Scudo Sports

Şikayetlerimizi Salcano'ya Ulaştırıyoruz.. (satış öncesi - satış sonrası)

Merhaba 1 ay önce Salcano Antalya elektrik destekli bisiklet aldım. Keşke almadan önce bu forumu okusaydım. Salcanoda garanti diye birşey yok zaten böyle bir firma da yok bence. Yeni alınmış bir bisiklet arızalı ve eksik parçası olarak geldi. Eksik parçaların olmadığını söyledi firma arıza içinde parça gönderdiklerini ve kargoda olduğunu söyleyerek 15 gün servisi oyaladılar. Sonra bu kargo nereden geliyor 15 günde gelmedi diye ben salcanoyu aradım bana da ellerinde parça olmadığını söylediler. Çözüm olarakta bisikleti fabrikaya götürüp orada bakacaklarını söylediler fakat 10 gün daha geçti arayan soran yok ve benim telefonda muhatap olabileceğim kimse de yok. Sonuçta salcano alacak arkadaşlar ya arızalı olmaması için dua edecek ya da kendi imkanlarınla problemini çözecek. Salcanonun zaten garantisi yok!!!

• Beğen
Tepkiler: Canince
Scudo
@ptuygar durumu mahkemeye taşımayı hic düşündünüzmü sonuçta hic kullanamadiniz herhalde :(

@asdafil Ben de buna yakın bir sele-gidon seviyesine sahibim. Şehir bisikleti olunca insan daha dik bir oturuş bekliyordu. Biraz daha aşağıda olsa tam drop bar durumları. :)

@hogutmen
Aynen kardeş ya :) Bileklerime çok yük bindiğini hissediyorum şu durumda. Yol bisikleti kullansak tamam çekelim sıkıntısını normaldir. Ama şehir bisikletinde dediğin gibi rahat olmalı insan.

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Salcanoda ilk kurulum ve 1 ay sonraki bakım ücretsiz sonraki bakımlar da 25 tl 4 ayda bir oluyor ve eğer ücretli bakımı yaptırmassan garantiden çıkıyor en azından bana kutudan çıkan kağıtta bu yazıyor :)

Merhaba 1 ay önce Salcano Antalya elektrik destekli bisiklet aldım. Keşke almadan önce bu forumu okusaydım. Salcanoda garanti diye birşey yok zaten böyle bir firma da yok bence. Yeni alınmış bir bisiklet arızalı ve eksik parçası olarak geldi. Eksik parçaların olmadığını söyledi firma arıza içinde parça gönderdiklerini ve kargoda olduğunu söyleyerek 15 gün servisi oyaladılar. Sonra bu kargo nereden geliyor 15 günde gelmedi diye ben salcanoyu aradım bana da ellerinde parça olmadığını söylediler. Çözüm olarakta bisikleti fabrikaya götürüp orada bakacaklarını söylediler fakat 10 gün daha geçti arayan soran yok ve benim telefonda muhatap olabileceğim kimse de yok. Sonuçta salcano alacak arkadaşlar ya arızalı olmaması için dua edecek ya da kendi imkanlarınla problemini çözecek. Salcanonun zaten garantisi yok!!!

@Canince aslında mahkeme yoluna gitmek lazım ama o kadar yoğun bir iş tempom var ki bununla uğraşacak vaktim yok ve zaten bisikletin arızasını kendi imkanlarımla yaptırdım ve kullanıyorum.

• Beğen
@Burak_Cakir
Bunları bir şekilde iletmek lazım.

Şikayet var.com a bu konunun linki atılabilir. Ayrıca salcano ya link atıp farkındalığı sağlanabilir

@Canince kesinlikle salcanoyu bir daha tercih etmem ayrıca şikayet var a yazdım arkadaşlar cevap bile vermedi.

• Beğen
Geri