dostlar dönüşte bana araba çarptı ve öldüm şu anda öteki dünyadan konuşuyorum buraları çok güzel acaip bisiklete biniyorum burada bulutlar üzerinde bisiklete biniyorum aşağı gelmek istemiyorum sakın beni çağırmayın vallada billada gelmem
şaka şaka
katılımda bulunan kaşife evrene yener üstada ve bizi onurlandıran tolgaya teşekkürlerimi iletirim bu arada 2. yarıda bizi yakalayan kertmana saygılar sevgiler iyiki varsın kertman
tempo hızlı başladı tolga dostum kızının rahatsızlığı nedeniyle geri döndü nede olsa o bir baba
bu turda kendimi sınadım ve sınıfta kaldım kartepe karneme yarım not eklendi bu dönüşü trenle yapmam demek tam 180 km ye patladı bu tur bana bol rampalı gidiş ve dönüş üstelik başlangıçta yüksek tempo ile başladı rüzgar yok gibiydi ama üst üste gelen rampalar artı tekerlerimin asfalta uygun olmaması haliyle beni yordu
evren ve yener şile dışındaki benzincide beni 25 dakika beklediler 90 km de 25 dakika bana fark attılar onlar genç ben fosilim
hehehehhehehe
acaip zevk aldım herşey güzeldi yalnız bir gerçek varki bostancıdan izmite gitmek son derece kolay bu kadar rampa yok tek zorluk yüksek tempo gidildikten sonra suadiyeden sonra üst üste gelen son derece bozuk stabilize yol toplam 22 km sonra 1640 ver elini kartepenin zirvesi
müdür dönüşte arkada kalınca kartal sapağına saptım yol uzadı ve bana 180 km ye patladı tabi ama bir bakıma iyi oldu limitimi gördüm 180 km bol rampalı bir günde yapacağım tur bana ağır geldi benim limitim bir günde taş çatlasa 160 km yi geçmeyecek 270 benim için hayal oldu artık
evet gelelim fasulyenin faydalarına
16 mayıs kartepe ben dönüşü trenle yaparım artıkın
hehehehheheheh