Kilit mekanizmasıyla uğraşmıyor hırsızlar; direk demir makasınla kesiyorlar. Bu yüzden bunun bir önemi yok. Ben şifreli kaliteli kalın bir kilit kullanıyorum; benzer bir ürün almanı tavsiye ederim.
Ben de böyle bi zımbırtı aldım geçen hafta(15ytl) şifresini istediğin zaman değiştirebiliyosun + sele borusu monte aparatı var eski şifreli kilit çözme taktikleriyle çözmeye çalıştım yemedi bende aldım. Kordon kısmı dandik demir zincirden değil çelik kablo kesmek için biraz sağlam bi alet taşıması lazım götürmek isteyenin ama arkadaşlarında dediği gibi sen evde tutmaya çalış bisikletini kilidi dışarda kısa süreli yanından ayrılma amaçlı kullan
Kilide göre değişir. Bendekini anlatayım. Kilit açıkken demirin girdiği, rakamların altında kalan kısım dönüyor, o mekanizma dönükken yeni şireni giriyorsun tekrar kapatıyorsun mekanizmayı. Oldu bitti. Pek anlatamadım galiba ama en azından fikir vermiştir
alınabilkecek en güzel kilit ne şu sıralar? çok büyük kalın bişey aramıyorum. bisikletin üstünde taşıyacağım için.caydırıcı olsun yeter.
shimanonun ince kilidini merak ettim
Bisiklet kilidi alacağım ama şifrelimi anahtarlımı karar veremedim anahtarlı düşünüyorum ama yinede sormak istedim öneriniz varmı kilit olarak kolay kesilmesin yeter bide şiflide şifreyi çözebilirler anahtarlıda ise başka bir şeyler açabilirler bu yüzden sordum 30TL'yi geçmesin önerirken bunlara dikkat edin yeter
(link) bu iyimidir?