyet Muhabiri gibisin. Ayrıntıları kaçırmıyorsun. :)

Scudo
Harbiden bu başlık sıkıntılı. :koptum:

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Rüyamda dropbarsız gravel alıyordum ve aşçı gordon ramsay gelip arka tekeri diske nasıl oturtacağımı öğretiyordu sizce yorumu nedir ?

Rüyamda dropbarsız gravel alıyordum ve aşçı gordon ramsay gelip arka tekeri diske nasıl oturtacağımı öğretiyordu sizce yorumu nedir ?

Öncelikle rüyanızı 2 ana başlıkta incelememiz gerekiyor.

1- Rüyada bisiklet görmek, rüya tabiri yapan devrimizin alimleri tarafından hayra vesile olacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada bisiklet görmenin, kişinin hayatında yepyeni başarılar elde edeceği ve gözle görülür olumlu değişimler yaşayacağı manasını taşır.

Bisiklet gören kişinin kısmetini açılır, hayatına neşe kaynağı gelir. Ailesiyle mutlu mesut yaşamaya başlar. Hayatı güzel olmaya devam eder. Bisiklet gören kişi, yaşadığı hayatı devamlı sorgular ama bundan fazlasıyla memnundur.

Dropbarsız gravel almak ise dağ tepe yollara 3 vakte kadar gidileceğine , kişinin rahatına düştün olduğuna , corelliden gravel alırsa yaşayacağı sorunların nickine varana kadar yansıyacağına delalet eder.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2-Rüyada aşçı görmek, kişinin uzun zamandır yaşadığı problemlerinin son bulacağına, büyük başarılar elde edileceğine işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında aşçı görmesi, kişinin bundan sonraki hayatını bolluk bereket içinde geçireceğine delalet eder.

Görülen kişinin Gordon Ramsay olmasından mütevellit , eşinizi aldatma yöneliminde olduğunuzu görüyorum. Hatta tekeri diske nasıl oturtacağını göstermesi bunun en büyük delili diyebilirim. Size 2 doz Canan Karatay diyeti yazıp bu soğuk kış günlerinde üstünüz açık yatmamanızı öneriyorum. Başka bir rüya tabirinde buluşmak üzere esen kalın.

Salı günü neredeyse 100 km'ye yaklaştım, patlamıştı. Yavaş iniyordu. Şişire şişire 150 km yol yaptım.
Sabah değiştirdim, dış lastiği yokladım, taktım şişirdim. Kapıya çıkardım, hazırlandım, tam gidicem bir baktım teker inmiş.😒
20210227_142907.jpg
Giyindim bari bir döneyim dedim. Demez olaydım.🤯 En son bir km falan kala bastığım hava hemen boşalır oldu. SPD ayakkabılar bile uzun yürüyüşlerde sıkıntılı yahu.
Unuttum, SİLİNEBİLİR...

Salı günü neredeyse 100 km'ye yaklaştım, patlamıştı. Yavaş iniyordu. Şişire şişire 150 km yol yaptım.
Sabah değiştirdim, dış lastiği yokladım, taktım şişirdim. Kapıya çıkardım, hazırlandım, tam gidicem bir baktım teker inmiş.😒
257480 dosyayı görüntüle
Giyindim bari bir döneyim dedim. Demez olaydım.🤯 En son bir km falan kala bastığım hava hemen boşalır oldu. SPD ayakkabılar bile uzun yürüyüşlerde sıkıntılı yahu.
Unuttum, SİLİNEBİLİR...
iç lastik değişimi şart olmuş :kötü:

Halaa silinmemiş :kahve:

• Beğen
Merhaba forumlarda yaş girme zorunluluğu olsa nasıl olur? Mesela sonra bizde bir ayar yapsak da istediğimiz yaş arasının yorumunu görebilsek, tamam akıl yaşta değil baştadır ama yine de 25 yaş altı kişilerin akılları kendilerine kalsa da ben görmesem. Engelleme tuşu var biliyorum ve fakat kişiyi engelleyene kadar okumuş olduğum şey beni delirtmeye yetebiliyor. Belki linç gelebilir ki benim için daha iyi olur 35 engellediğim kişi var 100 olur düz olur. Ne düşünüyorsunuz bu konuda çok mu faşist bir yaklaşım yoksa gayet mantıklı izole güzel bir yaşamın anahtarı mı?

walla blackmirror dizisinin bi bölümünde vardı sanki böyle bi teknoloji, direk basıyodun banı...

