Gaziantep - Nurdağı
Sabahın erken saatleri ve ilerleme vakti . Uzun süre oldu pedallamayalı . Haydin Bismillah

Tabi çıkmak bile bir mesele oldu . Dedem ve anneannemin çıkmamam için yaptıkları diğer aile fertlerinin baskıları

) Haklılarda . Yolda olan tehlikeleri benim gibi onlarda çok iyi biliyor ... Son kontrollerden sonra pedallamaya başladım . Gaziantep'te biraz dolaştıktan sonra Osmaniye'ye hareket etmeye başladım . Aksilik ya yanlış yol'a girdim ve 30 km fazladan pedal çevirmek zorunda kaldım . Hava aşırı sıcak dayanmak bile çok zor . 50 - 60 km ilerledikten sonra açlığımın ve yorgunluğumun verdiği his en yakın dinlenme tesisinde durmamı söylüyordu . Atmalı köy'ünün yakınlarında Atmalı dinlenme tesislerini keşfettim

Açlık ve yorgunluk hissimi burada kapatmayı düşünerek girdim .
- Garson : Ne alırdınız ?
-- Öncelikle iki tane lahmacun sonrada bir tava

- Garson : Tabi ...
Aradan 5 - 6 dakika geçmeden lahmacunlar geldi geldide ben bunlardan bir tanesini zor yerim . İlk kez bu kadar büyük lahmacun gördüm . Bir buçuk lahmacunun ardından tava ve tokluk hissi tavanda .Sıra ödemeye gelince bile şaşırdım içeçek , yiyicek ve o fiyat . İlk kez bu kadar ucuz kalite'li bir yer gördüm . Çalışanlara teşekkür ederek ilerledim. Eğer bir gün Gaziantep - Nurdağı arası hareket ederseniz burada dinlenmenizi tavsiye ederim . Nurdağı yolu fazla engebelli değil hemen hemen düz de diyebiliriz . Tabi sadece girişine kadar . Yorulmadan ilçenin girişine kadar geldim ama dağdan gelen rüzgar ordan bile hissediliyor . Dağ'a çıkamayacağımı anladığımda ve saatinde geç olması geceyi Nurdağında geçirmemi istiyordu . Yolda küçük bir kulübede oturan 3 kişi çay içerken beni gördüler ve davet ettiler. Nurdağında nerede kalacağımı nasıl hareket edeceğimi öğrendikten sonra teşekkür edip yanlarından ayrıldım . İki benzinlikle görüştüm ikiside orada kalmama izin vermedi . Son olarak Opet kaldı . Sahibiyle konuştum geceyi geçirebileceğimi ve istediğim zaman gidebileceğimi söyledi . İnsanlık .... 2-3 saat geçtikten ve çalışanlarla beraber çayımızı içerken babamın bir arkadaşı aradı ve bu geceyi onlarda geçirmemi istedi tabi ben tanımıyordum . Opet çalışanlarıyla vedalaştıktan sonra evlerine doğru ilerledik ev'e vardığımız anda önümde koskoca bir tepsi ve için de kuş sütü eksik

Tok olduğumu yiyemeyeceğimi söyledim . Tabi özür dileyerek

Gece'nin ilerleyen saatlerine kadar muhabbetten sonra sıra uykuya geldi ... İyi geceler .... ( Gaziantep 1)
Kat edilen mesafe : 105 Km