Scudo Sports

şile 180 km -23 Nisan -

@ozkan_aydın

yağışlı gözükmüyor haftaya bakalım kısmet bazen çıkmıyor hava durumu

(link), Mar 7
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/07.gif
Cloudy. Winds from the NNE at 14 km/h.
Realfeel®: 9 °C
High: 11 °C

(link), Mar 7
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/07.gif
Cloudy. Winds from the NE at 17 km/h.
Realfeel®: 3 °C
Low: 8 °C

Scudo
bu gün ben yener mehmet karaçam ve bora dostumla bi aydos yaptık çamuru yedik

tüm arkadaşlardan ricam lütfen benim topiklere yıldız işareti vermeyin biz yıldızlı turlar yapmıyoruz açıkçası performans turlar yapmaktayız bir yılı aşkındır yaptığım organize ettiğim bütün turlar performans ağırlıklı olmuştur çalışan insanlar çok olduğu için malesef herkes performans antramanlarına gelememektedir yalnız çok az azınlık bir arkadaş kesimi ki onları tanıyorum hem çalışıyorlar hem de performanslarını geliştirmişlerdir
evet sizden ricam lütfen bizi yıldızlamayın
selamlar sevgiler

not
bazı arkadaşların turlarına iki yıldız verilmesi benim turlarımın yıldızlarının hep mükemmel olması benim canımı sıkmaktadır
hassasiyetinize güveniyorum lütfen beni yıldızlamayın
ben hiç kimseden üstün tur düzenlemiyorum sadece prosedürüm farklıdır

pedalşörlerden sinyal bekliyorum onlara göre hareket edeceğim ne vakit isterlerse o vakite ekşınlarız

:in: :in: :in:

@porter3434

okkiri tokkiri

23 nisan ----şile 180 --yüksek tempo---:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

:in: :in: :in:

yüksek tempo
şile -180 km

23 nisan
saat 07.00 bostancı adalar iskelesi
1-kudret
2-porter3434

@Kudret Kurtcebe

parkur hakkında bilgi verebilirmisiniz ?

@mehmet çakırcı

teşekkürler mehmet bey
daha öncede bu tur yapıldı gidişte oldukça fazla rampa bizi bekliyor
diyebilirmki bostancıdan izmite gitmek daha kolay çünki üst üste oldukça dik rampalar yok izmite giderken burda bıçkıdereden sonra şileye kadar ulupelit ve ahmetli hizasından rakımı yüksek rampalar ardı ardına geliyor

yüksek tempo 180 km şile
yüksek tempo
şile -180 km

23 nisan
saat 07.00 bostancı adalar iskelesi
1-kudret
2-porter3434

@Kudret Kurtcebe

KUDRET Abi kaskı aldım bu gün
bütün hazırlıklarım tamam kaskı takınca bir acayip oldum. sonra alıştım. şapkadan iyi gibi şimdi gezilerinize katılabilirim.
ŞİLE'ye 23 nisan'da mı gideceksiniz?
yoksa bu hafta sonu mu?

@ERSİN KURŞUN

ersin bu hafta sonu değil 23 nisanda bu hafta sonu bir hareket yapacağız
nonstop ekibiyle buraya mesaj düşerim velostik grubunun gezisi var aytekin dostumda katılacak onu geçen pazar göremedim burnumun dibindeymiş
büyük olasılık velostiğin turuna katılırım bu pazar

@Kudret Kurtcebe

kudret abı bu hafta sonu ne planlıyorsunuz bi aksilik cıkmazsa bende katılabılırım :) bu arada yenı bısıkletıme dun kavustumda ayıptır solemesı :D

:cool: KUDRET Abi
tamam abi sen bilgi verirsin. ben her zaman hazırım. tek gezmekten canım sıkılıyor . :eek: senden haber bekliyorum abi:) @Kudret Kurtcebe

@Murat İçlek

murat hayırlı olsun yeni bisikletin şimdi murat buraya mesaj düşeceğim pazar büyük olasılıkla velostike takılacağım henüz program belli değil

:in:

@ERSİN KURŞUN

mesaj düşeceğim ersin burdan takip et program belli değil

son durum
korsan hasan büyük adayı yağmalamaya gidiyor
korsan gemisi büyük adaya yaklaşacak
saat 09.00 bostancı adalar iskelesi önü

:in: :in: :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

@ERSİN KURŞUN

kusura bakma ersin yaşlılık unuttum bu pazar kalkıyor saat 09.00 da bostancı adalar iskelesinde olursan sende yağmaya katılırsın adada bisiklet yağmalayacağız

@Murat İçlek

Hayırlı olsun,kazasız sürüşler...:in:

@kertman

kertman ada şamata gırgır istersen offroad istersen rampa seç beğen al batan geminin malları heyyyyyy
alın alın kapışın

:D :D :D :D

Geri