• Hahaha
Merhaba forumlarda yaş girme zorunluluğu olsa nasıl olur? Mesela sonra bizde bir ayar yapsak da istediğimiz yaş arasının yorumunu görebilsek, tamam akıl yaşta değil baştadır ama yine de 25 yaş altı kişilerin akılları kendilerine kalsa da ben görmesem. Engelleme tuşu var biliyorum ve fakat kişiyi engelleyene kadar okumuş olduğum şey beni delirtmeye yetebiliyor. Belki linç gelebilir ki benim için daha iyi olur 35 engellediğim kişi var 100 olur düz olur. Ne düşünüyorsunuz bu konuda çok mu faşist bir yaklaşım yoksa gayet mantıklı izole güzel bir yaşamın anahtarı mı?
AHAHAAHAHAHA abi ilk 25 yıl neredeydin ? Hiç yaşamamış gibi konuşuyorsun da

Canım çiğ köfte çekti.
Cebimde nakit yok
ATMye gittim, para yok
Neyse dedim kart çekeyim
Köftecide pos bozuk
IBAN ver EFT yapayım papara var dedim. Ne kadar
7 TL
Tam gönderiyorum alt limit 10 TL dedi
Gönderdim

Gün sonunda;
Bir çiğ köfte ve köfteciden 3 TL aldım..

silinebilir..

28 jant için denge tekerleği bulunur mu?

Yol yakınken kaç gitsin abi internet dediğin meret 25 yaş altıyla dolu kafayı yersin :D

Ben her hafta yüz demiştim ama çok özür dileyerek dediğimi yerine getiremiyorum.
Boş zaman yakalarsam açığı kapatırım umarım. 😅
Screenshot_20210313-093116_Google.jpg
O değil de Strava'da çıtayı ortalamış gidiyordum ne güzel. Hava şartları kırdı çıtamı. 😕

Ben her hafta yüz demiştim ama çok özür dileyerek dediğimi yerine getiremiyorum.
258455 dosyayı görüntüle
O değil de Strava'da çıtayı ortalamış gidiyordum ne güzel. Hava şartları kırdı çıtamı. 😕
Sayın @Cemal Ç. Bu rüzgarda pedal çevirseniz muhtemelen eylemsizlik durumuna düşeceksiniz belki en mantıklısı durmak 😊

258455 dosyayı görüntüle
E doğuya doğru git sen de 😆
Hız rekoru falan kırarsın, havan olur. 🤣 Trenle de dönersin 🙄

Trenle de dönersin 🙄
İşte o durum biraz sıkıntılı. Doğu tarafına, yani karanın iç kısımlarına çok sürmediğim için garları, büyük yerleşim yerlerini çok bilmiyorum. Öyle on, onbeş km içinde tren beklemeye değmez.
Zaten uzak bir yerden dönerken eve 40 km yakında büyük bir yerleşim yeri var. Oturduğum kasabaya bilet olmazsa orayı diyorum, oradan sürüyorum ki nadiren trenle dönüyorum.
Zaten cavit yüzünden seferler seyreklesmiş, neyse geçti artık. 😁

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Tüylerim diken diken..
Bolu'da eşi engelli ve çalışamaz olduğu için yardım ettiğimiz bir aile vardı. Çok değil 3 ay önce radyo yayını ile tanıştık ve samimi olduk. Bir beklenti yoktu, bebeği için kendimizce bir şeyler yaptık.
Kader ya kızım geçen hafta hasta oldu ishal, ateş. Devlete gittim çocuk doktoru bakmadı! Covid yapın dedi. E 2 gün çocuk bekler mi? Özele götürdük.. Bağırsakta bir çeşit virüs. İlaç yazdı yanına özel bir mama. Aptamil Hn 25.. Şehirde hiç bir eczanede yok. Onu geç Selçuk ecza deposu bile yok diyor.

Ama kader ya sen git onu Bolu'da eczanede 2 tane bul. Maddi durumu yok derken ciddiyim. Eczaneye durumu anlat veresiye yazdır bize yolla.
Nasıl aptal, nasıl salak bir haldeyim. Buraya yazmasam sanırım patlardım.

Silinebilir..

Geri