Scudo Sports

Sigma 16.12

@pohuman yaklaşık 3 aydır kadans kitiyle beraber olanı kullanıyorum. Ölçtüğü mesafe ve strava sonuçları örtüşüyor. Kadans özelliğinden de memnunum.
Bike-discount.de sitesinden 32 euro'ya almıştım. Tavsiye ederim.

Scudo
@feversea cevabınız için teşekkür ederim. Bike-discount.de Türkiye'ye gönderim yapıyor mu? Birde bu linkteki full kit mi(kadans sensörü vs...)?

(link)

@pohuman

Dahil. Ancak 20 Euro gönderim ücreti var.

@pohuman evet bu ürün. Türkiyeye gönderiyor. Benim tavsiyem hazır almışken iç lastik ıvır zıvır da alın. Verdiğiniz kargo parası hakkını versin

@feversea burada bi arkadaş fazlalık olarak almış. Onu alayım bari. İkimizinde işi görülmüş olur.

İç lastik olarak lastiğin dışında ölçü falan yazıyor mu? Pek dikkat etmedim. Lastik ölçüsüne göre almak gerek diye biliyorum. Doğru mudur?

İç lastik çapı ve genişliğinin dış lastikle uyumlu olmasına dikkat etmek gerekiyor. Bir de presta siboplarda sibop boyu jant tipine göre önem kazanıyor. Yüksek profilli bir jantınız varsa uzun siboplu iç lastik almalısınız.

@pohuman
kablosuz aldim led ışık onu kesiyor. kabloluda da olay montaja bakar ben bayagi ugrastim teker döndüğü gibi devre giriyor.

@mustafa genç Yok km olarak ayarlıydı o zamanlarda sanırım :) artık alıstıgım ıcın sorun olmuyor bu aletı almadan once kablolu kullandıgım ıcın sasırdım ılk baslarda sanırım..

Bende siparişimi verdim yarın elimde olur heralde. 16.12sts modelini aldım. Kurulumda yardıma ihtiyacım olacak. Yardımcı olursanız sevinirim.

@dramorey
Bu videoyu izledim ama lastik ayarı yapılacağı söyleniyor, ne kadar arasamda türkçe inceleme ve kurulum videosu bulamadım. Ön çatala taktığımız sensörün yüksekliği önemli mi önemliyse ne kadar mesafede tutmalıyız bunlar hakkında en ufak bilgim yok.

Arkadaşlar cihazın kurulumunu yaptım lakin cihazı bir türlü açmadım. Hangi düğmeye bastıysam ekran bir türlü gelmedi.
Edit: uyku modundan çıkarmam gerekiyormuş hallettim.

Cihaz ilk kullanımdan önce, yeni satın alındığında derin uykuda oluyor. Bu durumdan çıkarmak için nereye basılması gerektiği kullanım kılavuzunda yazıyor, ben şimdi hatırlayamadım. Açıldıktan sonra da hiç kapanmaz, bisiklet sabit durursa bir süre sonra stand by konumuna geçer.

@Orhan Akarkut
Kullanım kılavuzunda türkçe dil seçeneği yok bende satıcıyla iletişime geçtim, uyku modundan çıkmak için alttaki iki tuşa 6 saniye basılı tutyormuşuz.

Doğrudur. İyi günlerde kullanın.

Geri