Scudo Sports

Silinebilir...

Evde canım sıkılıyordu. Bir arka vitesi elden geçireyim dedim. Aktarıcıyı söktüm. Makaralarını, clutch mekanizmasını, yaylarını söküp temizleyip yağlayıp taktım. Teli değiştireyim dedim. Eski teli söktüm. Yeni teli gresleyip taktım. Tel gerginliğini ayarladım. Zinciri oturttum. Vitesi deniyeyim diye tuşa basmamla yeni telin baş kısmından kopması bir oldu. Sonra baş kısmı vites kolunun içinde sıkıştı. Çıkartana kadar 1 saat uğraştım. En sinir bozucusu da kopan tel, elimdeki yedek tel ve ön aktarıcıda olan telin aynısı. Hepsini aynı anda almıştım. Neyse çok uzatmaya gerek yok. Silinebilir sonuçta. :D
IMG-20210501-WA0077.jpeg

Scudo
Evde canım sıkılıyordu. Bir arka vitesi elden geçireyim dedim. Aktarıcıyı söktüm. Makaralarını, clutch mekanizmasını, yaylarını söküp temizleyip yağlayıp taktım. Teli değiştireyim dedim. Eski teli söktüm. Yeni teli gresleyip taktım. Tel gerginliğini ayarladım. Zinciri oturttum. Vitesi deniyeyim diye tuşa basmamla yeni telin baş kısmından kopması bir oldu. Sonra baş kısmı vites kolunun içinde sıkıştı. Çıkartana kadar 1 saat uğraştım. En sinir bozucusu da kopan tel, elimdeki yedek tel ve ön aktarıcıda olan telin aynısı. Hepsini aynı anda almıştım. Neyse çok uzatmaya gerek yok. Silinebilir sonuçta. :D
262640 dosyayı görüntüle
Ölüyü faza yıkarsan ...................................

@Mad Buddha
:koptum: Telin azizliğine uğradık, yapacak bir şey yok. :D Zaten fazlalığını keserken çok kolay kesilince işkillenmiştim. Yeni tel takıldı, kablo yolları da yağlanınca vites geçişlerinde hissedilir fark oldu. Önceden geçişler sertti. Kablolar kadro içi ve montaj yapan firma pek özenmemiş.
(link)

(link) sadece yardım istemiştim ama silelim.

• Üzgün
Tepkiler: Cemal Ç.
Dün aklıma geldi ama yazmayı unuttum. Elinize saracağınız bir bandaj ter silmede çok işe yarıyor, bilginize. Dünkü sürüşümde eldiven takasım gelmedi (-ki zaten takamazdım 😅). Doğrudan çıktım ama sonradan "havada sıcak, ağzım yüzüm ter olacak" derken bandaj imdadıma yetişti. 😁
SİLİNEBİLİR...

İyi akş... şey, iyi geceler sayın üyeler. Burada daha karanlık olmadıda.😅
Ramazan ayında yedi (7) kg vermişim. Göbek falan biraz gitti farkındayım ama hala yağlarım var.😅

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
İyi akş... şey, iyi geceler sayın üyeler. Burada daha karanlık olmadıda.😅
Ramazan ayında yedi (7) kg vermişim. Göbek falan biraz gitti farkındayım ama hala yağlarım var.😅
Ben 10 kg'a yakın aldım. hayırlı olsun.

@trainspotting35
Çetin Hocam,
Profil resminin çerçevesinde niye "kırmızı" var. Kırmızıyı sevmezsin biliriz de, yine de merak ettim. :ssrtcbya:

Özel yaptım onu kendime has.
Çetin abinin kırmızısını daha önce yeşil olarak @Mad Buddha Adil abinin profil çerçevesinde görünce kendi içimde "online kullanıcıların çerçevesi demek ki yeşil oluyormuş" diye düşündüm ve öyle olmadığını gördüm. Bu fikir ile o sırada aktif olan moderatörlerden @cazci Mehmet abiye böyle bir şey yapılıp yapılamayacağını ilettim, sağ olsun bunu hayata geçirdiler. Forumda aktif olan kullanıcıların etrafında yeşil çerçeve ve "şu an çevrimiçi" ifadesi çıkıyor.

çevrimiçi.jpg Yol bisikletleri modifiyeli ve serzenişli bir bisiklet fotoğrafı koyamayacağım için buraya yazdım.

İyi akşamlar sayın BF sakinleri. Geçenlerde sözü geçen sucuklu kaşarlı kuruhasanları hazırladım ve şimdi üzerinize afiyet yiyeceğim.😅
20210523_192959.jpg
Normalde yemek görsellerini sevmem ama sayın @hamlet2006 'nın deyimiyle Macron dayı beni sınır dışı edebilir. 🤣
Dipçe: Pul biberi unuttum bak.😒

Ciddi ciddi almışlar şantiyedeyim haftaya eve gidince incelemesini yaparım bim bisikletiIMG-20210524-WA0000.jpg

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Bundan sonra her sürüş öncesi bir yoklayacağım.
20210606_082644.jpg
20210606_082631.jpg
E birde değiştireyim artık. 😅

Son düzenleme:
İlk sen farkettin necmettin abi. Bravo valla. Bu arada Fun değil Fan kulübü.
Anlamayana emzik vermezler derler ya bende gördüm de hiciv diye düşündüm. Yazma gereği duymamıştım. 😅

Bu forum da ilkbahar aylarında bisiklet , özellikle dağ bisikleti tavsiyesi isteyip bidaha foruma girmeyenlerle kaynıyor..... Silinebilir
Bu konuda size katılıyorum. Çok sağlam temizlik şart ama zaman yok sanırım.
SİLİNEBİLİR...

Cicilerimiz gelmiş. Yunaktan çıkınca deneyek. 😁
16234285399478896938359190369650.jpg
Önümüzdeki hafta ortalarında bekliyordum ama iki günde geldi.
SİLİNEBİLİR...

Geri