Scudo Sports

şile 180 km -23 Nisan -

@Kudret Kurtcebe

Hocalar; Kartallı olarak hatta yukarıda olmanın çok zorluğunu çeken biri olarak Kudret abiyi gayet ii anlıyorum, Yol çok uzuyor

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi Selam ,

Geçen ay bizim ufaklık rahatsızdı , Ahmet Hocam ile Şile ' ye gitmek için çıkmıştık . Ben gene aklım evde kaldığı için aynı yerden dönmüştüm ..:(

Abi Allah mı söyletiyor bizim ufaklık erkek :)

Maşşalahın var delikanlı gibisin vızır vızır çeviriyorsun . Birde dişsiz lastik taksan :in:

Yener ve Evren kardeşlerde harikaydı . . Birdahaki sefere tekrar çevirmek üzere ....

Tolga Gürgün

Tek Tabanca Bisiklet ile Türkiye Mesafe / Gün Rekoru İçin Tıklayınız

@Tolga Gürgün

tolga dostum herşeyden önce oğlunun hastalığına rağmen geldiğin için çok teşekkür ederim
dediğin doğru şile yoluna bir defa daha tur olduğu vakit mıchelin yol tekerlerini takacağım en azından daha az yorulurum şimdi aslında yedekte yol tekeri tutmakta fayda var yalnız bu kartepe olayı farklı tolga dostum orda mecburen dişli olacak 116 km sonra suadiye stabilize yolunda dişli beni yormayacak otelin ordan 4 km lik kayalık toprak yolda öyle gülü seven dikenine katlanır kartepe için dişliye razıyım

Saygıdeğer Arkadaşlar ben maalesef turu tamamlayamadım. 30km'nin üzerinde hızla gitmeyi başaramadım ve Daha Havaalanına gelmeden pes edip geri dönmek zorunda kaldım. Antrenmalara ağırlık vermem gerek.

• Beğen
Tepkiler: Evren T.
@Kaşif

olsun kaşif gelmen bizimle olman yeterli oldu

:in: :in: :in:

Geri